אם זה לבין הזמנים ממש לא מומלץ כדאי לחכות לפחות שבועיים עד חודש לראות להיכן הדברים מתפתחיםכדאי לסגור נופש?
וגם אם כן,
איך אני מבטח את עצמי לביטול
למקרה של הסלמה חלקית שלא מאפשרת לצאת אבל מאידך גם לא טילים בכרמיאל.....
גם בצפת אנשים מנהלים חיים כרגיל...אני יודעת שהמצב בכרמיאל ממש רגוע יחסית לצפון,
אנשים מנהלים שם את החיים כרגיל!
למה צריך לקחת אחריות?קצת אחריות אדם רוצה לצאת לנופש הוא לא רוצה לשמוע לא בומים ולא אזעקות מישהו מכל הכותבים הנחמדים שצובעים את המצב בורוד יכול להתחייב לאותו אדם שבמהלך הנופש שלו לא יהיו אזעקות שיכניסו אותו לממ"ד לזמן מה ויהרוס לו את הנופש או שלא יהיה לו אזעקות בדרך הרי כל אחד יודע שמה שהיה בצפון בחג זה יכול להיות רק קדימון למה שיכול להיות בין רגע ללא שום הקדמה חיסול וזהו אף אחד לא צפה את מה שהיה בחג אז בבקשה קצת אחריות
בסבירות גבוהה אם תפרוץ מלחמה ח"ו, המרכז יספוג בעיקר.כי אם בכל האזור יש אזעקות אין כל סיבה שגם בכרמיאל לא יהיה והמדד הוא לא מה קורה עכשיו אלא מה יכול לקרות
ואף אחד לא חשב שאנחנו מנהלים את העולם אבל כשרואים את מה שקורה צריך לפקוח עיניים ולא להגיד עכשיו "שקט" - מתוח אז אפשר להגיע לנופש אלא להסתכל בראיה רחבה ואם רואים שבכל האזור יש אזעקות וכשיש חיסול או כשתוקפים להם מטרות רגישות סדר גודל התקיפות שלהם גדל אז צריך לקחת בחשבון שגם בכרמיאל וגם בטבריה וגם בחיפה יכול להיות אזעקות ומי שבנופש לא מפריע לו אזעקות ופיצוצים שיצא לנופש בצפון ומי שכן שיקח זאת בחשבון שיכול להיות בסבירות גבוהה שיהיה לו אזעקות אבל להתעלם ולומר לא הכל רגוע לא יהיו אזעקות זה חוסר אחריות
אתה מעודכן איפה היה אזעקות בחג??קצת אחריות אדם רוצה לצאת לנופש הוא לא רוצה לשמוע לא בומים ולא אזעקות מישהו מכל הכותבים הנחמדים שצובעים את המצב בורוד יכול להתחייב לאותו אדם שבמהלך הנופש שלו לא יהיו אזעקות שיכניסו אותו לממ"ד לזמן מה ויהרוס לו את הנופש או שלא יהיה לו אזעקות בדרך הרי כל אחד יודע שמה שהיה בצפון בחג זה יכול להיות רק קדימון למה שיכול להיות בין רגע ללא שום הקדמה חיסול וזהו אף אחד לא צפה את מה שהיה בחג אז בבקשה קצת אחריות
בשביל מה שהיה עד עכשיו אתה צודק אבל בתור המלצה לאדם שמברר על נופש זה משהו אחר וא"א לומר לו הכל בסדראתה מעודכן איפה היה אזעקות בחג??
בטח אתה גר במרכז ומבחינתך כל עיר בצפון מופגזת, עם אזעקות בלתי פוסקות....
רק בשביל העדכון, מתחילת המלחמה היה בכרמיאל אזעקת שווא אחת בלבד! (בשונה לדוג' מירושלים שרק בשמחת תורה היה 4-5 אזעקות...)
מה ההסבר (לא בדרך נס...) של זה? אולי כי אין פה שום מחנה צבאי או כל מטרה אסטרטגית אחרת. לא יודע.
וגם יש סביבה הרבה ישובים ערביםמה ההסבר (לא בדרך נס...) של זה? אולי כי אין פה שום מחנה צבאי או כל מטרה אסטרטגית אחרת. לא יודע.
מצטרפת לכל מילה שלך!!!!!!!למה צריך לקחת אחריות?
לא אנחנו מנהלים את העולם,
וברור שאי אפשר להתחייב לכלום כמו שלא יכולתי לדעת שכל החג הזה נהיה מוקפים באזעקות.
אבל אם היו שואלים אותי על העיר שבה אני גרה הייתי אומרת שמאוד מתוח
אם שואלים אותי על כרמיאל- אני אומרת - שאין בעיה להגיע לנופש.!!
הסיכוי שיהיה כרגע בכרמיאל אזעקה הוא קלוש כל כך..
לעומת שאר הערים בצפון הארץ..
מתחילת המלחמה היו שם 2 אזעקות בלבד על חדירת כלי טיס עוין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: