דרוש מידע כרמיאל

משה שאחא

משתמש פעיל
השאלה האם יכול להיות אזעקה התשובה היא כן אפילו כמה
בפרט שהעסק עכשיו מבעבע וא"א לאן העסק ילך בימים או בשעות הקרובות בפרט אחרי הארוע אתמול בחורפיש ואחרי השריפות
השאלה האם המערכה שכולם מדברים עליה תפתחח עד שבת גם א"א לדעת
אולי זה לא בגדר מסוכן באופן המידי רק צריך להיות מוכנים להכל ולדעת מהו זמן ההתגוננות באזור - חצי דקה

horseman

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
כדאי לסגור נופש?
וגם אם כן,
איך אני מבטח את עצמי לביטול
למקרה של הסלמה חלקית שלא מאפשרת לצאת אבל מאידך גם לא טילים בכרמיאל.....

11311

משתמש צעיר
בינתיים בכרמיאל ב"ה המצב רגוע, לא היה אזעקות
כן שומעים בומים, מטוסים ורואים ירוטים...

משה שאחא

משתמש פעיל
כדאי לסגור נופש?
וגם אם כן,
איך אני מבטח את עצמי לביטול
למקרה של הסלמה חלקית שלא מאפשרת לצאת אבל מאידך גם לא טילים בכרמיאל.....
אם זה לבין הזמנים ממש לא מומלץ כדאי לחכות לפחות שבועיים עד חודש לראות להיכן הדברים מתפתחים

הכל לטובה:):)

משתמש חדש
אני יודעת שהמצב בכרמיאל ממש רגוע יחסית לצפון,
אנשים מנהלים שם את החיים כרגיל!

וילה

משתמש פעיל
אפשר ואפשר ליסוע !
לקחת בחשבון שזה אחרי הכול צפון ויתכן אזעקה אבל לא היה עד כמה שידוע לי בזמן האחרון.

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
כרמיאל מאוד שקטה-
אז נכון יש בומים בכל אופן זה צפון - כמו שאנחנו שומעים את הבומים של איזור חצור.. מרחק מטורף מאיתנו..
זה עובר בין ההרים...

בכל אופן ממש רגוע בכרמיאל.
וגם האזעקה שכן היתה שם היתה אזעקת שוא..

משה שאחא

משתמש פעיל
קצת אחריות אדם רוצה לצאת לנופש הוא לא רוצה לשמוע לא בומים ולא אזעקות מישהו מכל הכותבים הנחמדים שצובעים את המצב בורוד יכול להתחייב לאותו אדם שבמהלך הנופש שלו לא יהיו אזעקות שיכניסו אותו לממ"ד לזמן מה ויהרוס לו את הנופש או שלא יהיה לו אזעקות בדרך הרי כל אחד יודע שמה שהיה בצפון בחג זה יכול להיות רק קדימון למה שיכול להיות בין רגע ללא שום הקדמה חיסול וזהו אף אחד לא צפה את מה שהיה בחג אז בבקשה קצת אחריות

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
קצת אחריות אדם רוצה לצאת לנופש הוא לא רוצה לשמוע לא בומים ולא אזעקות מישהו מכל הכותבים הנחמדים שצובעים את המצב בורוד יכול להתחייב לאותו אדם שבמהלך הנופש שלו לא יהיו אזעקות שיכניסו אותו לממ"ד לזמן מה ויהרוס לו את הנופש או שלא יהיה לו אזעקות בדרך הרי כל אחד יודע שמה שהיה בצפון בחג זה יכול להיות רק קדימון למה שיכול להיות בין רגע ללא שום הקדמה חיסול וזהו אף אחד לא צפה את מה שהיה בחג אז בבקשה קצת אחריות
למה צריך לקחת אחריות?
לא אנחנו מנהלים את העולם,
וברור שאי אפשר להתחייב לכלום כמו שלא יכולתי לדעת שכל החג הזה נהיה מוקפים באזעקות.

אבל אם היו שואלים אותי על העיר שבה אני גרה הייתי אומרת שמאוד מתוח
אם שואלים אותי על כרמיאל- אני אומרת - שאין בעיה להגיע לנופש.!!
הסיכוי שיהיה כרגע בכרמיאל אזעקה הוא קלוש כל כך..
לעומת שאר הערים בצפון הארץ..

מתחילת המלחמה היו שם 2 אזעקות בלבד על חדירת כלי טיס עוין.

משה שאחא

משתמש פעיל
כי אם בכל האזור יש אזעקות אין כל סיבה שגם בכרמיאל לא יהיה והמדד הוא לא מה קורה עכשיו אלא מה יכול לקרות
ואף אחד לא חשב שאנחנו מנהלים את העולם אבל כשרואים את מה שקורה צריך לפקוח עיניים ולא להגיד עכשיו "שקט" - מתוח אז אפשר להגיע לנופש אלא להסתכל בראיה רחבה ואם רואים שבכל האזור יש אזעקות וכשיש חיסול או כשתוקפים להם מטרות רגישות סדר גודל התקיפות שלהם גדל אז צריך לקחת בחשבון שגם בכרמיאל וגם בטבריה וגם בחיפה יכול להיות אזעקות ומי שבנופש לא מפריע לו אזעקות ופיצוצים שיצא לנופש בצפון ומי שכן שיקח זאת בחשבון שיכול להיות בסבירות גבוהה שיהיה לו אזעקות אבל להתעלם ולומר לא הכל רגוע לא יהיו אזעקות זה חוסר אחריות

העשיל פרידמאן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כי אם בכל האזור יש אזעקות אין כל סיבה שגם בכרמיאל לא יהיה והמדד הוא לא מה קורה עכשיו אלא מה יכול לקרות
ואף אחד לא חשב שאנחנו מנהלים את העולם אבל כשרואים את מה שקורה צריך לפקוח עיניים ולא להגיד עכשיו "שקט" - מתוח אז אפשר להגיע לנופש אלא להסתכל בראיה רחבה ואם רואים שבכל האזור יש אזעקות וכשיש חיסול או כשתוקפים להם מטרות רגישות סדר גודל התקיפות שלהם גדל אז צריך לקחת בחשבון שגם בכרמיאל וגם בטבריה וגם בחיפה יכול להיות אזעקות ומי שבנופש לא מפריע לו אזעקות ופיצוצים שיצא לנופש בצפון ומי שכן שיקח זאת בחשבון שיכול להיות בסבירות גבוהה שיהיה לו אזעקות אבל להתעלם ולומר לא הכל רגוע לא יהיו אזעקות זה חוסר אחריות
בסבירות גבוהה אם תפרוץ מלחמה ח"ו, המרכז יספוג בעיקר.

הכל לטובה:):)

משתמש חדש
אתה מעודכן איפה היה אזעקות בחג??
בטח אתה גר במרכז ומבחינתך כל עיר בצפון מופגזת, עם אזעקות בלתי פוסקות....
רק בשביל העדכון, מתחילת המלחמה היה בכרמיאל אזעקת שווא אחת בלבד! (בשונה לדוג' מירושלים שרק בשמחת תורה היה 4-5 אזעקות...)
מה ההסבר (לא בדרך נס...) של זה? אולי כי אין פה שום מחנה צבאי או כל מטרה אסטרטגית אחרת. לא יודע.

משה שאחא

משתמש פעיל
אתה מעודכן איפה היה אזעקות בחג??
בטח אתה גר במרכז ומבחינתך כל עיר בצפון מופגזת, עם אזעקות בלתי פוסקות....
רק בשביל העדכון, מתחילת המלחמה היה בכרמיאל אזעקת שווא אחת בלבד! (בשונה לדוג' מירושלים שרק בשמחת תורה היה 4-5 אזעקות...)
מה ההסבר (לא בדרך נס...) של זה? אולי כי אין פה שום מחנה צבאי או כל מטרה אסטרטגית אחרת. לא יודע.
בשביל מה שהיה עד עכשיו אתה צודק אבל בתור המלצה לאדם שמברר על נופש זה משהו אחר וא"א לומר לו הכל בסדר

חרישאי

משתמש מקצוען
קודם כל בכרמיאל היו שני אזעקות, אחת שוא ואחת אמיתית, את שניהם חויתי.
לגבי החיים בכרמיאל, כרגע שגרה יותר מירושלים, מה יהיה אף אחד לא יוכל לדעת.
למה עד עכשיו כרמיאל לא בפרונט זו תעלומה, אבל אברך אחד הסביר לי שזה כמו הנקודה באמצע הגב שלא מצליחים לגרד אותה בשום צורה, דווקא בחג היו אזעקות בכפרים ערביים קרובים מאד לכרמיאל.
לגבי הבומים והיירוטים זה חדש מהחודש האחרון, לא היה לפני, רק רעש מטוסים ומזלטים

עטרת בן חמו

משתמש פעיל
למה צריך לקחת אחריות?
לא אנחנו מנהלים את העולם,
וברור שאי אפשר להתחייב לכלום כמו שלא יכולתי לדעת שכל החג הזה נהיה מוקפים באזעקות.

אבל אם היו שואלים אותי על העיר שבה אני גרה הייתי אומרת שמאוד מתוח
אם שואלים אותי על כרמיאל- אני אומרת - שאין בעיה להגיע לנופש.!!
הסיכוי שיהיה כרגע בכרמיאל אזעקה הוא קלוש כל כך..
לעומת שאר הערים בצפון הארץ..

מתחילת המלחמה היו שם 2 אזעקות בלבד על חדירת כלי טיס עוין.
מצטרפת לכל מילה שלך!!!!!!!
כרמיאל בין הערים בעיניי הרגועות בצפון,
אכן כל הצפון "בוער" אבל כרמיאל כרגע שקטה באופן כללי להגיע לצפון בימים אלו לא הייתי ממליצה.
מי שלא חי כאן יכול מאוד להילחץ מכל בום קטן.

משה שאחא

משתמש פעיל
מצד אחד את מצטרפת לכל מילה אבל מצד שני את אומרת לא להגיע לצפון - כרמיאל ז"א כשמישהו שואל האם להגיע לכרמיאל לנופש ז"א לא וזה שכרמיאל שקטה זה לא אומר שזה שקט מתוח שיכול בכל רגע להתפוצץ
ולמי שלא מבין הצפון במלחמה וזה שעד היום בקושי היו אזעקות הכרמיאל זה לא מחייב אפי' לא לדקות הקרובות

אולי מעניין אותך גם...