דרוש מידע כרמיאל

עטרת בן חמו

משתמש פעיל
מצד אחד את מצטרפת לכל מילה אבל מצד שני את אומרת לא להגיע לצפון - כרמיאל ז"א כשמישהו שואל האם להגיע לכרמיאל לנופש ז"א לא וזה שכרמיאל שקטה זה לא אומר שזה שקט מתוח שיכול בכל רגע להתפוצץ
ולמי שלא מבין הצפון במלחמה וזה שעד היום בקושי היו אזעקות הכרמיאל זה לא מחייב אפי' לא לדקות הקרובות
שכתבתי מצטרפת לכל מילה התכוונתי לזה שאנחנו לא מנהלים את העולם,
זה לא מחייב בכלל נכון,אני גרה באזור מאוד מתוח בצפון והכל כאן כמו על קוצים עד שיפתח אבל כרמיאל יחסית מוגנת ביחס לשאר ערי הצפון.

HP מעצבת

משתמש מקצוען
מצטרפת לכל מילה שלך!!!!!!!
כרמיאל בין הערים בעיניי הרגועות בצפון,
אכן כל הצפון "בוער" אבל כרמיאל כרגע שקטה באופן כללי להגיע לצפון בימים אלו לא הייתי ממליצה.
מי שלא חי כאן יכול מאוד להילחץ מכל בום קטן.
תושבי הצפון לא הכירו קולות מלחמה בכלל עד שמחת תורה.
זה היה שייך רק לדרום :cry:

HP מעצבת

משתמש מקצוען
אני גרה באשדוד ונוסעת לנופש במעלות וטבריה בעוד חודש.
משום מה פה בדרום אני מפחדת יותר.
@עטרת בן חמו @sol key
אגב, מכירות מאפיה טובה באזור?
תודה.

חרישאי

משתמש מקצוען
@משה שאחא @חרישאי @הכל לטובה:):)
אשמח לדעת מה אתם אומרי על המצב בכרמיאל כרגע ?
לדעתכם יותר מפחיד עכשיו ?
שומעים יירוטים ובומים ?
יותר רגוע מכל מה שצפוני לה, לא שומעים הפגזות כמו ששומעים בצפת ומעלות, מתחילת המלחמה היו שם רק שתי אזעקות שאחת מהן הייתה שוא, שומעים מדי פעם פיצוצים של יירוטים מהסביבה, אני אישית נוסע לשבתות בלי שום פחד ואני גם מתכוון להיות שם בביהזמ”נ כמה ימים.
צירך לקחת בחשבון שכל מה שצפוני לכרמיאל המצב מתוח, בנוסף אם ח”ו תפרוץ מלחמה השכונות הישנות עם מקלטים ובלי ממדים

אולי מעניין אותך גם...