נכתב ע"י zeev20;1164495:שלום
איזה מבין 3 סקיצות המצורפות יותר טוב
ומה אפשר לשפר? תודה על העזרה.
נ.ב מדובר בספר כרומו צבעוני של תסרוקות לפיאות.
נכתב ע"י eliezer;1164504:רואים שאתה יודע לעצב,
ברשותך כמה הערות, לענ"ד:
העיצוב הטיפוגרפי, בכולם, מתאים לספרי מחשבה או תורניים אחרים. לא כל כך לתחום המבוקש.
העיצוב הראשון הוא היחיד שבכיון ממש לענ"ד, אך גם בו, הרקע האחורי הוא המתאים, אבל יש לשפר את פס הבורדו שעליו השם, לא ברור מהותו, וגם העיטורים עושים תחושה של ספר קודש.
זה וודאי קשה לעצב ספר כזה, במגבלות הצניעות הנהוגות בציבור (הבהרה: אני אומר נהוגות, כי לא הכל זה הלכה, לא כי צניעות זה מנהג...) אבל עדיין צריך לנסות.למצוא פתרון שלא מוותר על נכונות עיצובית.
מ"מ אם רקע של שיער עומד בדרישות, אינני רואה מדוע להסתיר אותו חלקית.
נכתב ע"י YG&K;1164539:אני אגיד לך את האמתברגע שראיתי את הספרהראשון זה נראה לי ספר קודש , ששמו תסרוקת לכולם
אני לא חושבת שיבינו שמדובר כאן בספר תסרוקות
הוא מעוצב על טהרת הקודש
השני נראה ספר יותר לתוכניות וכדו'
השלישי לא ברור...
את צריכה ללכת לכיוון אחר לגמרי
בהצלחה
נכתב ע"י אסתר10;1167066:הפונט מידי זרוק, לדעתי צריך פונט מעט יותר יוקרתי.
אגב, מהיכן ניתן להשיג תמונות של דמויות כנ"ל?
נכתב ע"י רעות כהנא;1167117:שאלת אגב,
איזה פונט זה? בכתב כתיב וכתב(מה שכתוב תסרוקות לכולן)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: