1 היה אברהם
משתמש מקצוען
ניתן לעשות רק בהופאון באפליקצייה או דרך מכולות שיש להם מכשיר להטענת רב קו או נציגים שיש להם מכשיר כזהכי שילמנו ושלחו לנו אישור ודחו לנו את הבקשה
ניתן לעשות רק בהופאון באפליקצייה או דרך מכולות שיש להם מכשיר להטענת רב קו או נציגים שיש להם מכשיר כזהכי שילמנו ושלחו לנו אישור ודחו לנו את הבקשה
א"א דרך האתר? רק באפליקציה?ניתן לעשות רק בהופאון באפליקצייה או דרך מכולות שיש להם מכשיר להטענת רב קו או נציגים שיש להם מכשיר כזה
במכולות אפשר אשראי (אולי גם מזומן)א"א דרך האתר? רק באפליקציה?
במכולות זה רק להטעין כסף לא?
איך אני מביא להם את האישורים?
תודה
הסברתי כבר אלף פעמים מומלץ פשוט לבדוק את הפורומים הקודמים.אחר הרשמה דרך מעיינות שימו לב זה התשובה שקיבלתי:
מוסד לימודים זה אינו מוכר על ידי משרד התחבורה לזכאות בהנחות התחבורה הציבורית.
מה עושים?
מעיינות לא מוכרים ע"י משרד התחבורה.אחר הרשמה דרך מעיינות שימו לב זה התשובה שקיבלתי:
מוסד לימודים זה אינו מוכר על ידי משרד התחבורה לזכאות בהנחות התחבורה הציבורית.
מה עושים?
צור קשר עם המכללה עד 14 יום מרכישת הקורס@כרטיס סטודנט
אם אני רוצה לבטל (לא משתלם) איך מבטלים??
אסביר זאת שובמעיינות לא מוכרים ע"י משרד התחבורה.
שאלה - מי שעשה עכשיו חופשי שנתי, "נתקע" עם כל הכסף שהיה ברב קו לפני כן - אפשר לקבל החזר על הכסף הזה?
אני ממירה את הכסףאחרי שמשנים פרופיל הוא נותן אופציה להמיר את הערך הציבור ואז אוטומטי הסכום גדל בהתאם לשינוי הפרופיל (סטודנט מורחב, רגיל)
וזה עובר גם אצל הפקחים?אני ממירה את הכסף
ושלמת בנסיעה עם ילדים (זה אותו ערך) עד שהכסף נגמר
לא קרה לי אפעם שנתקלתי בפקחוזה עובר גם אצל הפקחים?
כלומר הם מסכימים לאשר שתיקפת ילד בכרטיס שלך עם פרופיל סטודנט?
עניתי לך בפרטייש מספר של מישהו בנתיבות שיכול לעשות את הסטודנט?
ממש דחוף!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: