ניסיתי כמה פעמים. גם עם מתאם וגם בליתנסה לנתק את הכרטיס זיכרון ולחבר מחדש.
ניסיתי כמה פעמים. גם עם מתאם וגם בליתנסה לנתק את הכרטיס זיכרון ולחבר מחדש.
זהירות!לי יש משהו מוזר, יש לי מיקרו שהיה מלא וגדוש, ולפתע פתאום כשאני מכניס אותו למחשב או לכל מכשיר אחר, הוא פשוט לא מזהה אותו!
יכול להיות אולי בגלל שעד היום הוא היה נכנס למכשירים קבועים והיום הכנסתי אותו לאיזה מכשיר אחר?! והוא גם לא נותן לפרמט. כלום, כאילו לא קיים!
מה יכול להיות ומה אפשר לעשות?
תודה רבה
תבדוק בניהול דיסקיםלי יש משהו מוזר, יש לי מיקרו שהיה מלא וגדוש, ולפתע פתאום כשאני מכניס אותו למחשב או לכל מכשיר אחר, הוא פשוט לא מזהה אותו!
יכול להיות אולי בגלל שעד היום הוא היה נכנס למכשירים קבועים והיום הכנסתי אותו לאיזה מכשיר אחר?! והוא גם לא נותן לפרמט. כלום, כאילו לא קיים!
מה יכול להיות ומה אפשר לעשות?
תודה רבה
איך אני מגיע לשם במחשב?תבדוק בניהול דיסקים
לחלץ ולהפעיל את הקובץ המצורףאיך אני מגיע לשם במחשב?
הוא כותב לי את כמות הג'יגה שיש בכרטיס, וכותב "לא הוקצה"!לחלץ ולהפעיל את הקובץ המצורף
צריך להוסיף לו אות כונןהוא כותב לי את כמות הג'יגה שיש בכרטיס, וכותב "לא הוקצה"!
מכיר?
עשיתי את הכל, ובסוף נפתח כזה חלון קטן עם צליל כזה של "נכשל" וכתוב משהו באנגלית עם הסימון איקס?!צריך להוסיף לו אות כונן
עומדים על "לא הוקצה" ולוחצים על הצד הימני של העכבר בוחרים "אמצעי אחסון חדש"
"הבא" "אישור".
לא מקצים אות a: תקצה אותיות F E וכדו'לא מצליח לצלם במחשב.
הקצתי או כונן " a"
אני עובר כמה חלונות, כל הזמן לוחץ הבא, ובסוף הוא הוא כותב לי שגיאה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: