עזרה כרטיס זיכרון שדורש איתחול.... מה לעשות?

בני2

משתמש מקצוען
צריך לדעת איך משתמשים איתה היא לא ככ פשוטה, אני חושב שיהיה תוצאות איתה אם תדע להשתמש

מיהי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
תנסה לחבר את הכרטיס למחשב אחר חזק יותר, לפעמים הכרטיס נחלש, וצריך יותר מתח חשמלי שמחשב אחר יספק לו.

f0527134596

משתמש צעיר
פשוט מצחיק הדיון הזה, כל יום משחזר מספר כרטיסים עם הבעיה של האיתחול, 052-7134596 ולא צריך את חברת החשמל לתוספת זרם לכרטיס... ולמחשב...

פרי הארץ

משתמש פעיל
עימוד ספרים
תבדוק אולי אם זה עובד במחשב אחר, יכול להיות שהבעיה בהגדרות של המחשב!

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
לי יש משהו מוזר, יש לי מיקרו שהיה מלא וגדוש, ולפתע פתאום כשאני מכניס אותו למחשב או לכל מכשיר אחר, הוא פשוט לא מזהה אותו!
יכול להיות אולי בגלל שעד היום הוא היה נכנס למכשירים קבועים והיום הכנסתי אותו לאיזה מכשיר אחר?! והוא גם לא נותן לפרמט. כלום, כאילו לא קיים!
מה יכול להיות ומה אפשר לעשות?

תודה רבה

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לי יש משהו מוזר, יש לי מיקרו שהיה מלא וגדוש, ולפתע פתאום כשאני מכניס אותו למחשב או לכל מכשיר אחר, הוא פשוט לא מזהה אותו!
יכול להיות אולי בגלל שעד היום הוא היה נכנס למכשירים קבועים והיום הכנסתי אותו לאיזה מכשיר אחר?! והוא גם לא נותן לפרמט. כלום, כאילו לא קיים!

תודה רבה
זהירות!
כרטיס כזה הרס לי את כל ה''בית של הכרטיס'' במצלמה יקרה!

פרי הארץ

משתמש פעיל
עימוד ספרים

תודה רבה
תבדוק בניהול דיסקים

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צריך להוסיף לו אות כונן
עומדים על "לא הוקצה" ולוחצים על הצד הימני של העכבר בוחרים "אמצעי אחסון חדש"
"הבא" "אישור".
עשיתי את הכל, ובסוף נפתח כזה חלון קטן עם צליל כזה של "נכשל" וכתוב משהו באנגלית עם הסימון איקס?!
אולי בתהליך עצמו צריך לשנות / לכתוב משהו?

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
לא מצליח לצלם במחשב.
הקצתי או כונן " a"
אני עובר כמה חלונות, כל הזמן לוחץ הבא, ובסוף הוא הוא כותב לי שגיאה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה