תודה! לא הצליח בכל זאת.כשמכניסים דרך קורא כרטיסים למחשב זה ג"כ נעול?
שאלתי אם בחיבור דרך קורא כרטיסים למחשב ניתן להעתיק קבצים לתוך הכרטיס או שגם אז הוא כותב שזה מוגן מפני כתיבהלא כל כך הבנתי את השאלה. התכוונת, אם כשאני מחברת אותו למחשב עם הכבל, האם אפשר לראות את התכנים שבתוך הכרטיס? אז התשובה היא שכן.
לא יותר מהממוצע, הוא חדש ממש יחסית.האם הוא כרטיס שהתשמשו בו המון ?
לא ניתן למחוק תמונות מהמצלמה דרך המחשב. חוזר וטוען שהוא מוגן מכתיבהשזה מוגן מפני כתיבה
להערכתי אין מה לנסותממליץ לגבות לפני ניסויים כאלו ואחרים
אני נתקלת גם בתופעה זו. הכרטיס עובד במצלמה אחרת.הודעה מופיעה על מסך המצלמה, שכרטיס הזיכרון נעול.
ניסיתי להזיז את הלחצן הקטן שבצד הכרטיס למעלה ולמטה, ושתי האפשרויות לא שינו את המצב.
מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות? איך זה קרה? לשנות משהו בהגדרות?
תודה
אם אני זוכרת נכון, קנינו כרטיס חדש וזה הסתדר.@מירי סגל האם מצאת פתרון לבעיה?
גם לי יש אותה הבעיה.אני נתקלת גם בתופעה זו. הכרטיס עובד במצלמה אחרת.
כשהכנסתי כרטיס חדש, עבד בפעם הראשונה אבל מיד אח"כ שוב כותב שהכרטיס נעול.
הוצאה והחזרה של כרטיסים, לא הועילו.
@מירי סגל האם מצאת פתרון לבעיה?
הבעיה שלי היא המצלמה, לא הכרטיס. אני לא יכולה לצלם תמונות!גם לי יש אותה הבעיה.
ניסיתי במחשב אחר ושם הוא נפתח, אין לי התמצאות במחשבים ואלקטרוניקה, אבל להשערתי כיון שבמחשב ההוא פתח הכנסת הכרטיס כמעט לא היה בשימוש מעולם, החיבורים והמגעים מהודקים וחזקים יותר (במטענים זו תופעה נפוצה).
מה שברור: להפסיק לצלם תמונות חדשות בכרטיס הזה.
זה פותר את הבעיה במצלמה?זה הפתרון המושלם לבעיה שלכם!
כתוב בחיפוש cmd ותפעיל כמנהל, כתוב במסך השחור שנפתח Diskpart ולחץ אנטר, list disk ולחץ אנטר, תופיע רשימה של כל הדיסקים המחוברים למחשב עם מספרים בצידה, תכתוב Select disk x (הX זה המספר של הכונן המוגן) ולחץ אנטר, ואז attributes disk clear readonly ואנטר.
כן. זה פותר את הבעיה!זה פותר את הבעיה במצלמה?
כי כל כרטיס שאני מכניסה למצלמה כותב שהכרטיס נעול
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: