יש לי את הכרטיס (בזמנו נתן כניסה לטרקלין דן בנתבג בחינם, זה היה מעולה, היום לא קיים)אשמח לשמוע מאילו שבדקו - המלצות / דיס לכרטיס.
תודה!
כנסי ובדקי בעצמך. פחות מחירים שמגזרינו מכיר דווקא מתנת הצטרפות שווה החודש
את רצינית שאם אני עושה את הכרטיס שלהם אני מקבלת סט סירי סולתם??כנסי ובדקי בעצמך. פחות מחירים שמגזרינו מכיר דווקא מתנת הצטרפות שווה החודש
www.htzone.co.il - מועדון הצרכנות של ההייטקיסטים
מועדון חברי הייטקזון מועדון הצרכנות של עובדי חברות ההיי-טק בישראל. מאות אלפי עובדי היי-טק נהנים מהטבות בתחום הצרכנות, פנאי, דיור, פיננסים ועוד.www.htzone.co.il
כמובן רק אם מקום העבודה שלך עובד עם הייטקזוןאת רצינית שאם אני עושה את הכרטיס שלהם אני מקבלת סט סירי סולתם??
כתוב באתר שצריך לעשות שימוש ראשון בכרטיס עד סוף אוקטובר בשביל לקבל את ההטבהאת רצינית שאם אני עושה את הכרטיס שלהם אני מקבלת סט סירי סולתם??
ברור אני רשומה שם..כמובן רק אם מקום העבודה שלך עובד עם הייטקזון
לכאורה. ככה כתוב...
כשאני עשיתי, קיבלתי סט מצעים ומגבות מהמם מכיתן, וכשבאתי לאסוף המוכרת הייתה סופר אדיבה והסכימה להחליף לפריטים שאני רוצה - במחיר מלא כמובן.
הוא יגיע עד אז אלי?כתוב באתר שצריך לעשות שימוש ראשון בכרטיס עד סוף אוקטובר בשביל לקבל את ההטבה
למה לא?הוא יגיע עד אז אלי?
מתחלפות כן... אבל לכי תדעי מתי יהיה עוד משהו מעניין.ברור אני רשומה שם..
רק מתלבטת אם יש לי צורך בסירים.. כי בפסח קבלתי מהעבודה סט ענק
המתנות שם מתחלפות ומתגוונות?
ברור. השליחים של כרטיסי האשראי הם הכי זריזים בארץ. רק תתחילי להשתמש בכרטיסהוא יגיע עד אז אלי?
תמיד יש מתנת הצטרפות מענינת ושווה או שפעם ב....?מתחלפות כן... אבל לכי תדעי מתי יהיה עוד משהו מעניין.
אם אין לך צורך, תוכלי לשמור לפעם הבאה שיהיה צורך, נניח פסח
ממה שאני יודעת ועקבתי (כדי להזמין לבעלי) אז תמיד היו מתנות הצטרפות מהסגנון הזה:תמיד יש מתנת הצטרפות מענינת ושווה או שפעם ב....?
סט כיתן כאמור
דווקא מגרה אותי יותר מצעיםזו המתנה הכי שווה שלהם - תנצלי
נותנים לך, קחי.דווקא מגרה אותי יותר מצעים
למה קבלתי סירים בפסח מסולתם...
מתי היה פעם אחרונה סט כיתן?
תודה רבה לכן בכל זאת
תלחצי להצטרפות ותראי מה נותן לך@קפה קפה
@שואפת ליותר
יש מצב שלחברה שלנו אין את ההטבה הזו?
כשאני נכנסת עם היוזר שלי לאתר אז ההטבה נעלמת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: