באיזה שעה?בשנה שעברה באוטובוס בו נסעתי (מי-ם) היו 15 נוסעים בלבד.
באיזה שעה?בשנה שעברה באוטובוס בו נסעתי (מי-ם) היו 15 נוסעים בלבד.
מידיעה??לא קריטי
מידיעה של מישהו שקנה כרטיס לעוד כמה שעות ועכשיו כבר בדרךמידיעה??
אם אקנה לשעה 5 וארצה לעלות ב4 את הבת שלי עם כל המשפחה יסכימו?
בביתר פרסמו שיהיה קו 1 כל כמה זמן במשך כל הלילהלא יודעת אם זה המקום לשאול פה, ואולי כבר ענו למעלה (כמובן שלא יכולה לקרוא 100 עמודים)
האם יש פיזור בתחנות בחזור ממירון בשעות הלילה?
או שנגזר עלינו לבלות בגבעת התחמושת עד אור הבוקר..
הכסף חוזר תוך 3 ימי עסקים בערך (- ככה היה אצלי) לאשראיהאם ידוע למישהו, אם אני מבטלת את הכרטיסים, הכסף יוחזר? איך?
מאחר ולא זכיתי להיות ירושלמי, אני מבקש את עזרת הציבור:
מאיפה יוצאים האוטובוסים בגבעת התחמושת?
והאם יש לשם תחבורה ציבורית מגאולה?
אאל"ט האפשרות לבטל סגורה כברהכסף חוזר תוך 3 ימי עסקים בערך (- ככה היה אצלי) לאשראי
נשמח גם לעידכון האם היה צריך להראות את השלמת התשלומים או שהסתדרו גם בלי זהנשמח לעידכון מראשוני הנוסעים מרחבי הארץ
איך בדיוק מתבצע התיקוף, האם השעה המדויקת היא קריטית?
וכל פרט שיועיל לטובת הנוסעים בהמשך
לא מגיע לאיזורויש לשם קויים מגאולה 39
תרשמו מחלף אליפלט אל תדאגו שם תראו איפה החניון. זה לא חניון רשמי של כל השנה אז אין את בוייזאיך רושמים בוויז חניון אליפלט? הוא נותן רק חניון אליפלט בתל אביב...
חפשו את 'מחנה פילון' או 'מחלף אליפלט'איך רושמים בוויז חניון אליפלט? הוא נותן רק חניון אליפלט בתל אביב...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: