קישור למיקוםאני רוצה לדעת את הכתובת המדוייקת של האיסוף של האוטובוס בצפת (קו 115 נתיב אקספרס)
באתר ובפרסומות כתוב רק "חניון השוק" ואין אזכור לזה במפות גוגל/ווייז.
מישהו יכול לעזור לי?
שנה שעברה לא היה את הדבר הזה של השלמת כסף.למה נראה לכם שהם יבדקו את זה שנה שעברה ראינו שהם לא בדקו את זה אז למה השנה כן
לא צריך עוד כרטיס נפרד בשביל ההרסתם שאלה מי שקנה כרטיס נסיעה באוטובוס לשעה מסויימת יכול לעלות להר ??או שצריך כרטיס מיוחד בשביל לעלות להר עצמו??
אין סיכוי להסתדר עם רב קו, ובדרך כלל הם עומדים בכל אוטובוס כשהוא פוטתח את הדלת או שהם עושים סיבוב בתוך האוטובוס אחד אחדאם יבוא הפקח אני אראה לו את הרב קו.... וחוץ מזה נראה לך שהפקחים יגיעו לכל האוטובוסים??
קישור למיקוםמישהו יודע איפה זה בצפת חניון השוק כתובת מדויקת
שנה שעברה לא בדקומישהו יודע אם בחזור הם בודקים כרטיסים בעלייה לאוטובוס ואם יש לי סיכוי לחזור לירושלים עם כרטיס של צפת כמובן בשינוי טקסט
יש למישהו את הקובץ של התשלום שאפשר לשנות?מה אפשר לעשות עם קניתי כרטיס של וותיק כי חשבתי שזה גם של סטודנט ועכשיו נודע לי שזה לא כולל סטודנט?
לא צריך קובץיש למישהו את הקובץ של התשלום שאפשר לשנות?
זה לא מתעדכן להם שלא הוספתי מספיק כסף ואז הפקח יראה את זה בסריקה של הברקוד?לא צריך קובץ
תשלם בקישור 10 אגורות
אתה מקבל אישור של תשלום למייל
ואתה משנה את הסכום לסכום שאתה רוצה
בהצלחה!
לאזה לא מתעדכן להם שלא הוספתי מספיק כסף ואז הפקח יראה את זה בסריקה של הברקוד?
יש למישהו?מישהו יכול בבקשה להעלות לכאן קובץ של כרטיס מירושלים? מי שחושש יכול להסתיר או לגזור את הברקוד
אבל צריך למלות פרטיםלא
הם לא רואים בסריקה כמה שילמת
הוכחה פשוטה לזה שבקישור הנ"ל אין צורך למלא את מספר הכרטיס בעבורו אתה רוצה לשלם (ואפילו יש ברשותך 20 כרטיסים)
מקווה שהובנתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: