תודה רבה
להולכי דרך מהדרין זה מעט יותר ארוך, כי הוסיפו מקטע שלם של מהדרין בחלק שבין 89 לכניסה ליישוב - דרך בתוך היישוב.
לכאורה כןמישהו יודע האם יש נסיעות ברכבת בחזרה אם יש לי כרטיס הלוך מטבריה
אתה מתכוון ליסוע מכרמיאל למרכז למרות שהכרטיס שלך הוא רק מטבריה?מישהו יודע האם יש נסיעות ברכבת בחזרה אם יש לי כרטיס הלוך מטבריה
היום התפרסם שלא יאפשרו לבעלי כרטיס ממקומות קרובים כמו צפת וטבריה להשתמש בשירות הרכבת בחזור.מישהו יודע האם יש נסיעות ברכבת בחזרה אם יש לי כרטיס הלוך מטבריה
0799172855אפשר להעלות שוב את מס' הטל' להחלפת כרטיסים? תודה.
שלחתי להם שאלה, ותראו אתם כמה מנותקים הם מצרכני התחבורה הציבורית.לחזור בלבד צריך לרכוש כרטיס ?
אולי זה בוט?שלחתי להם שאלה, ותראו אתם כמה מנותקים הם מצרכני התחבורה הציבורית.צפה בקובץ המצורף 1366077
זה לא משנה, הרי משיהו אנושי (או שלא) הכתיב את התשובות,אולי זה בוט?
הכי רחוק אתה מדפיס כרטיס למרכז ואז הם בטוח יעבורמישהו יודע האם יש נסיעות ברכבת בחזרה אם יש לי כרטיס הלוך מטבריה
דרך אגב = זה ממש נראה בוטזה לא משנה, הרי משיהו אנושי (או שלא) הכתיב את התשובות,
למעשה זה לא עונה מיידי אלא לוקח לו הרבה זמן לענות כך שזה לא בוט.
לא כתוב באישור כמה ההפרש וכמה שילמתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: