לא נראה לי שיש להם כבר עכשיו מידע על זהמציע לבדוק שם 8787*
לא נראה לי שיש להם כבר עכשיו מידע על זהמציע לבדוק שם 8787*
יש לי מה לענות לך, אבל באמת זה לא המקום..אני לא רוצה לקלקל כאן את האשכול
אז בבקשה לא לענות לי
אני מתפלל כל יום בקבר שמעון הצדיק
(כן כן בשטיבלאך בית ישראל)
זה יותר קרוב ממתחם 89 לקבר רשב"י
חלק ממתחם 89 שייך ליישוב מירוןהדלקה במירון אין
אבל ליד מירון אמור להיות של רעב מיילעך
אני ממש לא מאלהיש לי מה לענות לך, אבל באמת זה לא המקום..
(הכנת קאטרים?)
נראה לי שתלוי בכמה הוא יאחרמה יעשו לאחד שמגיע לאוטובוס חזור אחרי השעה שכתוב בכרטיס?
בטח יעלו אותו הם רוצים רק לשחרר אנשים ולא לעכבמה יעשו לאחד שמגיע לאוטובוס חזור אחרי השעה שכתוב בכרטיס?
רק בשביל לסבר את האוזןאני לא רוצה לקלקל כאן את האשכול
אז בבקשה לא לענות לי
אני נוסע ב"ה למירון למעלה מארבעים שנה ומעבר לפעמים בודדות בשנות הילדות אז זה היה מאוד קל וכמובן ללא כרטיסים לא חיפשתי להיות בהדלקה אני נוסע לרבי שמעון להתפלל ולרקוד ובעיקר להשתתף בהילולא מבלי חלילה לזלזל אבל לא חושב שאתה צריך להצטער סע לרבי שמעון זיע"א אם תצליח להכנס מה טוב ואם לא שום דבר לא קרה אל תשכח את העיקרקניתי לשעות מוקדמות יותר לזמן של באיאן בתקווה שבכלל יהיה אפשר להיכנס לשם..
מבחינתי אם לא יהיה לי כרטיס לבאיאן פספסתי.. אין הדלקה מקבילה..
נסעתי שנה שעברה ובכלל לא בדקו כרטיסים בחזורמה יעשו לאחד שמגיע לטוטובוס חזור אחרי השעה שכתוב בכרטיס?
אה, בקטנה.נראה לי שתלוי בכמה הוא יאחר
מקסימום יגידו לו לקנות כרטיס חדש
מתחם ההדלקות הוא אחרי הכיכר, אז יש פיסה באמת קטנה בתוך התחום השיפוטי של מירוןחלק ממתחם 89 שייך ליישוב מירון
זה הרבה יותר קרוב משטיבלאך "בית ישראל" לשמעון הצדיק
צפה בקובץ המצורף 1363788govMap מפות ישראל
אתר המפות הרשמי של מדינת ישראל. מאפשר: חיפושים שונים כגון כתובת, גוש/חלקה, צפייה בשכבות מידע במגוון נושאים, יכולות שיתוף מפה, יצירת שכבות מידע אישיות ועוד...www.govmap.gov.il
זאת אומרת שאפשרי גם לקפוץ על אוטובוס למרכז אפילו אם הוזמן רק לגליל? (תיאורטית)נסעתי שנה שעברה ובכלל לא בדקו כרטיסים בחזור
מטר לפה ולשם זה מה שישפיע עליכם?מתחם ההדלקות הוא אחרי הכיכר, אז יש פיסה באמת קטנה בתוך התחום השיפוטי של מירון
אתה צודק מחיפוש במפות גוגל עולה שהמרחק האווירי משטיבלאך בית ישראל לשמעון הצדיק הוא 860 מטר ומציון הרשב"י עד לתחילת מתחם 89 יש 920 מטראני לא רוצה לקלקל כאן את האשכול
אז בבקשה לא לענות לי
זה נכון, אבל אם כן מה הם הרוויחו מכל המתווה הזה?בטח יעלו אותו הם רוצים רק לשחרר אנשים ולא לעכב
מהם 3000 הכרטיסים האלו שאתה מדבר עליהם?שאם אני לא יהיה מה3000 איש שישיגו את הכרטיס המיוחל להדלקה
נחיה ונראה...אם אני יגיע כמה שעות לפני הזמן אז מה
שימו לב לשינוי - הדלקת תולדות אהרן במירון. האדמור חוזר!
ההדלקה המרכזית בירושלים ברחוב שבטי ישראל פינת שומרי אמונים בשעה 10:30 בערב ליל ל''ג בעומר
חלאקות לילדים בשעה 12:00 בצהריים בבית המדרש הגדול בירושלים
טיש ל''ג בעומר בבית המדרש בשעה 5:00
ריקודים לילדי החלאקא והוריהם בראשות בני האדמו״ר שליט''א בשעה 6:30 ברחבת מתחם יצחק (89) במירון
במוצאי ל''ג בעומר בשעת חצות בערך ב12 בלילה יתקיים הדלקה ע''י האדמו״ר שליט''א בהשתתפות כאלף בחורי הישיבות ברחבת תו''א למעלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: