תנסה לקנות כרטיס באתר ותראה...מאיפה המידע?
תנסה לקנות כרטיס באתר ותראה...מאיפה המידע?
לא חייבים לחשוב, זה מגיע לבד.ה' ישמור.
לא צריך לחשוב על מה שקרה שם.
בהשוואה חלילה לפיגועים- היה פיגוע בבני ברק, בירושלים , ניסיון פיגוע בביתר.
אז לא נלך לשם אף פעם??
להפך- אם היה סיכוי בעבר לעומס מירבי- אז השנה מתוגבר יותר, והסיכון פוחת.
צריך לזכור שזה לא משנה לאן נלך ואיפה נהייה- הקב"ה שומר עלינו ודואג לנו הכי בעולם!!
צודק לגמרי.לא חייבים לחשוב, זה מגיע לבד.
לא יודעת מה התכוונה זאת שכתבה את זה, אבל אותי אישית מרתיעה מאד המחשבה להיות בל''ג בעומר במירון.
לא כי אני חושבת שעלול לקרות עוד אסון ח''ו, כמו שזה פשוט מזכיר מראות מאד לא נעימים מל''ג בעומר ההוא.
הזמנתי, ואין לי מושג היכן רואים את זה, לא כתוב שם לא חייל ... , אלא מופיע זכאי.תנסה לקנות כרטיס באתר ותראה...
בטלפון לא עובד לא הבירור על מס' הזמנה ולא המענה אנושיאיך הצלחת לבטל בלי השם המקורי ?
לי אומרים בטל' על מס' ההזמנה שהוא לא קיים מי יכול לעזור בענין ? !
תודה מראש
אפשר ליסוע עד צפת או טבריה ומשם למירוןאם אני רוצההה מאוד להיות בהדלקה במירון
וכמובן כל הכרטיסים ביום שני אזלו (בשעה רלוונטית מ12 בצהריים עד 4 אח"כ זה מדי מאוחר)
יש עוד אופציות לנסיעה מירושלים למירון לנשים?
תודה רבה
היה גם זכאי (לא בטוח שזה סטודנט אבל ככה כתבו פה)תנסה לקנות כרטיס באתר ותראה...
קניתי וראיתי שיש אפשרות "ותיק/זכאי" השכל הישר מבין שזה לכל מי שזכאי להנחה אני לא קובע מסמרות ולא לוקח אחריות אבל מאיפה הנחרצות שלא לזה הכוונהתנסה לקנות כרטיס באתר ותראה...
כן, סליחה זכאי ולא חייל.הזמנתי, ואין לי מושג היכן רואים את זה, לא כתוב שם לא חייל ... , אלא מופיע זכאי.
בנוסף הזמנתי לפני קרוב ל6 שעות (18:13) והרגע קיבלתי את הכרטיס למייל
קניתי וראיתי שיש אפשרות "ותיק/זכאי" השכל הישר מבין שזה לכל מי שזכאי להנחה אני לא קובע מסמרות ולא לוקח אחריות אבל מאיפה הנחרצות שלא לזה הכוונה
יש בזה...קניתי וראיתי שיש אפשרות "ותיק/זכאי" השכל הישר מבין שזה לכל מי שזכאי להנחה אני לא קובע מסמרות ולא לוקח אחריות אבל מאיפה הנחרצות שלא לזה הכוונה
האם ניתן לבטל כרטיסים?
כן. דפדפו רק עמוד- שתיים אחורה באשכול. יש פירוט איך.האם ניתן לבטל כרטיסים?
ישר כח בזכותכם נכנסתי שוב וראיתי שהוסיפו מקומות לשעה שכבר לפני שעות אזלו כל המקומותיש כרטיסים כנסו ותקנו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: