להזמין משטרהמישהו יכול להסביר לי מה יכול הפקח לעשות למי שמסרב להזדהות וכו'?
להזמין משטרהמישהו יכול להסביר לי מה יכול הפקח לעשות למי שמסרב להזדהות וכו'?
דבר ראשון יש לו סיכוי אני לא יודע כמה גבוה אבל סיכוי יש, לא הייתי מוותר ולא מנסה (אני הייתי גם תובע במידה והיה הצדקה) תקדים כבר יש בנוגע לערעור כאן יש הוראות ואין ריבית או הצמדה אם הוגש תוך 30 יום
מנסיון, השוטרים - עם כל הרוע שלהם, עדיפים פי כמה מהפקחים האכזריים והאטומים.להזמין משטרה
נראה לי שאסור להכליל,חבורה של אנשים רעים להחריד.
משכורת הפקחים לא מכוסה ע"י דוחות, אלא ע"י זה שהאזרחים מקפידים לתקף את הנסיעה מחשש שיפגשו פקח.לפי החשבון שלי מדובר בכ-60 דוחו"ת ליום, וכ-5,700 ש"ח ליום. מאחל להם שההכנסה מכסה את שכר הפקחים.
כשבעה מיליון שקלים הרוויחה חברת סיטיפס – מפעילת הרכבת הקלה בירושלים מדו"חות אשר ניתנו לנוסעים בארבע השנים האחרונות, כך עולה מתשובת שר התחבורה לשאילתה שהגיש ח"כ אורי מקלב.
ואם חשבתם שאחרי קבלת הדו"ח יש לכם בשביל מה להגיש ערעור, שימו לב לנתון הבא: בתשובתו מציין השר עוד כי מתוך כשמונים אלף ערעורים התקבלו רק מאה שלושים ושבעה בלבד.
מקלב פנה לשר התחבורה וכתב, "בשנת 2011 החלה חברת סיטיפס את פעילותה בירושלים. מאז ועד היום ניתנו דוחות רבים לכלל ציבור הנוסעים בחלקם אינם מצורה מוצדקת, כמה דוחות ניתנו עד היום, מהי העלות של הכוללת של הגביה שבוצעה עד היום וכן כמה בקשות הוגשו לביטול הדוחות ומהם סיבות בקשות הביטול וכמה מהבקשות לביטול הדוחות התקבלו".
בתשובתו לח"כ אורי מקלב פרט שר התחבורה כי בארבעת השנים האחרונות העניקה חברת סיטי פס 68,635 דוחות לנוסעים בסך של 6,932,599 שקל. השר מציין כי שנת השיא הייתה עד כה 2015, שבה ניתנו כמעט 26 אלף דוחות. בחמשת החודשים הראשונים של 2017 ניתנו 7,307 דוחות, קצב שנתי של כ־18 אלף דוחות בממוצע, השר מציין עוד כי מתוך שמונים אלף הדוחות שניתנו עד כה רק מאה שלושים ושבעה דוחות בוטלו כאשר רק כשלושת אלפים בלבד ממקבלי הדוחות אכן הגישו ערר.
הרשו לי לציין את השורות הרלוונטיות:
בארבעת השנים האחרונות העניקה חברת סיטי פס 68,635 דוחות לנוסעים בסך של 6,932,599 שקל.
מתוך 68,635 הדוחות שניתנו עד כה רק 137 דוחות בוטלו.
----
מסקנה: הימנעו ככל יכולתכם מלעלות על רכבת השדים של סיטיפס.
פרט שר התחבורה כי בארבעת השנים האחרונות העניקה חברת סיטי פס 68,635 דוחות לנוסעים
מעניין:רק מאה שלושים ושבעה דוחות בוטלו כאשר רק כשלושת אלפים בלבד ממקבלי הדוחות אכן הגישו ערר
נראה לי שאסור להכליל,
בטח לא בר"ח אלול.
לדעתי ומנסיוני,
אמנם בתקופה שהעלו כאן את הנושא,
הבעיה הייתה קיימת וכואבת,
וגם אשתי חטפה מהם השפלה.
אבל בתקופה האחרונה,
הם הבינו את הבעיה והכניסו הרבה פקחים יותר אנושיים.
חלק מהם ממש נחמדים ומצחיקים.
האווירה יותר נעימה מפעם.
צריך לזכור שיש כללים ואנחנו צריכים לעמוד בהם,
החוק קובע שחייבים לתקף.
חודש טוב.
ציטטתי נתונים שפורסמו בתקשורת.מעניין:
רק כ- 4.5% מהנקנסים הגישו ערער,
ורק כ- 4.5% מהערעורים התקבלו,
מי יודע, אולי קיימת איזשהו מדיניות בנושא, שכמס' הערעורים - כך יחס הזיכויים?
או שמדובר סתם בצירוף מקרים?
@נתן גלנט ושאר ח"כינו לבדיקתכם וטיפולכם...
מעניין:
רק כ- 4.5% מהנקנסים הגישו ערער,
ורק כ- 4.5% מהערעורים התקבלו,
מי יודע, אולי קיימת איזשהו מדיניות בנושא, שכמס' הערעורים - כך יחס הזיכויים?
או שמדובר סתם בצירוף מקרים?
@נתן גלנט ושאר ח"כינו לבדיקתכם וטיפולכם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: