כסף לא צומח על עצים- אלא אם כן אתם פקחים ברכבת הקלה....

מצב
הנושא נעול.

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
כשבעה מיליון שקלים הרוויחה חברת סיטיפס – מפעילת הרכבת הקלה בירושלים מדו"חות אשר ניתנו לנוסעים בארבע השנים האחרונות, כך עולה מתשובת שר התחבורה לשאילתה שהגיש ח"כ אורי מקלב.

ואם חשבתם שאחרי קבלת הדו"ח יש לכם בשביל מה להגיש ערעור, שימו לב לנתון הבא: בתשובתו מציין השר עוד כי מתוך כשמונים אלף ערעורים התקבלו רק מאה שלושים ושבעה בלבד.

מקלב פנה לשר התחבורה וכתב, "בשנת 2011 החלה חברת סיטיפס את פעילותה בירושלים. מאז ועד היום ניתנו דוחות רבים לכלל ציבור הנוסעים בחלקם אינם מצורה מוצדקת, כמה דוחות ניתנו עד היום, מהי העלות של הכוללת של הגביה שבוצעה עד היום וכן כמה בקשות הוגשו לביטול הדוחות ומהם סיבות בקשות הביטול וכמה מהבקשות לביטול הדוחות התקבלו".

בתשובתו לח"כ אורי מקלב פרט שר התחבורה כי בארבעת השנים האחרונות העניקה חברת סיטי פס 68,635 דוחות לנוסעים בסך של 6,932,599 שקל. השר מציין כי שנת השיא הייתה עד כה 2015, שבה ניתנו כמעט 26 אלף דוחות. בחמשת החודשים הראשונים של 2017 ניתנו 7,307 דוחות, קצב שנתי של כ־18 אלף דוחות בממוצע, השר מציין עוד כי מתוך שמונים אלף הדוחות שניתנו עד כה רק מאה שלושים ושבעה דוחות בוטלו כאשר רק כשלושת אלפים בלבד ממקבלי הדוחות אכן הגישו ערר.

הרשו לי לציין את השורות הרלוונטיות:
בארבעת השנים האחרונות העניקה חברת סיטי פס 68,635 דוחות לנוסעים בסך של 6,932,599 שקל.

מתוך 68,635 הדוחות שניתנו עד כה רק 137 דוחות בוטלו.
----

מסקנה: הימנעו ככל יכולתכם מלעלות על רכבת השדים של סיטיפס.

יוסי לוי

משתמש צעיר
לפי החשבון שלי מדובר בכ-60 דוחו"ת ליום, וכ-5,700 ש"ח ליום. מאחל להם שההכנסה מכסה את שכר הפקחים.

מרשמלו

מנהלת איש את רעהו מנהלת פורום נשים
מנהל
מנוי פרימיום
דבר ידוע הוא !!!
כל מי שעולה לרכבת הקלה בודק אלף פעמים אם הרב-קו תקין, כרטיס מתאים וכו'...
ויש רבים שנמנעים מלכתחילה...

לילי 1

משתמש מקצוען
משהו לא תקין בנתונים
לפי החשבון הנל דוח הוא בסביבות 100 שח. עד כמה שידוע לי, דוח הוא 180 שח
ואני ואחי ערערנו והתקבל. נראה שאנחנו משפחה מיוחדת...
אולי כדאי לנסות?

(חייבת לציין שנשארתי בטראומה מהברוטליות בה ניתן הדוח. הייתי ברכבת עם ילדה קטנה + בטן של חודש 11... וכל אשמתי היתה שהחופשי שנתי שהוטען אצלי היה תקול, עבד רק באוטובוס וברכבת לא עבד. הורידו אותי בתחנה הקרובה, ממש בגסות, וכל תחנוני לא הועילו. אחר כך הסתבר שזו תקלה נפוצה וכולם נקראו לעמוד שוב בתורות הבלתי סבירים בכדי לתקן את הטענה הלקויה. הפקחית לא שמעה ולא ידעה)

בינה

משתמש מקצוען
חייבת לציין לשבח..
נסעתי שבוע שעבר והיה נראה לי שתיקפתי את הכרטיס, הפקח בודק ואומר לי לא תיקפת, הסברתי לו שראיתי שכתוב תיקוף תקין.
הוא ביקש ממני שאומר את האמת האם תיקפתי, הבטחתי שכן.
ולתדהמתי אמר לי תשימי לב שהמכשיר מתקף, הוא תיקף את הכרטיס ולא תאמינו... הוא לא נתן לי דוח...

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י בינה;n5043258:
חייבת לציין לשבח..
נסעתי שבוע שעבר והיה נראה לי שתיקפתי את הכרטיס, הפקח בודק ואומר לי לא תיקפת, הסברתי לו שראיתי שכתוב תיקוף תקין.
ולתדהמתי אמר לי תשימי לב שהמכשיר מתקף, הוא תיקף את הכרטיס ולא תאמינו... הוא לא נתן לי דוח...

אנא העבירו את הפרטים להנהלה- הפקח יפוטר.
אין מקום להתנהלות כזו בחברת סיטיפס.

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
נכתב ע"י בינה;n5043258:
חייבת לציין לשבח..

אולי במקרה יש לך חופשי שנתי?
א"כ זה לא ציון לשבח אלא לגנאי, התקלה הזו קיימת אצלם כבר קרוב לחודש, שחופשי שנתי קולט את הנסיעה לכמה תחנות ואח"כ מתאפס.
משום מה זה עוד לא תוקן (קרה לי שוב היום בבוקר) ומשום מה כל פקח נדהם לגלות את זה כל פעם מחדש ורק אחרי כמה דקות 'נזכר' שזו בעיה קיימת.

בינה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י java;n5044293:
אולי במקרה יש לך חופשי שנתי?
א"כ זה לא ציון לשבח אלא לגנאי, התקלה הזו קיימת אצלם כבר קרוב לחודש, שחופשי שנתי קולט את הנסיעה לכמה תחנות ואח"כ מתאפס.
משום מה זה עוד לא תוקן (קרה לי שוב היום בבוקר) ומשום מה כל פקח נדהם לגלות את זה כל פעם מחדש ורק אחרי כמה דקות 'נזכר' שזו בעיה קיימת.

ממש לא אני משתמשת בערך צבור.

רחלה לה

משתמש פעיל
היה לי סיפור הזוי ביום חמישי ברכבת הקלה.
קיבלתי דו"ח על לא עוול בכפי....
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון, האם יש תועלת בהגשת ערעור על הקנס?
או שחבל על המאמץ ועוגמת הנפש ועדיף לי לשלם ולוותר...

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית

אם אתם רוצים טרטורים נוספים, עלבונות וכאבי לב הגישו ערעור.
זה מה שקיבל אחד מבני משפחתי שהגיש ערעור.

אפרים

משתמש פעיל
מעניין שלא דאגו שההכנסות מהקנסות יועברו לקופת האוצר.

לא הגיוני שהם ירוויחו את הקנסות לכיסם.

by6199

משתמש מקצוען
D I G I T A L
חובה לשלוח ערעור + עותק למשרד התחבורה.
גם אם הערעור לא יתקבל זה יעזור לדחוף את ההחלטה שכבר התקבלה להחליף את החברה

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
חובה לשלוח ערעור + עותק למשרד התחבורה .
+לשלם את החוב כדי למנוע עוגמת נפש נוספת מנסיון.

kola

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מישהו יכול להסביר לי מה יכול הפקח לעשות למי שמסרב להזדהות וכו'?

by6199

משתמש מקצוען
D I G I T A L
ערעורי הקטן והפגוע יכול לסייע או לשנות משהו?
ואם אבחר לערער, מה הפרוצדורה כוללת?

דבר ראשון יש לו סיכוי אני לא יודע כמה גבוה אבל סיכוי יש, לא הייתי מוותר ולא מנסה (אני הייתי גם תובע במידה והיה הצדקה) תקדים כבר יש בנוגע לערעור כאן יש הוראות ואין ריבית או הצמדה אם הוגש תוך 30 יום

יוסף שחק

משתמש סופר מקצוען
ראיתי שלשה פקחים חמושים סובבים סביב נערת בית יעקב בוכיה ומבוהלת עד עמקי נפשה ומונעים ממנה להמשיך בדרכה ליד תחנה מרכזית הישנה ברחוב יפו, בגלל איזו בעיה בכרטיס, מחזה שלקח לי שעות להרגע ממנו.
אילו זה היה בחור, הייתי מבריח אותו.

נערך לאחרונה ב:

משה גל

משתמש מקצוען
להחליף זכיינית בגלל התנהלות פקחים?!
הזכיינות היא של עשרות מליונים. לא נראה לי שתלונות על פקחים יזיזו משהו. אולי כן יזיז על הנהלים שהם עובדים איתם.

by6199

משתמש מקצוען
D I G I T A L
להחליף זכיינית בגלל התנהלות פקחים?!
הזכיינות היא של עשרות מליונים. לא נראה לי שתלונות על פקחים יזיזו משהו. אולי כן יזיז על הנהלים שהם עובדים איתם.
אז משרד התחבורה כבר הודיע שהוא שוקל לעשות זאת!!!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה