כסא אוכל לתינוק

• פותח הנושא gol
  • פורסם בתאריך

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י תובנה;753619:
מה? רק אני בעד הכיף כסא הישן והטוב?
גם כסא עומד, גם כסא ושולחן שוכב, וגם נדנדה!
אצלי זה ממש "רהיט" שימושי!
מאז שאחותי (היום בת 40) נפלה מהכיסא נפילה עוצמתית ופתחה את הראש,והאב המסכן כמעט התעלף אתה ביחד למראה מפלי הדם, לא נוגעים אצלינו ב"כיףכסא"

(לאחות שלום,ולצאצאיה גם. תודה ששאלתם)

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כיף כסא הוא נהדר אבל הוא לא מתקפל, קשה לניקוי ומאד גדול.
בכל מקרה, תודה לכל המגיבים.
אבל לא יצאתי עם שום החלטה.:eek:
נראה.

קשקוש10

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
כיף כסא גם אני בעדו ...
כבר כ- 11 שנים, בשימוש כמעט רצוף ועודנו כחדש, אמנם החלפתי ריפוד פעמיים וכן חלק מהברגים.
גם הגדולים אוהבים לפעמים "לשחק" עליו, חזק ויציב ביותר, לפני פסח מתפרק ואחרי ניקוי נראה כמעט חדש.
לפעמים מגוונים, אוכלים כשזה שוכב וכו',
החסרון היחיד שזה לא מתקפל, ולכן תופס מקום די גדול.

לחמותי יש כיף כסא ממש ישן, כנראה שימש גם כשבעלי היה קטן... אבל לנכדים זה מצוין.

קשקוש10

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
עם ספוג הפלא זה מתנקה מעולה.
לפני שהספוג הזה היה קיים זה באמת לא הגיע לרמת ניקוי טובה מידי. בפרט שאצלי הבסיסי לבן.

mediadesign

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יש לי אחיינים שלישיה וגיסתי קיבלה אחד מאוד יקר ו-2 אחרים היא קנתה איקאה, והיא אומרת בפירוש שפשוט לא שווה להשקיע כסף הכסאות של איקאה מעולים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה