לדעתי, לא כדאי לך להתאמץ להכין לבדאיך יוצרים כעכים יפים ומגרים לתחפושת של מוכרת כעכים ?
כי צריך את זה לתחפושת עד מוצאי פורים, ואז זה כבר לא אכיל....
אני עשיתי מוכרת כעכים (מדהימה!) וקניתי כעכים יפהפיים ב"הצבי"
לדעתי, לא כדאי לך להתאמץ להכין לבדאיך יוצרים כעכים יפים ומגרים לתחפושת של מוכרת כעכים ?
ממש ונהפוכו.... אשר ישלטו היהודים בשונאיהם.....מחפשת השראה לתחפושת משה רבינו
לילד בן 4 וחצי
(ב"ה בקש מעצמו- עד עכשיו הוא תכנן להיות מחבל ר"ל)
תחפשי תמונה/ציור של וקסברגרמחפשת השראה לתחפושת משה רבינו
לילד בן 4 וחצי
(ב"ה בקש מעצמו- עד עכשיו הוא תכנן להיות מחבל ר"ל)
אני מבינה שקנית כעכים אמיתיות ואני חשבתי לעשות משהו לא אמיתי, ונראה אמיתי.לדעתי, לא כדאי לך להתאמץ להכין לבד
אני עשיתי מוכרת כעכים (מדהימה!) וקניתי כעכים יפהפיים ב"הצבי"
כשאני הייתי בכתה ד' התחפשתי ל"אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו"מחפשת רעיון לילדה בכתה ה. הנושא הוא ניב, פתגם או פסוק
1. השחירו פניו כשולי הקדרה - כושי עם סיר על הראש.מחפשת רעיון לילדה בכתה ה. הנושא הוא ניב, פתגם או פסוק
לדעתי, לא כדאי לך להתאמץ להכין לבד
אני עשיתי מוכרת כעכים (מדהימה!) וקניתי כעכים יפהפיים ב"ה
אני קניתי חבילה של בייגאלך מוכנים
ומה שהיה בתוך העגלה עצמה אפיתי
אבל אפשר לקנות
עכשיו הורדתי את התחפושות, וראיתי שאת הנוצות של הטווס לא הדבקתי לכנפיים.
אלא חיברתי לכנפיים ספוג של פרחים (ירוק) ותקעתי את הנוצות בפנים. (את הספוג חיסית בבד שחור ועליו הדבקתי מעט נותות שחורות\טורקיז לטשטוש.)
כך התחפושת ממש נשמרה, כי הוצאתי את הנוצות מהספוג ושמרתי אותם בשקית ואת הכנפיים עם הספוג המודבק בנפרד.
אני רוצה לחפש לבובת במבה מה אני צריכה לקנות?
אני רוצה לחפש לבובת במבה מה אני צריכה לקנות?
אך עשית את ההליכון? אני רוצה לחפש את הבת שלי בת שנה לסבתאיש למישהי רעיון
למה יתחפשו שני בנים בגילאי 4 ו-6
אם אח שלהם בן שנה מתחפש לסבא עם הליכון????
אנא!! תנו הברקות!!
(הם לא רוצים גם להיות "סבים"...)
ולי מתחשק שזה יתאים...
תודה מראש לכל העוזרים!!!
תנסי מחימר או מדאס ותצבעי בגואש או אקריליק וכשזה רטובתפזרי שומשום, קוואקר, וכדואני מבינה שקנית כעכים אמיתיות ואני חשבתי לעשות משהו לא אמיתי, ונראה אמיתי.
כדי שלא יהיה בל תשחית יפול , יתלכלך וכדו'. והם לא ישרדו.
אם הם לא למאכל אני יכולה להדביק אותם בדבק חם שלא יזוזו ולא יגמרו במשך כל הפורים.
בכיתה ה' התחפשתי ל'אם הבנים שמחה'מחפשת רעיון לילדה בכתה ה. הנושא הוא ניב, פתגם או פסוק
את יכולה להכין כעכים מקצף איטום. קונים בטמבור נקרא "קצף פוליאטורן"אני מבינה שקנית כעכים אמיתיות ואני חשבתי לעשות משהו לא אמיתי, ונראה אמיתי.
כדי שלא יהיה בל תשחית יפול , יתלכלך וכדו'. והם לא ישרדו.
אם הם לא למאכל אני יכולה להדביק אותם בדבק חם שלא יזוזו ולא יגמרו במשך כל הפורים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: