תמונה? הרעיון הומצא בשניות שנכתב...יש למישהו תמונה שתוכל לעזור לי?
לשתי הגדולות אני עושה שמלה כפרית ומריצה שבניתי מקרשים, בפנים אני שמה פרחים חיים והם יהיו סוג של מוכרות פרחים כפריות [אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך במייל תמונה של המריצה [עדיין בבניה] ] ולקטנה ולבן אני עדיין לא בדיוק יודעת
לשתי הגדולות אני עושה שמלה כפרית ומריצה שבניתי מקרשים, בפנים אני שמה פרחים חיים והם יהיו סוג של מוכרות פרחים כפריות [אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך במייל תמונה של המריצה [עדיין בבניה] ] ולקטנה ולבן אני עדיין לא בדיוק יודעת
מגפונים גסים שקניתי ב30 שקל וגרביים אני עוד לא יודעתאיזה נעליים וגרביים את שמה לכפריות?
מאיפה המגפונים? צריכה גם...מגפונים גסים שקניתי ב30 שקל וגרביים אני עוד לא יודעת
אני ריססתי מגפיי גומי בספריי, יצא יפה מאד!אשמח לדעת איך כדאי לצבוע מגפי גומי
האם כדאי עם ספריי? יחזיק מעמד?
או שיש רעיון אחר
תודה
באיזה צבע רססת?אני ריססתי מגפיי גומי בספריי, יצא יפה מאד!
מכירה חד פעמית בביתר -הייתה והסתיימה באותו יום..מאיפה המגפונים? צריכה גם...
מחפשת לקנות תחפושת חייל אנגלי לילד בן 3 וילד בן 5
אולי למישהי יש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: