בדיוק הרגע אני באמצע לכתוב שאני רוצה לחפש את הילדים שלי לכפריים ואני צריכה רעיונות ותמונות....אני מצאתי קצת דברים בעלי שאולי ימצא חן בעיניך..אוכל לשלוח לך בערב אני אז אהיה פנויה...אני רוצה לחפש את הבת שלי בת שנתיים לילדה מהעיירה/ כפרייה
יש למישהי קישור לשמלה מתאימה מעלי?
אני אשמח מאוד! תודה.בדיוק הרגע אני באמצע לכתוב שאני רוצה לחפש את הילדים שלי לכפריים ואני צריכה רעיונות ותמונות....אני מצאתי קצת דברים בעלי שאולי ימצא חן בעיניך..אוכל לשלוח לך בערב אני אז אהיה פנויה...
ולכל האלו שיש להן תמונות או רעיונות אני ממש אשמח..גם לרעיונות של משלוחי מנות פליזזזזז!!!
תזכו למצוות!
למה לא גם לכפרי?אני אשמח מאוד! תודה.
אני רוצה גם לחפש את הבן שלי למשהו קשור, מתלבטת עדיין אם חלבן או איכר או משהו אחר בסגנון.
כי אם אני אעשה אותה לילדה מהעיירה הוא יהיה חלבן..למה לא גם לכפרי?
יש לי להשכרה בבני ברק כתר מפואר לכלה
אני שולחת רק להורים תואםסתם מעניין אותי- כל אלו שאתם שולחים להם משלוחי מנות תואמים לתחפושת- ואני לא מדברת על קרובי משפחה שרואים את הילדים מחופשים- אלא לדוגמא שכנים וחברים, מה העניין שזה יהיה תואם?!
החברה שאת שולחת לה- רואה את התחפושת?
את מספרת לה שהשנה הילדים התחפשו לכפריים ולכן היא מקבלת חלב עיזים ועוגיות בצורת פרסות סוסים?
אתן מצרפות תמונה של הילדים על המשלוח?
פספסתי כאן משו?
...צריכה דחוף את חוות דעתכם! תודה למי שתעזור
משהי הזמינה ויודעת להגיד לי איזה מידה אני צריכה לגיל 5 ואם בכלל זה מתאים למידה הזאת....
וגם על זה אשמח לדעת מה המידות.....
מדהים מצאת אולי משהו גם לבנים?אני חשבתי על הכיוון של סרפן חום וחולצה משובצת כמובן שזה מצריך תיקונים ותוספות.....
סתם מעניין אותי- כל אלו שאתם שולחים להם משלוחי מנות תואמים לתחפושת- ואני לא מדברת על קרובי משפחה שרואים את הילדים מחופשים- אלא לדוגמא שכנים וחברים, מה העניין שזה יהיה תואם?!
את מספרת לה שהשנה הילדים התחפשו לכפריים ולכן היא מקבלת חלב עיזים ועוגיות בצורת פרסות סוסים?
פספסתי כאן משו?
אני חשבתי על הכיוון של סרפן חום וחולצה משובצת כמובן שזה מצריך תיקונים ותוספות.....
מה אומרת?
במידה ואת עושה את זה תשלחי את הילדים לשלוח את משלוח המנותסתם מעניין אותי- כל אלו שאתם שולחים להם משלוחי מנות תואמים לתחפושת- ואני לא מדברת על קרובי משפחה שרואים את הילדים מחופשים- אלא לדוגמא שכנים וחברים, מה העניין שזה יהיה תואם?!
פספסתי כאן משו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: