גם אני עושה זאת בדרך כלל, אבל פה חשוב שהנתונים יהיו קבילים בבית משפט. ולאנונימיות מוחלטת תאורתי יכולה להיות סיבה טובה כנ"ל.אני משתדל שאצלי המצב לא יהיה ככה.
ברוב האתרים אני מכניס שם בדוי ,מספר טוקמן ומייל לספאם, ולפעמים גם ממציא ת.ז.
גם אני עושה זאת בדרך כלל, אבל פה חשוב שהנתונים יהיו קבילים בבית משפט. ולאנונימיות מוחלטת תאורתי יכולה להיות סיבה טובה כנ"ל.אני משתדל שאצלי המצב לא יהיה ככה.
ברוב האתרים אני מכניס שם בדוי ,מספר טוקמן ומייל לספאם, ולפעמים גם ממציא ת.ז.
אפשר לעבוד עם עמותות שכבר פועלות בתחוםולאנונימיות מוחלטת תאורתי יכולה להיות סיבה טובה
אם הם פועלות - איפה התוצאות?!אפשר לעבוד עם עמותות שכבר פועלות בתחום
למשל
15 Minutes | ארגון צרכני תחבורה ציבורית | 15 דקות
׳15 דקות׳ הוא ארגון המקדם תחבורה נגישה, ירוקה וצודקת יותר לתושבי ישראלwww.15minutes.co.il
גם אם לא הביאו הרבה תוצאות זה ארגון שמשדר אמינות יותר מאתר קיקיוניאם הם פועלות - איפה התוצאות?!
אז תתחיל לקדם את הנושא מולם (אם אתה בטוח שהם לא אירגון קש של חברות התחבורה הציבורית, שבכל שנות קיומם לא פתרו את הבעיה).גם אם לא הביאו הרבה תוצאות זה ארגון שמשדר אמינות יותר מאתר קיקיוני
אבל נראה שיש להם קצת הישגים
הצלחות והישגים | 15 דקות
׳15 דקות׳ הוא ארגון המקדם תחבורה נגישה, ירוקה וצודקת יותר לתושבי ישראלwww.15minutes.co.il
ולאנונימיות מוחלטת תאורתי יכולה להיות סיבה טובה כנ"ל.
עדיין לא הוכח שאכן קייימת מערכת כזו למיון וקיטלוג הפניות...אכן מעניין מי החליט להשקיע בבניה של מערכת אוטומטית לקיטלוג פניות ותפעולה. עסקני ש"ס... ג'..., עיריית מודיעין עילית?... אולי יש להם עניין להיות אנונימיים בשלב זה כדי שגם החלונים יצטרפו למיזם...
בנוגע לאנונימיות הדגש שם היה על הצטרפות של חילונים. לא משנה יש מערכת או אין.עדיין לא הוכח שאכן קייימת מערכת כזו למיון וקיטלוג הפניות...
אני גם יכול לכתוב שרובוט פלאי מעביר כל הודעה ליו"ר משרד התחבורה
מתבקשים לשלוח הסרטה של האוטובוס, לא שלך. כנראה שפספסת את הרעיון...החלק הכי חשוד הוא שאדם אנונימי אוסף הסרטות, דבר שמקובל אצל אנשים לא הגונים וד"ל...
בחיים לא הייתי שולח הסרטה שלי לאדם שאני לא מכיר
נו באמת ?!אם אתה בטוח שהם לא אירגון קש של חברות התחבורה הציבורית, שבכל שנות קיומם לא פתרו את הבעיה
האם זאת אומרת שחברות התחבורה הציבורית לא ממנים אותם כדי ליצור רושם שיש מישהו שדואג? אולי כן, אולי לא... לא יודע... אבל מאז הקמתם ב2013 הם לא הגישו משום מה תביעה ייצוגית... למה??... אבל אתה בכל זאת רשאי לשמור את ת.ז. שלך אצלך או למסור להם...נו באמת ?!
זה עמותה עם אישור ניהול תקין ולא אתר אנונימי
ואגב גם כל זכות מפנים אליהם15 דקות - ארגון צרכני תחבורה ציבורית בישראל (ע"ר) | גיידסטאר - אתר התאגידים של ישראל | משרד המשפטים
בגיידסטאר תמצאו את המידע המקיף והאמין ביותר אודות העמותה. שם הארגון: 15 דקות - ארגון צרכני תחבורה ציבורית בישראל (ע"ר). מספר ארגון: 580576031. מטרות הארגון: שיפור, קידום ועידוד התחבורה הציבורית בישראל. מתן כלים להתארגנות קהילתית לפעולה למען שיפור התחבורה הציבורית. שיפור זכויותיהם, מעמדם ותנאיהם...www.guidestar.org.il
הגשת תלונה נגד מפעילי תחבורה ציבורית (אוטובוסים ומוניות)
www.kolzchut.org.il
מה הייתה התוצאה של התביעה הייצוגית הזו?אבל מ2013 הם לא הגישו משום מה תביעה ייצוגית... למה??
יותר מסתבר לומר שזה לא כל כך פשוט לעשות תביעה יצוגית ו/או לא יעילאבל מאז הקמתם ב2013 הם לא הגישו משום מה תביעה ייצוגית... למה??
כפי שכתבתי - הם לא הגישו.מה הייתה התוצאה של התביעה הייצוגית הזו?
האם היא שיפרה בזמנו את מצב התח"צ?
אכן, עם האנשים שחוששים לחשוף את ת.ז. שלהם זה עלול להיות לא פשוט...יותר מסתבר לומר שזה לא כל כך פשוט לעשות תביעה יצוגית ו/או לא יעיל
מאשר לומר שהם לא מעוניינים לקדם את התחבורה ציבורית
קיים קושי בנוגע להגשת תביעה ייצוגית ביחס לשירות שניתן ביו"ש, שכן חוק תובענות ייצוגיות אינו חל (למיטב הבנתי) ביו"ש.
אל תדאג, קווים - חברה גדולה. הם לא עוצרים בכל מקום, לא רק ביו"ש.אגב, אם אתם בונים על תביעה ייצוגית עבור תושבי מודיעין עילית וביתר כדאי לדעת שיש עו"ד שסבור שחוק תביעה ייצוגית לא חל ביו"ש
תחבורה ציבורית
האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית נגד חברת אגד תעבורה , המספקת שרותי תחבורה, בגין איחורים, אי הגעה, פרסום לוז שלא תואם את המציאות […]www.lawforums.co.il
אתם מתייחסים רק למיקום החברה, אבל מדברי העו"ד משתמע שמתייחסים למקום שבו בוצעה העבירה על החוקאל תדאג, קווים - חברה גדולה. הם לא עוצרים בכל מקום, לא רק ביו"ש.
או שמנהל המיזם הוא לא עורך דין ולא יודע איך לעשות את העבודהאכן, עם האנשים שחוששים לחשוף את ת.ז. שלהם זה עלול להיות לא פשוט...
אכן לא אופתע אם לא נשמע כלום מהמיזם הזה בסופו של דבר ונמשיך לסבול מדילוגים על תחנות וכו'אכן, עם האנשים שחוששים לחשוף את ת.ז. שלהם זה עלול להיות לא פשוט...
אני לא עו"ד ולא יודע בנוגע לפרט הזה, אבל ההסרטות האלה לכל הפחות יעשו רושם. בכל מקרה כמה תחנות אחרי שיוצאים ממ"ע יוצאים גם מיו"ש ולא חסר שם הזדמנויות לתיעוד.אתם מתייחסים רק למיקום החברה, אבל מדברי העו"ד משתמע שמתייחסים למקום שבו בוצעה העבירה על החוק
זה אומר שיתכן כי כל אלו שעובדים קשה להסריט אוטובוסים במו"ע וביתר עובדים לשווא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: