וכך עברה חצי שנה
ושוב היא באה לבקר אותנו
ה"ללא גלוטן"
הפעם, החלטתי להכין מה שנקרא "בקטנה", לא יותר מדי כי בסופו של דבר מדובר רק בבן אדם אחד שלא אוכל כל כך הרבה עוגות ומאפים.
אז ככה, קצת, שבכל זאת יהיה משהו להכניס לפה כשכל היתר נהנים מעוגות עתירי גלוטן
התחלתי במאפינס עם שוקולד צ'יפס.
עלו יפה באפיה
יצאו רכים
ומרקם- נהדר!
12 יחידות
מדידה בכוסות חד פעמי לשתיה קרה
3 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים
3 כוסות קמח מולינו
1 אבקת אפיה
1 כוס שוקולד צ'יפס מיני [פחות כבדים- פחות שוקעים]
מקציפים ביצים שלימות וסוכר במשך כ-5 דקות
מוסיפים שמן בזרם דק
מוסיפים מים וקמח עם א. אפיה לסירוגין
מוסיפים שוקולד צ'יפס בתנועות קיפול
ממלאים במנג'טים בתבנית שקעים לגובה 3/4
180 מעלות כ-18 דקות
ושוב היא באה לבקר אותנו
ה"ללא גלוטן"
הפעם, החלטתי להכין מה שנקרא "בקטנה", לא יותר מדי כי בסופו של דבר מדובר רק בבן אדם אחד שלא אוכל כל כך הרבה עוגות ומאפים.
אז ככה, קצת, שבכל זאת יהיה משהו להכניס לפה כשכל היתר נהנים מעוגות עתירי גלוטן
התחלתי במאפינס עם שוקולד צ'יפס.
עלו יפה באפיה
יצאו רכים
ומרקם- נהדר!
12 יחידות
מדידה בכוסות חד פעמי לשתיה קרה
3 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים
3 כוסות קמח מולינו
1 אבקת אפיה
1 כוס שוקולד צ'יפס מיני [פחות כבדים- פחות שוקעים]
מקציפים ביצים שלימות וסוכר במשך כ-5 דקות
מוסיפים שמן בזרם דק
מוסיפים מים וקמח עם א. אפיה לסירוגין
מוסיפים שוקולד צ'יפס בתנועות קיפול
ממלאים במנג'טים בתבנית שקעים לגובה 3/4
180 מעלות כ-18 דקות