דוקא התמונה השניה נראית ממלון בראשית היוקרתי בדרום הארץהתמונות אני מבין לא מהארץ
דוקא התמונה השניה נראית ממלון בראשית היוקרתי בדרום הארץהתמונות אני מבין לא מהארץ
תלוי מתי- פרטיות מוחלטת
- בריכה פרטית
- כל הפינוקים האפשריים
- גישה נוחה
- מתאים לזוג בלבד
- אי שם בצפון
- חדש מהניילונים
אני שואלת בשביל בניית תמחור הוגן לצימר חדש שבנייתו מסתיימת בימים אלו
כן התמונה השניה ממלון בראשיתתראי, מושב גורן זה כבר מידי בצפון, ככה שזה שיקול בשבילי למרות שיש לי רכב,
מצד שני אני מחפשת בנרות! צימר מבודד עם בריכה בנויה (לא על עמודים) ושיש נוף מהבריכה למרחב הפתוח, זה נותן הרגשה אחרת לגמרי, אבל שהצימר בקו ראשון, ככה שלא רואים אפילו מהחצר וילות ובתים אחרים. שהמקום נקי ומטופח, ובריכה מחוממת, זה דבר שלא צריך להגיד,
אגב אם יש פה מישהו שמכיר כזה דבר תייגו אותי...
הפלוסים, אם יש הוקי, כדורגל שולחן, תאורה מגניבה בבריכה ובחצר, ג'קוזי חיצוני, קפסולות קפה וחלב, שוקולד וחטיפים, מגבות בשפע ונעלי בית, מקום מסודר למנגל, נדנדות, מזרון צליה צף... אני הייתי משלמת למעלה מ-1000,
אבל אני צריכה להאמין שבאמת חלומותי מתגשמים שם, כי אני לא יוצאת מתי שבא לי, אז עד שאני כן יוצאת חשוב לי הדברים הנ"ל קצת יותר מכסף... אבל אם זה כבר מידי יקר, היום חו"ל זה כבר אופציה זולה להרבה זוגות...
הכי בא לי זה סגנון של בריכה נשפכת או בשמה השני בריכת עד, כזה דבר- מכירים??
ואם זה לשני לילות אשמח להנחה.
אני גם סבור שכל ולוקחים יותר לילות המחיר אמור לרדת זה כדאי גם לבעל הצימר וגם לנופש600-750
יש בנמצא וזה בד"כ מותנה ב- 2-3 לילות
ברוראני גם סבור שכל ולוקחים יותר לילות המחיר אמור לרדת זה כדאי גם לבעל הצימר וגם לנופש
אני חושבת גם שהמחיר תלוי ברמת הצימר וברמת הניקיון שלו,תודה גדולה לכל המגיבים!
קיבלתי למייל המון המון מידע והצעות ייעול.
חלק מהדברים רלוונטיים ונכונים מאוד.
לכל מי שביקש במייל תמונות, מחירים וגם אלו שביקשו לתפוס תאריכים... הצימר לא מוכן סופית לאיכלוס, ייקח עוד קצת זמן, בזכותכם זה יהיה מהר יותר..
אני עדיין בוחנת כמה רעיונות ששלחו לי, נשתדל ליישם ולהנעים את השהות של האורחים!
אשמח לרעיונות נוספים/כל הצעה מבעלי ניסיון/עשה-לא תעשה
נא לשלוח ל:
cm99885511 וכו' [בג'ימייל].
זה הדבר...לגמרי,
יש לך גם מלונות עם בריכה פרטית.. רק אומרתוסוף סוף צריך לזכור שצימר מפנק ומושקע עם בריכה פרטית וכו', מעניק לזוג ליגה אחרת של חופשה מול בית מלון מפואר ככל שיהיה.
אז כל הדיבורים על ... אם זה כ"כ יקר אני אלך למלון... זה ממש לא מדוייק.
בארץ ??יש לך גם מלונות עם בריכה פרטית.. רק אומרת
תבדקי בגוגל...בארץ ??
בכשרות טובה ??
במחיר נורמטיבי ??
אשמח לפרטים...
מה הכשרות שם?תבדקי בגוגל...
יש ברגבה רימונים למשל
אני לא סוכנת שלהם, תבדקו בגוגל...מה הכשרות שם?
מה רמת הפרטיות של הבריכה? חוץ מזה שהיא שייכת לחדר מסוים רואים את זה מעוד חדרים וכדו'
אז כתבתי שיש,לא אמרנו שאתם סוכנים פשוט דיברו על האופציה לנפוש במלון לעומת צימר שבצימר יש את הפרטיות ובמלון אוכל, כתבתם שיש מלונות שיש גם וגם. ואני מאמין שאם היה שם כשרות כלשהי שמקובלת בציבור החרדי המלון הזה היה מוכר לציבור, ואם אין אז זה בדיוק כמו לנפוש בצימר בלי אוכל ועם מינוסים של מלון שיש עוד הרבה אנשים איתך ביחד
לא רואה קשר.@nomi1984 אני מתנצל על הסטייה מהנתיב המקורי של השרשור, אבל אם אני צודק בהשערתי, זה יוכל לתת לכם כיוון למי לייעד את הצימר בהמשך ולתמחרו בהתאם:
יש לי הרגשה [אולי אני טועה] שמי שמגיע לצימר ברכב מוכן לשלם יותר מאלו שמגיעים בתחב"צ. אולי בשל מעמד סוציו-אקונומי גבוה יותר, ואולי בשל ניסיון רב יותר בצימרים ומחיריהם.
אם הצימר שלכם נמצא ב"חור" שקשה להגיע אליו בתחב"צ, הרי שהנכם פונים לקהל יעד שמוכן לשלם יותר [בניגוד לצפת/מירון ועוד הרבה מקומות 'משלנו' בהם יש תחבורה קלה]. קחו זאת בחשבון התמחור.
בכל מקרה בהצלחה רבה ולא לשכוח לתת הנחה למי שהגיע דרך פרוג...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: