גם שם תאלצי לכתוב....מסובך לי לכתבו
אם בא לך ליצור איתי קשר
myklyrp41 gmail.com
גם שם תאלצי לכתוב....מסובך לי לכתבו
אם בא לך ליצור איתי קשר
myklyrp41 gmail.com
טלפוןגם שם תאלצי לכתוב....
הי
סיימתי בשנה האחרונה לימודי מחשבים
עשיתי את מסלול מה"ט + בינה מלאכותית (אקסטרה קוד)
אני רוצה להשלים לתואר
מישהו יודע כמה נק' הלימודים שווים?
עם עשיתי גם קורסים במתטיקה כג בדידה ואינפי...
אשמח לכל מידע!!
תודה
שלום אני מחפש מישהו שלמד את זה להתייעצות
איזה חופשהבפתוחה יש חופשת סמסטר אחת באיזור שבט אדר של שבועיים במקרה הטוב שלא נסחב המבחנים לחופש
ודי לומדים ברצף 3.5 בלי לעצור
לא יודעת סמינר
לא עשיתי סמינר אבל כן נראה לי שמערכת בסמינר מטורפת הרבה יותר חוזרים ב7-8 הביתה ועוד עושים ש"ב
אני שנה שנייה אם זה יעזור לך, יש לי מכרים שסיימו תואר.שלום אני מחפש מישהו שלמד את זה להתייעצות
איך אני מגיע עליו ?
אתה לומד מדעי המחשב ?איזה חופשה
זה הזמן הכי גרוע בשנה יש אז 4 מבחנים קשים פרך מהסמסטר הנוכחי, ועוד מבחנים של מועד ב'
ולהווי ידוע הלימודים הרבה הרבה יותר קשים, ולא מבחינת שעות שזה בסדר גמור, הבעיה היא המתמטיקה שיש שם דברים בלתי עבירים כמעט, אינפי בפתוחה קשה יותר מכל המכללות והאוניברסיטאות, אומרים שזה בגלל שאין שם תנאי קבלה אז עושים קורסים קשים במתמטיקה בשביל הסינון, רק צריך לזכור שהמתמטיקה היא שליש מהלימודים.
בהתחשב בעובדה שאמור להיות לך 24 נקודות או 30, אמור להיות לך קורסים אחרים לגמרי במתמטיקה קלים בהרבה, (כי את לא צריכה סינון...) אם תרצו אעלה את קובץ הקורסים הנדרשים.
תרשום את המספר שלך אני יתקשר אליךאיך אני יכול לתפוס אותך ?
הטלפון שלך פועל???0532782683
סליחה על הסטת הנושא..את יכולה לקרוא לזה באיזה שם שאת רוצה, זה עבד בכל החברות שהתראינתי אצלם עד היום,
כולל אמזון מייקרוסופט וגוגל.
פנה אלי מגייס בלינקדאין.סליחה על הסטת הנושא..
התראינת במייקרוסופט לא דרך קמאטק? אז איך הגעת לשם?
עבדת בחברת הייטק (ברמה גבוהה) לפני?
בהחלט,בטח זה גם היה לפני איזה שנה,
שהביקוש לעובדים היה בשיא (גילוי נאות- אני גם התראיינתי לאמזון לא דרך קמא טק)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: