לא הבנתי,אם זה באמת המקרה, כי אם לא, אז זה שקר, וזה אף פעם לא משתלם.
אפשר לומר אין לי תואר, ואפשר לומר יש לי תואר של הנדסת תוכנה של המכללה למינהל מטעם מה"ט, זה לא תואר .B.Sc רגיל אלא מסלול מותאם לחרדיות.
לא הבנתי,אם זה באמת המקרה, כי אם לא, אז זה שקר, וזה אף פעם לא משתלם.
התכוונתי לחלק של השיווק שהסיבה שאין לי תואר היא מטעמי דת.לא הבנתי,
אפשר לומר אין לי תואר, ואפשר לומר יש לי תואר של הנדסת תוכנה של המכללה למינהל מטעם מה"ט, זה לא תואר .B.Sc רגיל אלא מסלול מותאם לחרדיות.
אז כן במשפט שם מובן לגמרי שהסיבה היא מטעמי דת,התכוונתי לחלק של השיווק שהסיבה שאין לי תואר היא מטעמי דת.
זאת תשובה למה הן לומדות בסמינר, לא למה הן לא עושות תואר.אז כן במשפט שם מובן לגמרי שהסיבה היא מטעמי דת,
וזאת באמת הסיבה כי אחרת למה שבנות יקרעו את עצמן שנתיים??
זאת אותה תשובה.זאת תשובה למה הן לומדות בסמינר, לא למה הן לא עושות תואר.
מהנדס תוכנה = תואר בהנדסת תוכנהתואר = למהנדס, כן או לא??
לא יודעת מה התכוונת לומר במשפט המכובס הנ"ל - במילים פחות יפות קוראים לזה קשקוש.ואפשר לומר יש לי תואר של הנדסת תוכנה של המכללה למינהל מטעם מה"ט, זה לא תואר .B.Sc רגיל אלא מסלול מותאם לחרדיות.
זכור לי שציינת כי לא עשית תואר לכן אני תוהה על מה את מסתמכת כשאת קובעת כזאת עובדה.לעשות תואר יותר קל מסמינר עם לימודי קודש...
לעשות תואר יותר קל מסמינר עם לימודי קודש...
את יכולה לקרוא לזה באיזה שם שאת רוצה, זה עבד בכל החברות שהתראינתי אצלם עד היום,לא יודעת מה התכוונת לומר במשפט המכובס הנ"ל - במילים פחות יפות קוראים לזה קשקוש.
תעודה מטעם מה"ט אינה נחשבת תואר בהנדסת תוכנה בשום קונסטלציה.
תשווי את מערכת השעות והמבחנים.זכור לי שציינת כי לא עשית תואר לכן אני תוהה על מה את מסתמכת כשאת קובעת כזאת עובדה.
ותשובה של ככה שמעתי, חברות שלי וכו'... אינה נחשבת כעובדה.
אוקי, בואי נשאיר את זה ככה.את יכולה לקרוא לזה באיזה שם שאת רוצה, זה עבד בכל החברות שהתראינתי אצלם עד היום,
אני שאלתי אם עשית תואר, לא אם שאלת חברות איך זה.תשווי את מערכת השעות והמבחנים.
ואני מתכוונת ללימודי מה"ט, קמא טק + לימודי קודש והוראה.
אני השוויתי.
היו לי חברות שלא המשיכו בסמינר אלא המשיכו ישר בלימודים בפתוחה. הם למדו הרבה פחות שעות, והיו להן חופשות סטמסטרים מה שלנו לא היה,
היה לנו שבועיים חופש בבין הזמנים של אב, וזהו!
בערב פסח לדוגמא למדנו עד ח ניסן.
מתנצלת אם פגעתי, אבל ציינתי עובדה סך הכול.והשורה האחרונה שלך לא נחמדה..
בפתוחה יש חופשת סמסטר אחת באיזור שבט אדר של שבועיים במקרה הטוב שלא נסחב המבחנים לחופשאת יכולה לקרוא לזה באיזה שם שאת רוצה, זה עבד בכל החברות שהתראינתי אצלם עד היום,
כולל אמזון מייקרוסופט וגוגל.
תשווי את מערכת השעות והמבחנים.
ואני מתכוונת ללימודי מה"ט, קמא טק + לימודי קודש והוראה.
אני השוויתי.
היו לי חברות שלא המשיכו בסמינר אלא המשיכו ישר בלימודים בפתוחה. הם למדו הרבה פחות שעות, והיו להן חופשות סטמסטרים מה שלנו לא היה,
היה לנו שבועיים חופש בבין הזמנים של אב, וזהו!
בערב פסח לדוגמא למדנו עד ח ניסן.
והשורה האחרונה שלך לא נחמדה..
המנטור שלי יגיד על הדברים שלך שזה נכון שרק בוגרי תואר יודעים את הדברים האלה אבל זלא צריך אותם לתעשיהאוקי, בואי נשאיר את זה ככה.
אני שאלתי אם עשית תואר, לא אם שאלת חברות איך זה.
אני לקראת סיום תואר בהנדסת תוכנה ומכיוון שאני לא משווה אם לא עשיתי את שתי התוכניות אני רק יכולה לספר לך את העובדות:
בארבע השנים האלו כמעט ולא היו לי חופשות, בניסן יצאנו לחופש בי"א וחזרו באסרו חג, מועדי ב' בבין הזמנים ובתשעת הימים, מבחנים בין ר"ה לכיפור ויומיים לפני סוכות.
ועל רמת הלימודים אני כמובן לא אדבר ולא אנסה להשוות.
רק אציין ששוחחתי לא מזמן אם חברה שעובדת כמעט שנה באינטל ושאלתי אותה משהו על אלגוריתם קלסיפיקציה מסוים - לא היה לה מושג על מה אני מדברת. כנ"ל על בעיות NP (תאורטי, נכון. אבל תראי לי בוגר מדמ"ח או הנדסת תוכנה שלא יודע מה זה).
ואגב היא עשתה אגב קמאטק.
מתנצלת אם פגעתי, אבל ציינתי עובדה סך הכול.
לא נכוןזאת אותה תשובה.
לעשות תואר יותר קל מסמינר עם לימודי קודש...
איזהבפתוחה יש חופשת סמסטר אחת באיזור שבט אדר של שבועיים במקרה הטוב שלא נסחב המבחנים לחופש
ודי לומדים ברצף 3.5 בלי לעצור
משערת שזה עבד לך רק הודות לניסיון שיש לך בתעשיה.את יכולה לקרוא לזה באיזה שם שאת רוצה, זה עבד בכל החברות שהתראינתי אצלם עד היום,
כולל אמזון מייקרוסופט וגוגל.
אז באמת מענין לשמוע,(לא בציניות חלילה)אוקי, בואי נשאיר את זה ככה.
אני שאלתי אם עשית תואר, לא אם שאלת חברות איך זה.
אני לקראת סיום תואר בהנדסת תוכנה ומכיוון שאני לא משווה אם לא עשיתי את שתי התוכניות אני רק יכולה לספר לך את העובדות:
בארבע השנים האלו כמעט ולא היו לי חופשות, בניסן יצאנו לחופש בי"א וחזרו באסרו חג, מועדי ב' בבין הזמנים ובתשעת הימים, מבחנים בין ר"ה לכיפור ויומיים לפני סוכות.
ועל רמת הלימודים אני כמובן לא אדבר ולא אנסה להשוות.
רק אציין ששוחחתי לא מזמן אם חברה שעובדת כמעט שנה באינטל ושאלתי אותה משהו על אלגוריתם קלסיפיקציה מסוים - לא היה לה מושג על מה אני מדברת. כנ"ל על בעיות NP (תאורטי, נכון. אבל תראי לי בוגר מדמ"ח או הנדסת תוכנה שלא יודע מה זה).
ואגב היא עשתה אגב קמאטק.
מתנצלת אם פגעתי, אבל ציינתי עובדה סך הכול.
וזה מה שכתבתי,משערת שזה עבד לך רק הודות לניסיון שיש לך בתעשיה.
הם לא טיפשים ויודעים בדיוק מה זה תואר.
במשרות ג'וניור הם גם דורשים גיליון ציונים ושם רואים בדיוק שמדובר בתעודת מה"ט. מכירה הרבה שנפלו בשלב הזה.
כשאין ניסיון ,
תואר חשוב, הוא פותח הרבה דלתות וגם משפר את השכר.
כשיש ניסיון טוב אז התואר לא משנה, הדלתות יהיו פתוחות בכל מקום, כדאי לשווק את תעודת מה"ט נכון ואת העדר התואר מסיבות של דת.
מה שכן תואר מוסיף הרבה להבנה וליכולת החשיבה. לדעתי לא שווה את ההשקעה שהוא דורש.
אני אישית עשיתי רק את הקורס של מבני נתונים בשביל הידע הכללי שלי.
תואר B.Sc הנדסת תוכנה.באיזה מסלול את לומדת?
את משלבת עבודה תוך כדי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: