שמעון גוטליב
משתמש מקצוען
כנראה הסתדר כבר וכן נותנים כבר להעלות עם עגלותיש דיווח של אבי מימרן שבו הוא כותב שלא נותנים לעגלות לעלות
אלא לסחוב ביד { אין לי מושג כי יכול להיות שזה השתנה }
כנראה הסתדר כבר וכן נותנים כבר להעלות עם עגלותיש דיווח של אבי מימרן שבו הוא כותב שלא נותנים לעגלות לעלות
אלא לסחוב ביד { אין לי מושג כי יכול להיות שזה השתנה }
שאלה אני רואה בתמונות שיש גדרות כמו שביל ברזל בתוך הציון זה בטיחותי? נראה מפחיד
שימו לב לברזלים ברצפה שמחזיקים את הגדרות במרחק שווה (מתוך התמונה המצוטטת):
לקחת עגלה ולקחת סיכוניםבטוח?
פשוט אנחנו עושים חלאקה
ולא רוצים להתקע
תכף יוצאים
ולא יודעים מה לעשות
רוצים מידע בטוח
בטוח מאודזה בטוח לעלות למירון??!!!
אני צופה בתיעודים פשוט מזעזע
איזה תיעודים? איפה? אולי תשתף שנדעזה בטוח לעלות למירון??!!!
מי שמגיע להתפלל זה המקום הכי בטוח מי שמגיע לחפש אקשן וכו' זה המקום הכי לא בטוחזה בטוח לעלות למירון??!!!
ומסוכן מאוד כפי שראינו בשבוע שעברמי שמגיע לחפש אקשן וכו' זה המקום הכי לא בטוח
מישפט כל כך נכון!!!מי שמגיע להתפלל זה המקום הכי בטוח מי שמגיע לחפש אקשן וכו' זה המקום הכי לא בטוח
לא בטוח שהאנשים שמבינים בבטיחות מבינים גם בסוג הציבור, אלא אם כן לא אכפת להם...תכננו את זה אנשים שמבינים בבטיחות ולא עסקנים למיניהם..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: