גלידה מרשימה , קלילה , ופשוטה מאוד .
שכבה ראשונה
חבילה ג'לי תות
חבילה ריצ' קפה
לערבב בבלנדר (את האבקת ג'לי תות עם הריצ')
לשטוח באינגליש
ולהקפיא
שכבה שנייה
7 ביצים
3/4 כוס סוכר
2 ריצ' קטן
2 סוכר וניל
להקציף את החלבונים , להוסיף את הסוכר + הסוכר וניל
תוך כדי הקצפה להוסיף את הריץ ולהמשיך להקציף עד להתייצבות
להוסיף את החלמונים עד לקבלת קצף יציב .
לשטוח מעל השכבה הראשונה .
להקפיא
שכבה שלישית
כמו השכבה הראשונה רק עם ג'לי אפרסק \ משמש .
או כל צבע שונה מהשכבה הראשונה
לשטוח מעל השכבה השניה ולהקפיא
הקינוח נמס די מהר . ולכן יש להוציא סמוך להגשה .
שכבה ראשונה
חבילה ג'לי תות
חבילה ריצ' קפה
לערבב בבלנדר (את האבקת ג'לי תות עם הריצ')
לשטוח באינגליש
ולהקפיא
שכבה שנייה
7 ביצים
3/4 כוס סוכר
2 ריצ' קטן
2 סוכר וניל
להקציף את החלבונים , להוסיף את הסוכר + הסוכר וניל
תוך כדי הקצפה להוסיף את הריץ ולהמשיך להקציף עד להתייצבות
להוסיף את החלמונים עד לקבלת קצף יציב .
לשטוח מעל השכבה הראשונה .
להקפיא
שכבה שלישית
כמו השכבה הראשונה רק עם ג'לי אפרסק \ משמש .
או כל צבע שונה מהשכבה הראשונה
לשטוח מעל השכבה השניה ולהקפיא
הקינוח נמס די מהר . ולכן יש להוציא סמוך להגשה .