גם אותי 7 נפשות בשבת 1.5 שקל ביצים...זה הדהים אותי. איך?
גם אותי 7 נפשות בשבת 1.5 שקל ביצים...זה הדהים אותי. איך?
שמן: 2.5 ש"ח [לא גומרים בקבוק רק בשבת]
זה הפירוט שלכם.
ממש לא שלנו.
את רוצה קצת פירוט?
בבקשה:
דגים: 15 ש"ח מושט/נסיכה/בקלה [הילדים לא אוהבים סלמון]
לא קונים רול דג, אלא מכינים לבד/ קציצות דג מטוגנות: 5 ש"ח.
מיץ ענבים: 10 ש"ח
ח"פ: [רק צלחות פשוטות לדגים] 2 ש"ח
שמן: 2.5 ש"ח [לא גומרים בקבוק רק בשבת]
חטיפים: גג 5 ש"ח לילדים [במבות וביסלי קטנים וכדו' ולא של אוסם]
עוף: 30 ש"ח.
בקר לטשולנט: 15 ש"ח.
סלטים: גג 10 ש"ח. [לא אוכלים הרבה סלטים]
ירקות למרק ולטושלנט ולתוספת: לא יותר מ5 ש"ח.
נרות: 1 ש"ח. [חבילה של 50 עולה 5 ש"ח]
טישו: 3 ש"ח.
שתייה מתוקה: 10 ש"ח. [שלש בקבוקים לשבת]
פיצוחים: 0 ש"ח.
שמפו: 3 ש"ח
ביצים: 1.5
קמח לחלות ומוצרים: 5
קינוח: 10
סה"כ 133 ש"ח לשבת.
@יוחנן 1 ביקש שניקח אותו לדוגמא איך חייםנראה לי הגזמנו עם חפירה על שיתוף אחד. בואו נתקדם הלאה, טוב?
טוב.נראה לי הגזמנו עם חפירה על שיתוף אחד. בואו נתקדם הלאה, טוב?
זה אינדודואלי.אני רואה את התפריט הזה ואומרת עם 5 נפשות העם נשאר רעב אז עם 7?
אבל אבליש אנשים שיש להם טעם זול.
אני מכירה המון משפחות שמושט ב15 ש״ח מספק אותם.אבל אבל
אני לא יודעת איך לרשום את זה
ההורים שלי סופר חסכנים
ובחיים לא הגישו לנו סלט ביצים מ3 ביצים ל7 נפשות
או לחילופין מושט ב15 ש"ח ל7 נפשות
3 חתיכות מושט עולות ככה
אז לחלק אותן ל7? מה נשאר?
וזה רק לדוגמא
צריך לקחת את זה בחשבון.וילדים קטנים אוכלים מעט מאוד.
תנסו לקחת כמה דקות לחישוב של צלחת בסעודה אצל אחד מהילדים הממוצעים שלכם באוכלאני מכירה המון משפחות שמושט ב15 ש״ח מספק אותם.
מושט טעים לטעם רבים רק בסעודה ראשונה,
וילדים קטנים אוכלים מעט מאוד.
וביצים-
אני לדוגמא לא נוגעת בסלט ביצים.
קציצות מכינים מ:לא קונים רול דג, אלא מכינים לבד/ קציצות דג מטוגנות: 5 ש"ח.
אין ילד ממוצע.תנסו לקחת כמה דקות לחישוב של צלחת בסעודה אצל אחד מהילדים הממוצעים שלכם באוכל
ותכפילו בהתאם ל7 נפשות
ירקות למרק ולטושלנט ולתוספת: לא יותר מ5 ש"ח.
אני חושבת שמי שמביא את עצמו לדוגמא אז הוא לוקח בחשבון שינתחו את הרמת חיים שלוטוב, די.
תופעה מוכרת לחלוטין! אין אף אחד שיודע להסביר אבל זו העובדה אצל אברכים, שכשניגשים לחשבן הכנסות מול הוצאות לא מבינים איך זה שהחשבון אינו במינוס אחד גדול. ה' גדול בשמים הוא זה שמסדר את העניינים ויש על זה הבטחה מפורשת מחז"ל (כל המקבל עליו עול תורה מעבירין הימנו עול דרך ארץ)בעיניי זה פילוח הגיוני ביותר.
יש פה מינוס של 2000 ש"ח בחודש, עוד לפני חיתון ילדים ודי קרוב לשם (משערת).
אני לא רואה צורך בללמוד אחד מהשני בענין הזה,ואולי אפילו זו הייתה כוונתו שנלמד ממנו
ולא פלא שמשפחות שמכניסות 5000 לחודש לזוג ושלושה ילדים מסתדרים בדיוק באותה המידה שמסתדרים זוג כמותם עם שלושה ילדים עם הכנסה של 13000תופעה מוכרת לחלוטין! אין אף אחד שיודע להסביר אבל זו העובדה אצל אברכים, שכשניגשים לחשבן הכנסות מול הוצאות לא מבינים איך זה שהחשבון אינו במינוס אחד גדול. ה' גדול בשמים הוא זה שמסדר את העניינים ויש על זה הבטחה מפורשת מחז"ל (כל המקבל עליו עול תורה מעבירין הימנו עול דרך ארץ)
אני אישית, מיום נישואיי ניסיתי לסדר סיוע בשכר דירה מהמדינה, הצלחתי רק 9 חודשים לאחמ"כ - בחודש בו הפסקתי לקבל שכ"ד מההורים. מעט לפני לידת הבן הראשון אשתי קיבלה עבודה חדשה שבה הוסיפו לה 2000 ש"ח על המשכורת הקודמת. מעט לפני הלידה השניה השיגה עבודה נוספת שוב עם תוספת של 2000 ש"ח. מעט לפני הלידה השלישית קיבלה העלאת שכר ג"כ של 2000 ש"ח. ועכשיו כשעברנו דירה וצריכים לשלם משכנתא קיבלה עבודה חדשה שוב עם תוספת של 2000 ש"ח. לא יאומן אבל עובדה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: