נשמע מורה חרדתיהיום בשיעור שהוא העביר לתלמידה אחרי אולי עשרות פעמים היה צריך לתקן אותה תוך כדי איתותים הגה בלימות,
תחשבו זה לא שהוא נוהג הוא צריך להיות בהיכון על טעות של התלמיד.
נשמע מורה חרדתיהיום בשיעור שהוא העביר לתלמידה אחרי אולי עשרות פעמים היה צריך לתקן אותה תוך כדי איתותים הגה בלימות,
זה בדיוק מה שאני חשבתי על המורה שלי.כמה בדיוק מגיע למורי הנהיגה אני לא יודע, אבל הם עובדים קשה (בכל אופן המורה שלי) הוא דרוך בכל רגע נתון.
בגדול הוא גם לא משתמש בסמארטפון תוך כדי שיעור,
היום בשיעור שהוא העביר לתלמידה אחרי אולי עשרות פעמים היה צריך לתקן אותה תוך כדי איתותים הגה בלימות,
וואוו משנה לשנה זה תמיד עולה את יודעת?אשמח לשמוע מניסונכם/ן
כמה עולה היום רשיון נהיגה ב2023
בדגש על כל ההתיקרויות האחרונות
וגם כמה שעורים בערך צריך ובאיזה טסט עוברים בממוצע
כל מידע יעזור
תודה רבה
אני לומדת ב120 לשיעור, מורה אישה אוטומט4200 ש"ח יצא לי כל השיעורים כולם
עומד לקראת טסט ראשון
נוהג מצוין
הזייה הסכומים שכתבו פה למעלה...
מורה אלופה, בדרך לטסט לשני
צפון- כרמיאל
אפשר פרטים?חבר שסיים עכשיו ועבר בטסט ראשון תמחר לי 170 לשיעור 28 שיעורים=4760 טסט כולל הכל פחות מאלף הוא
סיים הכל ב 5500
עברתי לפני כמה שבועות ועשיתי חשבון מדוקדק כמה יצא ליאשמח לשמוע מניסונכם/ן
כמה עולה היום רשיון נהיגה ב2023
בדגש על כל ההתיקרויות האחרונות
וגם כמה שעורים בערך צריך ובאיזה טסט עוברים בממוצע
כל מידע יעזור
תודה רבה
המורה לא אמור ללמד תיאוריהעכשיו חבר שלי ניגש לטסט אחרי 30 שיעורים, הטסטר שאל אותו למה צריך לעצור לפני תמרור עצור. הוא ידע לענות לו שצריך לחכות שתי שניות. אבל למה? התעקש הטסטר. מדובר על בחור מוכשר! הוא לא ידע. הטסטר אמר לו: כל המטרה שיש את התמרור הזה בשביל שתעצור, תגלוש לאט עד שאתה מפתח שדה ראיה ותוכל להמשיך.
על כל זה - המורה שלו דילג. פשוט כאן עוצרים ועכשיו ממשיכים! סיפור מהיום!!!
עולה בין 170 ל 200 המחיר של 120 אין בשוק אולי ש"הבוטח בה" תתן יותר פרטים!אני לא מבין יש מורים שלוקחים 120 ש"ח לשיעור ויש 200 ש"ח?
מה נסגר?
אולי. גם אם הוא אמור ללמוד זאת בתיאוריה, המורה צריך ללמד אותו מה לעשות באופן שהוא נפגש בכזה תמרור, היינו עצירה, גלישה איטית עד פיתוח שדה ראיה וכו'.המורה לא אמור ללמד תיאוריה
כל ההסברים והתמרורים הבחור היה אמור ללמוד לבד
זה לא מקובל להעלות באמצע סשן לימודיםאני באמצע ללמוד והמורה העלה את השיעור
מ180 לשיעור ל- 220!
תוכ"ד הלימוד! והוא טען שככה כל המורים.
תעשה חישוב : 220 X מינימום 28 שיעורים +טסט
ואם הלך לך והכל טוב- אז מינימום:
6500-7000
אפשר לפרט כמה שיעורים וכמה טסטים?לי עלה הכל יחד 18000
אצל מי??? איך למען ה'????אני עשיתי 30 שיעורים + טסט 1, אצל מורה מדהים באזור ראשל"צ, הכל תוך חודש. 170 ש"ח לשיעור.
סה"כ כולל הכל כ-6,000 ש"ח.
המספרים שנכתבו כאן הזויים!!!
זה פשוט מורים שרלטנים ורמאים!!!
45 שעורים של שעה ו19 שעורים של 40 דקות( אצל מורה מעפן)אפשר לפרט כמה שיעורים וכמה טסטים?
כי זה המון כסף....
הלוואי על כולםאני עשיתי 30 שיעורים + טסט 1, הכל תוך חודש. 170 ש"ח לשיעור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: