כבר יש כמה שמעוניינים לקנות. צלמים כמובן. השאלה כמה לקחת.במחילה ... ראוי להודות לנותן ואולי לעשות לו מי-שברך.
פשוט לשאול כל אחד כמה היה נותן ולעשות ממוצע....כבר יש כמה שמעוניינים לקנות. צלמים כמובן. השאלה כמה לקחת.
(הן לא מיועדות לטיסה, כפי שאתה רואה)
הם בעצמם לא יודעים. ואני לא רוצה שינצלו אותי...פשוט לשאול כל אחד כמה היה נותן ולעשות ממוצע....
דבר ראשון: לא הכעסת אותי, מישהו מבני משפחתי ראה שצוחקים על חשבוני והוא שלח את התגובה הכועסת.זמן לעשות תיקון לתגובה שעוררה כעס בתחילת החודש... ובקשת סליחה מ- @תמרוז
ביררתי עם קניינית של חברה העוסקת בהקמת תפאורת רקע עבור ארועים (משהו דומה לסטודיו צילום) באירופה, ממנה למדתי כי (בתנאי שלא מדובר בפריטי אספנות) -
- מחיר של פריטים הנדרשים (!) למיצג מסוים יהיה בדרך כלל קרוב למחצית מחירו של פריט מקביל מהסוגים הנמכרים כיום,
- אם יש הצע גדול התמורה תהייה יכול להיות קטנה למשל כ-10% ממחירו פריט חדש ולעומת זאת אם הפריט נדיר וממש מתאים לנדרש אז התמורה יכולה להיות פי שלוש ממחירו של פריט מקביל מהסוגים הנמכרים כיום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: