דרוש מידע כמה לשלם לילדה בת 10.5 לבייביסיטר על ילדה בת 4 ?

• פותח הנושא gitit
  • פורסם בתאריך

ידידים

משתמש פעיל
כשאני הייתי ילדה בכיתה ד' שמרתי על שלישיה !!! כל יום !( כמובן לא סדיר , ומרצון , שזה קצת שונה ) והאמא הייתה נותנת לי בסוף חבילת שוקולד וקופסת עדשים והייתי מרוגשת ושמחה !!
מבחינתי לתת לילדה מעל ל10 ש"ח זה להרגיל אותה למושגים ממש גבוהים בגיל קטן
מאיפה הגיע כאן ניצול ????? מה היא משלמת על הבגדים שלה , על האוכל ??? או אפילו על המשחקים?
למה ילדה בגיל הזה צריכה כ"כ הרבה כסף ? בגיל הזה הן גם שמחות לעשות את זה בהרבה פחות !!
בואו לא נהרוס להם את הטוהר והתמימות האלה בגיל כ"כ קטן

כיסופים-סאונד ונגינה

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
בסיעתא דשמיא

לא חושבת שילדה בכזה גיל צריכה לקבל כסף

ואם כן אז לא יותר מ10 ש"ח
לדעתי יותר נכון לתת לה משהו טעים שווה או פרס מאשר כסף

למה ילדה בכזה גיל צריכה להתחיל לחשב כמה היא תרויח אם תעשה כל יום 5 שעות ביביסיטר?
וכמה יותר שווה לה?

אורחת לרגע

משתמש מקצוען
מצד אמא של בייבי סיטר
גם כשהבת שלי (בת 12) שמרה על 2 ילדות של שכנים בשעות הבוקר בחופש יחד עם 2 אחיות שלה עשתה כמעין קייטנה. (כל ערב ישבתי איתה על התוכנית למחר)
לא הרשתי לאמא לשלם יותר מ-10 ש"ח ליום לשתי הילדות יחד.
לא רציתי לפתוח לילדה שלי את העיניים. וכן, עשתה את זה כחסד (וזה גם עזר לה עם אחיותיה הקטנות שהיתה להן חברה בת גילן)

שפיץ

משתמש פעיל
כמובן שאת אמא שלה ואת תחליטי
אם שואלים בפרוג חייבים לקחת בחשבון מניפולציות והררי ערכים שכולם רוצים להחיל עליך...

לדעתי זה תלוי בחוויה של הבת שלך.
אם היא נהנית מחברת הילדה, משאירים לה חטיפים, מחמיאים לה וזה גורם לה להרגיש גדולה-גם סכום סמלי מאוד יספיק.
אבל אם את רואה שזו עבודה בשבילה והיא חוזרת מותשת וקצת מתקשה לצאת מהבית זה יהיה הוגן מאוד שהיא תקבל סכום משמעותי לגיל שלה ומקובל.
(באזורינו עשרה שקלים)

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
כמה נקודות:
1. הייתי מציעה לאמא לעשות את הבייביסיטר בבית שלנו.
2. שואלת את הבת אם היא רוצה לקחת בשבוע הקרוב את הבת ולשחק איתה אצלינו, ורואה את התגובה שלה.
אם היא שמחה לא הייתי אומרת כלום בקשר לצו'פר ורק אומרת לאמא שתשמחי שהיא תקנה לה מתנה בסוף (משהו שהבת רוצה בסכום הגיוני) , אם היא מהססת הייתי שואלת אותה למה היא מהססת ורואה האם צ'ופר יניח את דעתה ואם כן שואלת אותה מה היא היתה מעדיפה לקבל סכום כספי של X שקלים או מתנה מתוך כמה דברים שאת יודעת שהיא רוצה לקבל, אם היא בכלל לא שמחה לעשות וחוששת מזה הייתי אומרת לאמא היא לא יכולה לעשות את זה..
3. לא נותנת שישלמו לה לפי שעה או יום אלא בסוף השבוע תשלום אחיד.
לא יודעת לומר סכום תשלום :) חושבת שבערך 2/3 ממחיר רגיל של בייביסיטר באזור שלכם.

echadmishishim

משתמש מקצוען
15 ש''ח
למה בגלל שהיא קטנה לא מגיע לה מחיר שפוי?

אל תשכחו שהיא גם צריכה להיות עם הילדה ולשחק איתה וכו'.
למה?
כי כשאני משאירה את הבת שלי בת 4 עם מישהי בת 10 וחצי, אני רגוע לייט ולא רגוע כמו שאשאיר אותה עם ילדה בת 13

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אני הייתי אומרת לבת שלי להביא את הילדה לבית שלנו ככה שיהיה לה יותר קל וגם אני אהיה בסביבה

1. הייתי מציעה לאמא לעשות את הבייביסיטר בבית שלנו.
אני חושבת שזה צריך להיות תנאי לכל העסק ולא רק "הצעת ייעול"...
בנות גדולות יותר צריך לשמור משהייה בבתים זרים (גם בניין ליד)
אז ילדה בת 10?

ולגבי התשלום - אני גם חושבת שסכום יומי עדיף על "לפי שעה".
ואם את כן רוצה ללמד אותה שעל עבודה מקבלים כסף וללמד אותה איך להתנהל עם כסף,
אז את יכולה לסכם עם השכנה שבסוף השבוע היא תביא לה 50 שקל,
וכל יום כשהיא יוצאת ממנה היא תביא לה 5 שקל ללכת לקנות לעצמה ארטיק או משו טעים אחר.
(וככה גם תלמדי אותה שאפשר לשמור את ה5 שקל היום ולקנות מחר משו שווה יותר ב 10...)

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
למה?
כי כשאני משאירה את הבת שלי בת 4 עם מישהי בת 10 וחצי, אני רגוע לייט ולא רגוע כמו שאשאיר אותה עם ילדה בת 13
טוב אני לא הייתי מבקשת בכלל מילדה בת 10 לעשות ביביסיטר

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
ילדה בת 10 אחראית יכולה בהחלט לשמור על ילדה בת 4,
ומגיע לה על זה בהחלט תשלום,

מניסיון זה יכול לתת אותה כ״כ הרבה דברים טובים לחיים כמו אחריות, ביטחון עצמי, ערך של כסף, התנהלות נכונה עם כסף, התנהלות נכונה מול הילדה / האמא.

כשאני ההייתי בגיל הזה זה היה המחיר, בכל זאת עבר יותר מעשור ונראה לי הגיוני לשלם לה 15 ש״ח לשעה אם זה לא משהו קבוע.

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
למה להרגיל אותה לכסף מגיל כזה.....
למה לא?
היא כבר ילדה גדולה בשביל להבין שעל כל דבר משלמים,
והגיע הזמן לפתח לה את הבגרות וההבנה מה ערך של כסף
ולאפשר לה לקנות לעצמה דברים קטנים "משלה".
אני דווקא בעד.

גם לבת ה7 שלי יש כמה שקלים
וגם לבן ה 5
ולארטיק שהם קונים מהכסף "שלהם" יש טעם אחר.
והם גם מרגישים במגירה שיש אח"כ קצת פחות.

אנחנו לא משתפים אותם בהוצאות הבית וכמה הכנסות יש, כן?
יש גבול.
אבל לא רואה רע בזה שיהיו לה כמה שקלים משלה.

e b p

משתמש מקצוען
מכירים עבדות???
תחשבו על ילדה בת 4 אחרי יום חם בשעות צהריים שהיא עיפה ומלאת כריזות- על כזאת ילדה היא צריכה לשמור במשך שעתיים כל יום. 120 דקות!!!!
אני עשיתי ביביסיטר מכיתה ג' בערך על 3 ילדים לשעות הצהריים(ל יודעת למה סמכו עלי כ''כ) ואני חושבת שזה פשוט ניצול לא לשלם לילדה על זה!!!
לה הרבה יותר קשה להעסיק ילדה שעתיים מאשר לאמא שלה.
זה עבודה לכל דבר היא לא הולכת לנוח ולא לקרוא ספר למרות שזה ילדה אחת.
לפחות 10 ש''ח לשעה אפילו 12
וילדה שעולה לכיתה ה' יודעת מה זה כסף ומה זה ערך של כסף ואיך לשמור עליו.
גם אם היא תקנה עם זה אח''כ ספר קומיקס ותרגיש ענקית ;) היא תרגיש סיפוק
וטיפ לאמא של הילדה: תסמכי עליה אל תתקשרי כל רגע היא תהיה רגועה יותר וגם את והילדה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה