כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מידע כמה טילים נפלו באופקים ב15 שנים האחרונות?

מצב
הנושא נעול.

AdiTec

משתמש מקצוען
אז למה שלא תתמקדו בבעיה המקורית? אני שואלת בשיא הרצינות.
למשל לפתוח מגבית, להפריש מעשרות, צדקה ועוד.
לא הכי פשוט?:sneaky:;)
זה ההבדלים ענקיים במחירים
באופקים הוא קונה דירה גדולה משופצת עם חצר ופה באותו מחיר הוא קונה דירה בקומה רביעית ישנה וקטנה... (אם יש- כי יש פה ביקוש מאד גדול לדירות)
ניסינו בפרץ של אופטימיות להרשם במחיר למשתכן- לא הופתענו שלא זכינו....

HP מעצבת

משתמש מקצוען
אופקים היא עיר קטנה, ולכן לא "שווה" לבזבז עליה טילים.
יורים בעיקר לערים הגדולות אשקלון ואשדוד וגם לבאר שבע.
(חוץ מהפצמ"רים שיורים על שדרות ויישובי הגדר).

HP מעצבת

משתמש מקצוען
באופקים הוא קונה דירה גדולה משופצת עם חצר ופה באותו מחיר הוא קונה דירה בקומה רביעית ישנה וקטנה... (אם יש- כי יש פה ביקוש מאד גדול לדירות)
אז למה לא?
אני הייתי דוחפת אותם לגור שם.
ברור ההבדל באיכות החיים.

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
אז אולי באמת כדאי שתפרגנו לו לקנות דירה גדולה עם חצר, למרות הרצון העז שהוא יגור בקרבתכם.
אולי בשנים הראשונות נפגשים הרבה, אבל ככל שהשנים עוברות והמשפחות גדלות - גם המפגשים נעשים לעיתים רחוקות, ואז מה תוכלו לומר לו 'בשביל שתיפגש אתנו פעמיים בשנה, דאגנו שתיחנק בדירה פצפונת וישנה'?

secret

משתמש סופר מקצוען
חבל על השכנועים.
תנו לו לגור שם כדי שיתקיים בו הרוצה להחכים ידרים, ומיד יקבל שכל ישר ויחזור אליכם.
רעיון בעייתי,
אם בתום תקופת הנסיון לא תגיע החכמה המיוחלת הוא ייקח סיכון וידרים עוד
ואז כפרה על האשכול החדש שייפתח o_O

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
אבל גם מנסה לעזור לו להחליט נכון...
לכי עם הלב
פשוט תגידי שהוא כ״כ קרוב לך וטוב לך בקרבתו ואת פשוט לא מוכנה לוותר עליו!
תזילי דמעה או שתיים...;)
אולי יצליח

ואני כ״כ מבינה אותך, יש לי אח קרוב מאוד -לשעבר.. אישתו לקחה לי אותו לצפון ומאז... כבר כמעט שנה שלא ראיתי אותו! ואולי יותר... ניסיתי הרבה להביא אותו לקרבתי.. אך אישתו ממש לא זרמה (וגם אני לא כ״כ זורמת איתה... :() אז הרמתי ידיים.. וקשר-אין (אימוג׳י בוכה!) אז גם אם במידה והוא עובר, תדאגו לקשר טלפוני רציף! ביקורים בחגים, בשבתות.. כי זה כ״כ חשוב! יש לי קרובי משפחה לידי שפשוט אין קשר רציף בכלל! קשר צריך ליזום ממש. לא מספיק בכלל לגור קרוב.

AdiTec

משתמש מקצוען
לכי עם הלב
פשוט תגידי שהוא כ״כ קרוב לך וטוב לך בקרבתו ואת פשוט לא מוכנה לוותר עליו!
תזילי דמעה או שתיים...;)
אולי יצליח

ואני כ״כ מבינה אותך, יש לי אח קרוב מאוד -לשעבר.. אישתו לקחה לי אותו לצפון ומאז... כבר כמעט שנה שלא ראיתי אותו! ואולי יותר... ניסיתי הרבה להביא אותו לקרבתי.. אך אישתו ממש לא זרמה (וגם אני לא כ״כ זורמת איתה... :() אז הרמתי ידיים.. וקשר-אין (אימוג׳י בוכה!) אז גם אם במידה והוא עובר, תדאגו לקשר טלפוני רציף! ביקורים בחגים, בשבתות.. כי זה כ״כ חשוב! יש לי קרובי משפחה לידי שפשוט אין קשר רציף בכלל! קשר צריך ליזום ממש. לא מספיק בכלל לגור קרוב.
ואוו
הוא מכיר אותי ויודע שדמעות זה מהיר אצלי אז זה פחות עובד...
יהיה קשר אבל זה אחרת...
(יש מצב להודעה פרטית?)

טולדנו

משתמש צעיר
באופקים נפלו 2 טילים אחד בעופרת יצוקה ואחד בצוק איתן באופן כללי אי ן שום דבר אסטרטגי בכיוון אופקים בשונה מנתיבות ובאר שבע לגבי הריח אז יש ריח משני סיבות יש שם מפעל למאכל בהמות שמייצר ריח נוראי וגם יש רפתות באיזור באופן כללי מקום נחמד מאוד שמור ויבש אין שם כלום בסיסי וזה הכל הקהילה גודלת ומתפתחת

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה