אני רוצה להכין מגנומים בצ'יק
משהו כמו להקציף שמנת מתוקה, להוסיף ריבת חלב
ואולי גם חלב, פודינג וניל וכו'
בלי עוד שלב
אין לי חלב מוכז, ולא רוצה כשיו להתחיל להכין, לחכות שיתקררוכו'
כמה זה נורא?
למה כל המתכונים שמצאתי זה רק עם חלב מרוכז?
משהו כמו להקציף שמנת מתוקה, להוסיף ריבת חלב
ואולי גם חלב, פודינג וניל וכו'
בלי עוד שלב
אין לי חלב מוכז, ולא רוצה כשיו להתחיל להכין, לחכות שיתקררוכו'
כמה זה נורא?
למה כל המתכונים שמצאתי זה רק עם חלב מרוכז?