התייעצות כמה אני יכול לקחת על לוגו כזה?

טובאל מנור

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
עשיתי עוד כמה שינויים מה אתם אומרים??? עכשיו דרך אגב תודה רבה לכל המעירים והמאירים עזרתם לי מאד ובמיוחד לכל האלה שעודדו אותי תאמינו לי אין כמוכם.:):):):):) צפה בקובץ המצורף 693154 על הענבים הלקוח התעקש

את הענבים תוריד קצת למטה וכל ענב תסובב טיפה כל אחד לכיוון שונה, לדעתי תשאיר רק תפילין אחד ותשים אותו למטה מעל המזל טוב

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
1. המיקום של התפילין הורס לדעתי, היה שם ממש יופי בכל החבור של העמודים עם השלט, הייתי שמה או במקום הכתר, (אבל חושבת שהכתר זה סגנון מאוד חסידי) או משהו יותר מורכב, זה במקום הכינורות ולשתול את הגפנים על הרצועות של התפילין.
מקווה שהבנת את כוונתי.
2. את המזל טוב למטה חייבים למרכז. חושבת אולי לעשות את זה בשורה אחת, אבל צריך לראות איך זה יצא.
3. ההילה מסביב האותיות מפריעה לי, אבל- עניין של טעם...
4. נראה לי מקובל שהמיקום הוא בגופן קטן יותר, שם החתן בר מצוה- גדול יותר.

מעצב חסידי

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
עשירה תודה רבה
באמת לגבי מיקום התפילין מאאד התלבטתי אבל הכתר חשוב לגבי לשים את התפילין במקום הכינורת הבנתי ואנסה לעשות זאת
המירוכז של המזל טוב השתלדתי אם את בכל זאת אומרת שזה עדיין לא באמצע אנסה למרכז עוד
זה אלמנט שקניתי לכן האפשרויות לשנות שורה\הילה וכו' לא שייכות אני מאד אהבתי וכן הלקוח
אשתדל לעשות שינויים שאוכל אבל בכל זאת תודה רבה רבה על כל ההארות וההערות מאד בונה את הידע שלי

מעצב חסידי

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
לוגו יוסי וריצאה 6.pngוריאציה נוספת לפי הערותכם אשמח מאד לקבל עוד הערות זה מוסיף לי ומקדם אותי מאד

*צילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
המשתמש נחסם

*צילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
המשתמש נחסם
לא. כוונתי לעיטורים שסביבו, המקשים על ההבחנה בו. וצ"ע כיצד לשפר זאת.
תנסה ליצור בידול מהרקע ע"י הפחתת האלמנטים מסביב. או לתת ניגודיות נוספת בצבעים אם האלמנטים ממש חשובים לך וללקוח.

מעצב חסידי

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה