11 אלף דולר= 40 אלף שקלממש לא יקר
מחירי פסח שונה בהרבה ממחירי סוכותלדעתי די יקר
כ 40 אלף שקל לשבוע וחצי
(אני שכרתי למשפחה חוצניקית לכל הפסח דירת 4 חדרים ממש יפה, 12 מיטות, קומה שניה, כ 10 דקות מגור ב 18 אלף שקל)
אוכל בערב בל"ה לשים מספרי תיווכים שמתעסקים בזה
נכון מאדמחירי פסח שונה בהרבה ממחירי סוכות
משכנתא של חודשיים (אם כל הדירה במשכנתא, מחיר הדירה לכאורה לפחות 4.5 מיליון).לא רע לסגור בשבוע אחד משכנתא של שנה שלמה ....
שאלתי רק אם זה המחיר. אין לי מושג אם זה הוגן או לא. אני פשוט מחפש דירה ומפחד שיקחו לי גם את הדירה הזאת, אם אני לא יסגור. יש מקור לפחד, או פשוט להמשיך לחפש...?לא רע לסגור בשבוע אחד משכנתא של שנה שלמה ....
מה זה המחירים??
והאומץ לדרוש????
מציעה לבקש מהם שירשמו את הפרטים שלכם ושאם יש להם משהו שרציני לסגור שישאלו אותכם קודם.שאלתי רק אם זה המחיר. אין לי מושג אם זה הוגן או לא. אני פשוט מחפש דירה ומפחד שיקחו לי גם את הדירה הזאת, אם אני לא יסגור. יש מקור לפחד, או פשוט להמשיך לחפש...?
איזה גודל דירה ומה מצבה?לא יודע בירושלים
אבל אני גר 5 דקות מוויזניץ
והציעו לי עשרת אלפים דולר לתשרי..
כמובן שלא מתאים לי
חמישה חדרים 100 מטר עם סוכהאיזה גודל דירה ומה מצבה?
כמובן, אין לי מה לעשות בב"ב. רק אני שומע שבאמת אלו המחירים. תודה.חמישה חדרים 100 מטר עם סוכה
חדשה ויפה
אבל לא רלוונטי
ולחשוש ששוברים את הבית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: