דרוש מידע כל מי שזכה בדירה בהנחה בחיפה או /ויש לו מידע לכאן

סיפורת

משתמש פעיל
@דולי מדיה
אני נמצא ברשימת המתנה בהגרלה הנ"ל
אשמח לשמוע כמה התקדמתם במשך השנה שחלפה (אני התקדמתי ב30 מקומות, אבל חשוב לי לדעת מה קורה בתוך ההגרלה, כמה תזוזות יש)
תודה

דולי מדיה

משתמש רשום
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
@דולי מדיה
אני נמצא ברשימת המתנה בהגרלה הנ"ל
אשמח לשמוע כמה התקדמתם במשך השנה שחלפה (אני התקדמתי ב30 מקומות, אבל חשוב לי לדעת מה קורה בתוך ההגרלה, כמה תזוזות יש)
תודה
אני לא בטוח שבדקתי נכון אבל לפי מה שאני רואה באיזור האישי כתוב שזכיתי במקום 119 והמקום שלי לבחירת דירה זה 115 אז כנראה שהתקדמתי ב4
מבחינת הפרויקט אני מקווה שיתחילו לזוז שם דברים כי יש סוף סוף פרויקט ראשון באיזור שקיבל עכשיו היתרי בנייה
כמו”כ העירייה עושה כנס לכל הזוכים כדי לעדכן במצב

דולי מדיה

משתמש רשום
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
זו ההודעה על הכנס (יש מצב שיהיה גם בזום)
בתאריך 04/8/24 בשעה 17:00
תקיים עירית חיפה מפגש לציבור בנושא
״נאות נבון (מבואות דרומיים ב)- עדכונים לזוכי ״מחיר למשתכן ״

במפגש יוצגו למשתתפים התכניות לשכונה החדשה במבואות הדרומיים של חיפה ושלבי הפרוייקט הצפויים.

זה המקום לשמוע ולשאול את כל השאלות שעל הפרק.

המפגש יתקיים באולם הכנסים בהיכל העיריה (חסן שוקרי 14)

אנו מבקשים להירשם מראש בקישור המצורף כדי שניערך בהתאם לכמות המשתתפים.

בברכה,
שרית גולן
סגנית ראש העיר חיפה
ויו״ר ועדת המשנה לתכנון ובניה

דולי מדיה

משתמש רשום
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
וזו עוד הודעה שהיא פרסמה אתמול
זוכי מחיר למשתכן בנאות נבון?
בסיום פגישה שקיימתי הערב ביחד עם כל אנשי המקצוע במנהל הנדסה עם היזמים של שכונת נאות נבון המשתייכים לפעימה השניה, הודעתי להם כי ניתן יהיה לקדם את הבקשות להיתרים לדיון בועדת המשנה לתכנון ובניה כבר בספטמבר הקרוב.
לצד המאמצים הרבים שלנו להסיר החסמים שלא איפשרו פיתוח השכונה עד היום, נפעל לייעל הבירוקרטיה שתאפשר וודאות למשפחות הצעירות בפרוייקט.

דולי מדיה

משתמש רשום
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני חושב שפשוט תפנו לחברה שבונה את הפרויקט שלכם , כמדומני שזו ”סלע בינוי” בשביל לקבל מידע על הסטטוס של ההיתרי בנייה.
אני פניתי במייל בזמנו לחברה של הפרויקט שלי וענו מהר.

דולי מדיה

משתמש רשום
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
באתר של סלע לא מופיע מייל אלא רק טלפון 6588*

דולי מדיה

משתמש רשום
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא. אני זכיתי בהגרלה אחרת לא של סלע אלא בהגרלה 2242 שהיתה של חברת "אפי קפיטל" ונמכרה ל"שובל הנדסה"
שלחתי מייל לשובל לפני כמה חודשים והם ענו שאין כרגע עדכון כי עוד לא הגישו בקשה להיתר
יתכן שמאז זזו דברים. זה המייל שלהם <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ולהוסיף סי או איי אל בסוף

יאיר צ

משתמש פעיל
וזו עוד הודעה שהיא פרסמה אתמול
זוכי מחיר למשתכן בנאות נבון?
בסיום פגישה שקיימתי הערב ביחד עם כל אנשי המקצוע במנהל הנדסה עם היזמים של שכונת נאות נבון המשתייכים לפעימה השניה, הודעתי להם כי ניתן יהיה לקדם את הבקשות להיתרים לדיון בועדת המשנה לתכנון ובניה כבר בספטמבר הקרוב.
לצד המאמצים הרבים שלנו להסיר החסמים שלא איפשרו פיתוח השכונה עד היום, נפעל לייעל הבירוקרטיה שתאפשר וודאות למשפחות הצעירות בפרוייקט.
מה הם כותבים על מצב הפרויקט?
יש אישורי בניה?

דולי מדיה

משתמש רשום
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
עדיין לא הוגשה בקשה להיתר בנייה מצד החברה לעירייה

דולי מדיה

משתמש רשום
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני נמצא בקבוצת ווצפ של אנשים שזכו בהגרלה ואומרים שם שבהערכות האופטימיות זה מינימום 5, 6 שנים לקבלת מפתח , ויכול להיות אף יותר (מדגיש שזה לא מידע רשמי אלא הערכות של אנשים שמעורים בנושא)

סמוטריץ

משתמש פעיל
אני נמצא בקבוצת ווצפ של אנשים שזכו בהגרלה ואומרים שם שבהערכות האופטימיות זה מינימום 5, 6 שנים לקבלת מפתח , ויכול להיות אף יותר (מדגיש שזה לא מידע רשמי אלא הערכות של אנשים שמעורים בנושא)
מדובר על כלל הפרויקטים בשכונה הזו ?
או הגרלה מסויימת ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה