יש לנו סוכן ביטוח (לביטוח רכב, וביטוח משכנתא, לא אצל אותו סוכן) איך אני בוחרת סוכן ביטוח לזה?ואחר כך סוכן ביטוח
שילווה אתכם בכל התהליך
תודה.
יש לנו סוכן ביטוח (לביטוח רכב, וביטוח משכנתא, לא אצל אותו סוכן) איך אני בוחרת סוכן ביטוח לזה?ואחר כך סוכן ביטוח
שילווה אתכם בכל התהליך
לסוכן ביטוח של רכב לא תמיד יש רישיון לעסוק בפנסיהיש לנו סוכן ביטוח (לביטוח רכב, וביטוח משכנתא, לא אצל אותו סוכן) איך אני בוחרת סוכן ביטוח לזה?
תודה.
את בהחלט יכולה לפנות אליי למייל [שמופיע בחתימה שלי] ואשתדל לעזור לך כמיטב יכולתי. [בעזרה שלי או בהפנייה מתאימה]זה מה שאני מנסה לעשות פה, לשאול.
אני רוצה להתקדם ולפתוח קרן פנסיה אבל אין לי שום שם וכיוון להתחיל.
@מקצועי בלבד יש לכם איך לעזור לי להתקדם?
בלת''ק - אני רואה שיש מסלול בפנסיה שנקרא מסלול הלכה, ויש עדו כמה מסלולים, ביניהם מסלול ידוע 500 S&Pאת בהחלט יכולה לפנות אליי למייל [שמופיע בחתימה שלי] ואשתדל לעזור לך כמיטב יכולתי. [בעזרה שלי או בהפנייה מתאימה]
יכולה לפנות אלי למייל שבחתימהזה מה שאני מנסה לעשות פה, לשאול.
אני רוצה להתקדם ולפתוח קרן פנסיה אבל אין לי שום שם וכיוון להתחיל.
@מקצועי בלבד יש לכם איך לעזור לי להתקדם?
ברוב החברות מסלול s&p500 הוא מסלול כשר.בלת''ק - אני רואה שיש מסלול בפנסיה שנקרא מסלול הלכה, ויש עדו כמה מסלולים, ביניהם מסלול ידוע 500 S&P
האם מסלול זה אינו הלכתי ? כי לכאורה הוא רק מחקה מניות מחו''ל. האם יש בו בעיה ?!
זה תלוי בגיל המשיכה.אני זכאית לקבל פיצויים כיום בסכום גדול.כיום ללא תשלום מס.
במבט ראשון לא משכתי בכדי לקבל את זה בעתיד עם כל הריוח של ריבית וריבית דריבית וכו' חשבתי שזה המתבקש.
מישהו טען לי שיתכן שבעתיד הכסף ימוסה מיצד שכבר לא אפטר ממס ועוד כהנה וכהנה לא כ"כ מבינה.
האם יש אמת בדבריו.מישהו יודע משהו על זה?
תודה מראש לעונים.
למשל בהראל / או הפניקסיכולה לפנות אלי למייל שבחתימה
אני סוכנת ביטוח.
ברוב החברות מסלול s&p500 הוא מסלול כשר.
בהראל הכשרות ע"י גלאט הוןלמשל בהראל / או הפניקס
כשר מסלול זה ?
אכן לשניהם יש הכשר על המסלול הזה.למשל בהראל / או הפניקס
כשר מסלול זה ?
כמו שאמרו לפנילמשל בהראל / או הפניקס
כשר מסלול זה ?
לקבוע בהקדם פגישה אצל סוכן ביטוח אמיןבלת"ק בכלל
הפנסיה שלי היום במיטב
אפס הבנה ומושגים בתחום
תכל'ס, מה אני צריך לעשות?
אם הוא כבר יצא לפנסיה, זה תלוי במסלול הפרישה, אם לא, ילדיו מקבלים את כל הכסף, במקרה והשאיר ילדים עם זכות שארים, הם יקבלו את המגיע להם גם אם זה יותר ממה שקיים בקופה (לא מצוי בגיל 70).מישהו יכול לסכם לי בקצרה
פנסיה - אדם מקבל בגיל הפרישה סכום חודשי.
א. מת בגיל 70 ונשאר לו בקרן חצי מיליון ש"ח מה קורה עם הכסף.
את הכל לא (כלומר אפשרי, עם מס של 35%), בתנאים מסויימים הוא יוכל למשוך חלק מהסכום עם איזשהו מיסוי.ב. יש לו חמש יחידות שהוא בנה על הגג הוא לא צריך את הפנסיה חודשית.
ויש לו חובות של חצי מיליון ש"ח הוא יכול בגיל הפרישה למשוך את הכל.
אם לא תשאל איך תדע?סליחה על הבורות. אני מתחיל ללמוד את הנושא.
תלוי במסלול הפרישה - אשמח לפירוט.אם הוא כבר יצא לפנסיה, זה תלוי במסלול הפרישה, אם לא, ילדיו מקבלים את כל הכסף, במקרה והשאיר ילדים עם זכות שארים, הם יקבלו את המגיע להם גם אם זה יותר ממה שקיים
איזה תנאים.אם הוא כבר יצא לפנסיה, זה תלוי במסלול הפרישה, אם לא, ילדיו מקבלים את כל הכסף, במקרה והשאיר ילדים עם זכות שארים, הם יקבלו את המגיע להם גם אם זה יותר ממה שקיים בקופה (לא מצוי בגיל 70).
את הכל לא (כלומר אפשרי, עם מס של 35%), בתנאים מסויימים הוא יוכל למשוך חלק מהסכום עם איזשהו מיסוי.
אם לא תשאל איך תדע?
שארים במידה ועדיין לא יצא לפנסיה,במקרה והשאיר ילדים עם זכות שארים, הם יקבלו את המגיע להם גם אם זה יותר ממה שקיים בקופה (לא מצוי בגיל 70).
תלוי מי שואל (עונה על פנסיה לעצמאי)בגדול מטרת השאלה שלי הייתה האם יש עניין להגדיל את הפנסיה כמה שיותר או שעדיף לדברים אחרים.
יש כמה סוגי מסלוליםתלוי במסלול הפרישה - אשמח לפירוט.
ברור שעדיף כמה שיותרבגדול מטרת השאלה שלי הייתה האם יש עניין להגדיל את הפנסיה כמה שיותר או שעדיף לדברים אחרים.
תלוי במסלול הפרישה - אשמח לפירוט.
איזה תנאים.
בעיקרון הפנסיה מיועדת לפרישה.בגדול מטרת השאלה שלי הייתה האם יש עניין להגדיל את הפנסיה כמה שיותר או שעדיף לדברים אחרים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: