אגס סברס תפוח
משתמש פעיל
למה אין טעם לחכות?משלמים לרובם המוחלט כל חודש, ואין שום טעם לחכות.
הרי בכך חוסכים בתשלומי הפיצויים לאלפי איש?
למה אין טעם לחכות?משלמים לרובם המוחלט כל חודש, ואין שום טעם לחכות.
אז הסברתי שבפנסיה משלמים לרבם המוחלט כל חודש.למה אין טעם לחכות?
הרי בכך חוסכים בתשלומי הפיצויים לאלפי איש?
אם בתלוש הופרש ובמציאות לא הופרש זה מאד חמור ואפשר לתבוע בקלות בבית הדין לענייני עבודה.1.מה עושים כדי להוציא פנסיה שהופרשה לי כל חודש מהשכר אך לא נכנסה לחשבון פנסיה ?
אציין שעבדתי שם שנה +- ופוטרתי בתקופת הריון עקב סגירת הגן מחוסר רישום-
לאיים בפנייה זה ודאי בסדר.מבחינה הלכתית זה בסדר לפנות לשם??????
רווק יכול לוותר על ביטוח לשארים.איזה מסלול ביטוח צריך/ מומלץ לבחור בטופס ההצטרפות לקרן עבור רווקים, מתוך האחוזים השונים המוצעים לנכות ולשארים?
תודה. מהי ברירת המחדל? לא מופיע בטופס.רווק יכול לוותר על ביטוח לשארים.
לנכות כדאי את ברירת המחדל.
75% לנכות.תודה. מהי ברירת המחדל? לא מופיע בטופס.
75% לנכות.
לרוב מוחלט של האנשים כן.אני רוצה בתור התחלה שדמי ניהול מההפקדות ומהצבירה יהיו לטובתי
שנים אני בהראל ודמי הניהול הם גבוהים
יש לי גם באלטשולר ואני רוצה לאחד הכל לאלטלשולר כי שם יותר זול (דמי ניהול מצבירה - %0.22 מההפקדה - 1%)
האם יש חברה שנותנת דמי ניהול טובים יותר?
אין מסלול השקעה שמומלץ ומתאים לכולם!!איזה מסלול השקעה את ממליצה?
בבקשההיי. שיהיה בשורות טובות.
רציתי לשאול מה עדיף לי בין שתי הצעות {קבועות מטעם הסוכן של העבודה}. מסלול S&P500. בקופה כרגע יש כ100,000 ש"ח עם משכורת של 8.000 בקירוב. גיל 28.
מנורה .הפקדה-1.4 צבירה-0.1
הראל. הפקדה-2 צבירה-0.05.
מגדל. הפקדה-0.9 צבירה-0.13.
@מקצועי בלבד @השקעות R הון .
אלף תודות. על העזרה ומידע מעולה.
מגדל יוצא הכי זול בנתונים האלו.היי. שיהיה בשורות טובות.
רציתי לשאול מה עדיף לי בין שתי הצעות {קבועות מטעם הסוכן של העבודה}. מסלול S&P500. בקופה כרגע יש כ100,000 ש"ח עם משכורת של 8.000 בקירוב. גיל 28.
מנורה .הפקדה-1.4 צבירה-0.1
הראל. הפקדה-2 צבירה-0.05.
מגדל. הפקדה-0.9 צבירה-0.13.
@מקצועי בלבד @השקעות R הון .
אלף תודות. על העזרה ומידע מעולה.
אל דאגה רוב הכסף מושקע במדד.דבר ראשון לגבי אחוז ההשקעה במדד s&p ממה שמופיע באתר נראה שרוב הכסף לא מושקע במדד
חשוף למט"ח.דבר נוסף רציתי לשאול, לא כתוב על מסלול זה האם הוא חשוף למט"ח או מנוטרל מט"ח
גם באותו גוף.פערי עקיבה יכולים להיות רק בין גופי השקעה או שגם באותו גוף יכול להיות פערים לדוג' בין פנסיה לגמל וכדו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: