אם אני רוצה לשים את הפנסיה בהשקעה פסיבית כשרה בלבד ואני אדם צעיר (פחות מ30), יש לי עוד אופציות חוץ מ S&P, ורק לברר דמי ניהול הכי נמוכים?אני לא ממליצה "להתייעץ" עם יועצת ביטוח אחת כזאת שמרוויחה את כספה מהחברות שאליהם היא מפנה את הלקוחות...
אם אני רוצה לשים את הפנסיה בהשקעה פסיבית כשרה בלבד ואני אדם צעיר (פחות מ30), יש לי עוד אופציות חוץ מ S&P, ורק לברר דמי ניהול הכי נמוכים?אני לא ממליצה "להתייעץ" עם יועצת ביטוח אחת כזאת שמרוויחה את כספה מהחברות שאליהם היא מפנה את הלקוחות...
אכן יש עוד אופציות.אם אני רוצה לשים את הפנסיה בהשקעה פסיבית כשרה בלבד ואני אדם צעיר (פחות מ30), יש לי עוד אופציות חוץ מ S&P, ורק לברר דמי ניהול הכי נמוכים?
גם תשואות של 3 או 5 שנים זה נתון די חסר חשיבות.ובהתחשב לנתונים שבדקתי בתשואות של השנה האחרונה שהיו הכי...(למסלול זה אין וותק של 3 שנים..)
ומלמעלה הם?אכן יש עוד אופציות.
מדד מניות עולמי או מדדי מניות וכדו'.ומלמעלה הם?
כי הבנתי ששאר האופציות פשוט פחות טובות ברובם המוחלט.
קיים בפנסיה כשרה?מדד מניות עולמי או מדדי מניות וכדו'.
מדד מניות עולמי הוא אכן קצת יותר בטוח אבל יש כשר? בפנסיה והשתלמות?מדד מניות עולמי או מדדי מניות וכדו'.
קיים בפנסיה כשרה?
תודה על כל המידע!
כן.מדד מניות עולמי הוא אכן קצת יותר בטוח אבל יש כשר? בפנסיה והשתלמות?
יש גם של גלאט הון?
לא.יש גם של גלאט הון?
בוקר טוב,חברת הפנסיה שלי (מגדל) נתנן לי לאחר בקשת ההנחה 1.90 מההפקדה ו0.15 מהצבירה
נראה לי שזה עדיין יקר
אשמח מאוד לדעת
1. האם זה נקרא יקר?
2. כיום יש גם קרנות פנסיה נבחרות זולות שיתכן שכדאי לעבור אליהם?
3. מה עוד אפשר לעשות כדי להוזיל את דמי הניהול?
נ.ב חשוב לי להיות בחברה שיש בה מסלול מחקה מדד S&P 500 כשר
תודה לעונים
איך אוכל ליצור קשר?בוקר טוב,
אם השכר שלך הוא מעל 6000 ברוטו יש לי איך לעזור לך.
(אני עובדת בסוכנות של מנדי גפנר ויש לנו תנאים מצוינים עם חברות הביטוח)
שאלה בבקשה. התפטרתי לאחר לידה - הגשתי מכתב התפטרות והמעסיק אישר את קבלתו.החלטתי לפתוח אשכול, שייתן מענה בצורה מסודרת לכל ענייני הפנסיה,
אז כל מי שיש לו שאלה, או הארה, או הערה, בנושאי הפנסיה,
פה זה המקום, וע"מ שלא יפתחו כל שני וחמישי אשכולות בנושא,
פה יהיה האשכול שירכז את כל ענייני הפנסיה.
איזה כסף הוא לא משך?שאלה בבקשה. התפטרתי לאחר לידה - הגשתי מכתב התפטרות והמעסיק אישר את קבלתו.
מגיע לי פיצויים כחוק.
מסיבות אנושיות המעסיק עדיין לא משך עבורי את הכסף.
עברה כמעט שנה. האם אני עלולה להפסיד את הכסף?
פיצויים.איזה כסף הוא לא משך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: