איזה נתונים?אין מקום כזה!
זה תלוי מאד בנתונים האישיים.
יש הרבה נתונים, ואני לא הולכת לפרט כרגע מה יהיה מתאים לכל אחד לפי רשימת הנתונים האישיים שלו.איזה נתונים?
יש לי קרן פנסיה 8 שנים במנורה מבטחים עם דמי ניהול של 3.5% מההפקדה, ו-0.25מהצבירה, אני רוצה לעבור לחברה אחרת כשרה , כמובן,
מה הנתונים שעלי להתייחס אליהם?
תודה רבה
זה שאלה שגם לא יענו עליה.איזה קופת גמל להשקעה הכי משתלמת?
רוצה להפקיד ל15 שנה +-
על הדמי ניהול בכל מקרה את יכולה להתמקח איתם, כי הם יקרים.איזה נתונים?
יש לי קרן פנסיה 8 שנים במנורה מבטחים עם דמי ניהול של 3.5% מההפקדה, ו-0.25מהצבירה, אני רוצה לעבור לחברה אחרת כשרה , כמובן,
מה הנתונים שעלי להתייחס אליהם?
תודה רבה
אני עובר רק עכשיו בגלל שאני מתעניין על כל האשכול...נתון לא נכון! מהרגע שהם פתחו קופת גמל וקרן השתלמות מניתית יש כבר מעל 10 שנים והם עקפו את המדד ב 100 אחוז באותם השנים, ולילין לפידות יש נתונים כבר משנת 2005 שזה כמעט 15 שנה, וקופת הגמל המניתית שלהם הניבה 290% מול המדד שהניב תשואה של 120% בלבד!!!.
כך שהתאוריה מוכחת כבר קרוב ל15 שנה!
כולם מנסים.השאלה היא ביחס לשאר השחקנים שמנסים לעשות אותו דבר
האם בארץ אלטשורר הוא היחיד שמנסה להכות את השוק
במידה והוא היחיד אז זה לא באמת ראיה
ובמידה ויש כמה שחקנים ורק הוא מצליח אז כנ"ל כמו ווארן באפט
נכון ,אבל דיברתי על מה שאמר קול מבשרכולם מנסים.
אחרת אין למסלולים האקטיביים זכות קיום.
הוא לא דיבר על אקטיבי בישראל, אלא על אקטיבי באלטשולר.נכון ,אבל דיברתי על מה שאמר קול מבשר
שהאקטיבי בישראל לא דומה לאקטיבי בעולם
כי בארץ אלטשולרר הצליח כבר הרבה שנים
והשוק פה יותר קטן וכו
הטענה שלו שבישראל זה לא אותה סטטיסטיקה, ושאלטשולר הם המנהלים שמצליחים באופן קבוע להכות את המדד.ושאלתי הייתה שהטענה המרכזית של החסידים של ההשקעה הפאסיבית היא:
שהולכים לפי הסטטיסטיקה וממילא אם 95 אחוז מפסידים למדד הבסיס (בארה"ב s&p500 ובארץ מדד תל אביב)
אז איך הוא מפריך את הטיעון שלהם
במידה וגם בארץ הנתון הוא בערך אותו דבר
נכון צודקת,ועדיין השאלה במקומה עומדת אחרי הטענה הנ"להוא לא דיבר על אקטיבי בישראל, אלא על אקטיבי באלטשולר.
אם אם לא משקיעים בישראל אלא באופן כללי (כמו שאנחנו יודעים)הטענה שלו שבישראל זה לא אותה סטטיסטיקה, ושאלטשולר הם המנהלים שמצליחים באופן קבוע להכות את המדד.
מצטערת אין לי זמן לדיון הזה כרגע ולהסביר את דבריו וכו'.נכון צודקת,ועדיין השאלה במקומה עומדת אחרי הטענה הנ"ל
אם אם לא משקיעים בישראל אלא באופן כללי (כמו שאנחנו יודעים)
אז רק בגלל שאלטשולרר נמצאת במקרה בישראל ומצליחה לכן היא נחשבת
לשונה משאר העולם???
משל למה הדבר דומה
שאם ווארן באפט היה בישראל אז הוא היה אומר ששוה להשקיע בבאפט בגלל שהוא מצליח להכות את המדד
ולגבי הסטטיסטיקה בישראל-מהי באמת?
כלומר כמה אחוז מהאטקייבי מצליח להכות את המדד??
השאלה לא הופנתה דווקא אלייך..מצטערת אין לי זמן לדיון הזה כרגע ולהסביר את דבריו וכו'.
אני בחרתי לשים את הפנסיה בקרן "הפנסיה הנבחרת" של אלטשולר שחם, מסלול הלכה.
שזה גם בדמי ניהול הכי זולים, וגם ברווחים הכי גבוהים, [מבין כל מסלולי ההלכה] וגם בגלל מדיניות ההשקעה של הקרן, שלכאורה אמור להיות גם בהמשך רווחים יותר גבוהים.
בשנים האחרונות יש הרבה התפתחויות בעניין המסלולי הכשרים.@מקצועי בלבד האם גם כעת מומלץ "להשאר" (כי אני כבר שם) באלטשולר שחם?
ממש לא.בהראל הציעו לי 4% על הפקדה במקום 1.49 באלטשולר, שווה לעבור?
פנסיה מקיפה כוללת כיסוי ביטוחי זול מאד למקרי נכות או מוות ח"ו.מה ההבדל בין פנסיה לפנסיה כללית?
אני צעיר ואין לי הרבה ב"צבירה"והכל תלוי בנתונים האישיים.
זה תלוי בהרבה נתונים.אני צעיר ואין לי הרבה ב"צבירה"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: