למי שיש צבירה בפנסיה מעל 116.700 יש אפשרות לקבל הלוואה גם למי שנמצא במסלול של גלאט הוןובמיטב דש שזה מסלול בהכשר גלאט הון, כנראה שאין אפשרות.
אבל לא הלוואת בלון.
למי שיש צבירה בפנסיה מעל 116.700 יש אפשרות לקבל הלוואה גם למי שנמצא במסלול של גלאט הוןובמיטב דש שזה מסלול בהכשר גלאט הון, כנראה שאין אפשרות.
בחברת אינפיניטי מסלול הלכה, או בחברת מור סיכון מוגבר.רוצה מסלול כשר בסיכון גבוה לחסכון לכל ילד
יש בהרבה חברות, ודמי ניהול זה בהתאם לכושר מיקוח שלך.ופנסיה על מחקה מדד סנופי במסלול כשר ודמי ניהול נמוכים כיאה למסלול פאסיבי
חוץ מזה שהם סיכון מוגבר ,בחברת אינפיניטי מסלול הלכה, או בחברת מור סיכון מוגבר.
אני לא יועצת, לא ממליצה, אין לי רישיון ייעוץ.חוץ מזה שהם סיכון מוגבר ,
הם מציגים תשואה טובה בנתיים ?
בקיצור מומלץ להעביר לשם?
הם מציגים תשואה טובה בנתיים ?
תודה רבה איזה חסדעזרה פרטנית אפשר בפרטי, או במייל שבחתימה
במור יש גם מסלול הלכה שהוא סולידי יחסית, וגם מסלול סיכון גבוה, האם המסלול בסיכון גבוה כשר?בחברת אינפיניטי מסלול הלכה, או בחברת מור סיכון מוגבר.
כן.במור יש גם מסלול הלכה שהוא סולידי יחסית, וגם מסלול סיכון גבוה, האם המסלול בסיכון גבוה כשר?
זה נכון?גם חברת "כלל" קיבלה את כשרות העדה החרדית במסלולים שמחקים את מדד S&P 500 בקרן הפנסיה, בקופת גמל, בקרן השתלמות, בקופת גמל להשקעה, ובפוליסת חיסכון.
בוודאי שזה נכון.זה נכון?
שלחו מייל לגבי האחרים ולא לגבי זה, ועכשיו התקשרו אלי מכלל האם אני רוצה לעבור למסלול הזה (ביקשתי לנייד למיטב דש).
אין להם כשרות על המסלול הזה, מהסיבה הפשוטה שאין להם מסלול כזה בקרן השתלמות.מישהו יודע אם למגדל השתלמות S&P 500 יש פיקוח הלכה?
ראיתי שלכל המוצרים האחרים שלהם שמחקים מדד S&P500 יש פיקוח אבל לא לקרן השתלמות
(ככה היה נראה לי)
אשמח אם למישהו יש מידע!
תודה
כדאי לה ללמוד את הנושא היטב.עובדת חדשה בת 20 מתחילה לעבוד
איפה כדאי לה לפתוח קופה?
הציעו לה:
הראל 2.2 מהפקדה 0.2 מצבירה
מנורה 1.9 מהפקדה 0.15 מצבירה
או קופות ברירת מחדל?
אנחנו הגענו במגדל ל 0.9 מההפקדה 0.19 מהצבירה.הראל 2.2 מהפקדה 0.2 מצבירה
מנורה 1.9 מהפקדה 0.15 מצבירה
יעוץ בלתי תלוי עולה בדרך כלל יותר ממה שיחסכו בשנה הקרוב.או להיעזר ביועץ מקצועי בלתי תלוי.
יועץ מקצועי לא רק עוזר לקבל דמי ניהול זולים, אלא בעיקר עוזר להתאים את החיסכון הפנסיוני הספציפי שיהיה הכי רווחי לאותו בן אדם.יעוץ בלתי תלוי עולה בדרך כלל יותר ממה שיחסכו בשנה הקרוב.
ובעוד שנה לבצע שוב מכרז בין החברות.
לא הבנתי.@מקצועי בלבד העברתי את הצבירה מחברה לחברה אחרת והמעבר בוצע בתחילת ינואר.
האם הם צריכים לתת לי את אחוזי הרווח של השנה החולפת? כי לא נראה לי שזה כלול בהעברה.
ואיך אני בודק אם העבירו גם את הרווחים של 2021? כי הם העבירו צבירה של כ200.000 ש"ח. אבל בלי שום פירוט.לא הבנתי.
כל הרווחים שהיו עד המעבר אמורים היו לעבור יחד עם שאר הכסף.
והרווחים מאז הם רק בקרן שאליה עברתם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: