שימי לב - זה היה המחיר בזמן שכתבה את ההודעה, בשנת 2015....איפה מצאת את זה?
במכירות אני קונה ב 80 +
אולי זה לא בד"ץ
הרבה מכירות מוכרים רק בד"ץ...
שימי לב - זה היה המחיר בזמן שכתבה את ההודעה, בשנת 2015....איפה מצאת את זה?
במכירות אני קונה ב 80 +
אולי זה לא בד"ץ
הרבה מכירות מוכרים רק בד"ץ...
אפשר מתכון לגלידת גליגל?אצל זה הגלידה האהובה ביותר (ואני עושה המון סוגים). ברמה שמבקשים שאכין את זה לשבת ליומולדת במקום עוגה...
הריצ' קפה יקר לכן אני לא מכינה לשבת רגילה..
ובאמת כבר המון זמן אין להשיג אותו. עשיתי פעם עם חלב סויה ויצא לא רע.
אולי לשלב ריצ' וחלב סויה.
באיזה יחס את מדללת את זה עם מים? ואיך מערבבים, אם אני רוצה לעשות גנאש, איך עושים עם המים? אשמח להסברלאחרונה התחלתי להשתמש עם גלון קצפת של תנובה 4 ליטר
הטעם עדין יותר
משובח יותר
וזול מאד!
43 ש''ח חלקי את זה לכ25-28 מ' כמה יצא לך לאחד?
ושוב הטעם מעולה!
כנראה שמשלמים עבור המותג של ריצ' ולא בגלל האיכות!
תלוי לאיזו מטרהבאיזה יחס את מדללת את זה עם מים? ואיך מערבבים, אם אני רוצה לעשות גנאש, איך עושים עם המים? אשמח להסבר
המטרה לטראפלסתלוי לאיזו מטרה
אם לקרם יציב לזילוף אני מוסיפה לכל מנה 1/4 כוס מים
אם המטרה למשל מוס אני מוסיפה 1/3 כוס מים
הייתי מוסיפה 1/4 כוס מיםהמטרה לטראפלס
פשוט להמיס בסיר ריץ + המים ושוקולד?הייתי מוסיפה 1/4 כוס מים
אם אלה ההוראות במתכון אז אכן כךפשוט להמיס בסיר ריץ + המים ושוקולד?
ריצ' של חברה תנובה -איך הוא לעומת של חברת ריצ' והשף הלבן?ריצ'- אני אישית משתמשת בשל ריצ' או השף הלבן. אני קונה גלון 4 ליטר של חברת ריצ' [ויטה] ומחלקת לכוסות ומקיאה. את הריצ' של המכירות צריך פשוט לדלל במים ביחס ל 1:1.
אחוזי שומן? הכל אותו דבר [פלוס, מינוס אלא אם כן את קונה את הריצ' לבישול....וזה לא מתאים להקצפה. ואם אני טועה- אשמח לשמוע.
שוקולד- כל מה שתעשי עם מריר יהיה איכותי וטעים יותר. אם את רוצה את יכולה במתכונים שיש בהם הרבה שוקולד להמיר 1/2 לצימקאו [אבל איכותי- השחר למשל]. במוסים לא כדאי להמיר לצמקאו כי הטעם יותר מודגש. בעוגות אפשר בקלות ובד"כ לא מרגישים. בגנאש- ציפוי לעוגה גם לא כדאי להמיר וכל שכן בפרלינים.
עוד טיפים? תכיני מראש רשימה של מה את רוצה להכין ואלו מוצרים את צריכה- אין דבר מעצבן יותר מלמצוא תא עצמך באמצע אפיה בעוגה שצריכה 200 גרם אגוזים ויש לך רק 100 גרם...
יש בכלל השף הלבן פרווה?ריצ' של חברה תנובה -איך הוא לעומת של חברת ריצ' והשף הלבן?
מעולהריצ' של חברה תנובה -איך הוא לעומת של חברת ריצ' והשף הלבן?
בוודאי שישיש בכלל השף הלבן פרווה?
יש 4 ליטר? ואיך הוא לעומת פוליבה או ריץ'?
יש 4 ליטר? ואיך הוא לעומת פוליבה או ריץ'?
תודה
איפה משיגים בירושלים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: