עד אממצע אייר יהיו תקנותמדקה 21 עד דקה 26, לא אמר כלום חוץ מהנ"ל, וכן שכל המורות שעובדות אופק צריכות לקבל עד השקל האחרון אי"ה.
עד אממצע אייר יהיו תקנותמדקה 21 עד דקה 26, לא אמר כלום חוץ מהנ"ל, וכן שכל המורות שעובדות אופק צריכות לקבל עד השקל האחרון אי"ה.
בלת"קטוב אני לא רוצה לכתוב מפורש
אבל מי שזוכר מה יה במתמידים ובגלל זה התחיל מערך האכיפה בכל הכוללים על רישומי האברכים אז וכו'
כמה ילדים יש לסאטמר וכו' בירושלים ובבני ברק למה שמישהו לא יקבל עליהן כסף
בעניין המורות אני מקווה שאחת/ד המשתתפים יועיל בטובו לספר שיש בבית הספר שלהם מורה שגוזרת שכפולים ומקבלת כמו מחנכת בכיתה ח' במשרה מלאה אמיתית
כמובן שאותה אחת היא בת של.. או כלה של.. ויש כאלה שאפילו מקבלים את הכסף על זה שהם מבשלים אוכל בביתם לילדי תשב"ר ודי לחכימא
הדברים ידועים ומפורסמים ואין כל חדש תחת השמש ווזה העולם תמיד יש פרוטקציונרים ולא דיברתי כנגד עצם הרעיון כי אין טעם וזה לא יועיל רק אמרתי למה משרד החינוך החליט לעשות סוף לחגיגה אואו חגיגה מה שקורה שם
ממתי זה?ראיתי את זה כעת פייסבוק, פרסום ממומן.. מתמודדים מול מתנגדים שנאבקים בכל הכח עם הרבה כסף וכח גם מסדרונות השלטון.
מה ההאינטרס?
הרבה לפני מתמידים היה ביקורות בכוללים!!טוב אני לא רוצה לכתוב מפורש
אבל מי שזוכר מה יה במתמידים ובגלל זה התחיל מערך האכיפה בכל הכוללים על רישומי האברכים אז וכו'
כמובן הדברים ידועים מפורסמים ונכונים כמו המשפט הראשון.כמה ילדים יש לסאטמר וכו' בירושלים ובבני ברק למה שמישהו לא יקבל עליהן כסף
בעניין המורות אני מקווה שאחת/ד המשתתפים יועיל בטובו לספר שיש בבית הספר שלהם מורה שגוזרת שכפולים ומקבלת כמו מחנכת בכיתה ח' במשרה מלאה אמיתית
כמובן שאותה אחת היא בת של.. או כלה של.. ויש כאלה שאפילו מקבלים את הכסף על זה שהם מבשלים אוכל בביתם לילדי תשב"ר ודי לחכימא
הדברים ידועים ומפורסמים ואין כל חדש תחת השמש ווזה העולם תמיד יש פרוטקציונרים ולא דיברתי כנגד עצם הרעיון כי אין טעם וזה לא יועיל רק אמרתי למה משרד החינוך החליט לעשות סוף לחגיגה אואו חגיגה מה שקורה שם
המשכורות כרגיל? נכנס לי פחות
ואיך זה יהיה קשור אלינו? מקווה שיכניסו לנו רטרו!היום פורסם בכלכליסט שהמדינה כנראה תכסה את הגרעון של החינוך העצמאי
לא חושב שהגרעון קשור לעניני האופק, זה יותר קשור למסע הבלהות שמוציאים החילוניים על החינוך העצמאיואיך זה יהיה קשור אלינו? מקווה שיכניסו לנו רטרו!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: