לגמרי לא אכפת שהרשתות ירוויחו מאופק....בכהוא זה? אל תגזים
אמנם לא התערב אבל הזהיר את הרשתות שזה על אחריותם ושהם עלולות למצוא את עצמם בלי מימון לעובדים
אגב באופן כללי אני מסכים איתך - אני מאד לא אוהב את ההתלהמות כאן סביב הרשתות
כולם קמים עכשיו כנגד הרשתות, והרשתות בטוחות שזה הדרך הנכונה להתמודד, וגם אם אני לא מסכים איתם כוונתם ודאי טובה. זה לא אכפת לי האם הם גם מרויחים מאופק ומה האנטרסים שלהם, כי מאופק אני זה שהכי מרויח. וכשהרשתות בטוחות או חושבות או טועות שזה הדרך הנכונה כדי למנוע את פסילת אופק, אנחנו צריכים לתת להם גיבוי.
הם לא צדיקים גדולים, אבל מפלתם - מפלתינו, וכל היועמשים והעתירות למיניהם בסוף פוגעות הכי הרבה
איזה אינטרס יש לרשתות שהמורים יעבדו במתכונת אופק ובסוף לא יגיע כסף והכל יתבטל, הרי את הכסף שלא יגיע גם הם לא יקבלו?לגמרי לא אכפת שהרשתות ירוויחו מאופק....
הבעיה שנוצר מצב שיש אינטרס אדיר לרשתות למהלך מסוים, (גם אם חלקו נוצר פשוט כי התחילו בתהליך)
וכל המחיר שצריך לשלם תמורת הסיכוי, נופל על המורים , לרשתות קל להחליט על חשבון המורים שכדאי להמשיך.
(הרשת משלמת מחירים כבדים על המהלך, הם גייסו עובדים והשקיעו כספים וכו. אבל זה כבר לאחר מעשה... זה נזק בלתי נמנע, לעומת המורים שאם יפסיקו לעבוד חסכו לעצמם)
ובנקודת זמן משמעותית כ"כ
ואין שום ייצוג למורים בקבלת ההחלטות!!!!!
התוצאה הבלתי נמנעת היא חוסר אמון ומרמור ואנטי...
לא שיש להם אינטרס שיעבדו בחינם.איזה אינטרס יש לרשתות שהמורים יעבדו במתכונת אופק ובסוף לא יגיע כסף והכל יתבטל, הרי את הכסף שלא יגיע גם הם לא יקבלו?
כל מילה בסלע!מכתב מהרב סורוצקין
הבעיה היא שאם ימשיכו להאבק על ידי המשך קביעת העובדות בשטח, המורות תמשכנה לעבוד בחינם.כל מילה בסלע!
וזו השורה התחתונה בדבריו:
אסור לנו להכנע להם. אם נוותר, נפסיד, לתמיד.
אי"ה נשוב בהקדם לעדכן אתכם על המשך המאבק, וכיצד נתנהל לאחר חופשת הפסח.
לא נכון להטיל את האשם על הרשתות.לגמרי לא אכפת שהרשתות ירוויחו מאופק....
הבעיה שנוצר מצב שיש אינטרס אדיר לרשתות למהלך מסוים, (גם אם חלקו נוצר פשוט כי התחילו בתהליך)
וכל המחיר שצריך לשלם תמורת הסיכוי, נופל על המורים , לרשתות קל להחליט על חשבון המורים שכדאי להמשיך.
(הרשת משלמת מחירים כבדים על המהלך, הם גייסו עובדים והשקיעו כספים וכו. אבל זה כבר לאחר מעשה... זה נזק בלתי נמנע, לעומת המורים שאם יפסיקו לעבוד חסכו לעצמם)
ובנקודת זמן משמעותית כ"כ
ואין שום ייצוג למורים בקבלת ההחלטות!!!!!
התוצאה הבלתי נמנעת היא חוסר אמון ומרמור ואנטי...
מדויקלא נכון להטיל את האשם על הרשתות.
גם אם הם שגו.
האשמים הם שונאי החרדים שלא נותנים לנו את המגיע לנו.
הם האחראים לעוול הזה.
להפנות את הכעס למקומות הנכונים.
מה נראה לך?אין כח לקרא הכל , יש כסף או אין כסף?
כרגע אין..אין כח לקרא הכל , יש כסף או אין כסף?
טעות שלי - לא מאות מיליונים אלא מאות אלפיםבדיוק השבוע התפרסם ריאיון עם ישראל קרויזר הידוע לשמצה ששכר משרד רו"ח להפיל את חינוך עצמאי, הוא מספר שהוא השקיע - תחזיקו חזק - מאות מיליונים!! כדי להוכיח שחינוך עצמאי עובר על החוק ופושט רגל, והוא מספר שהמטרה שלו הוא שחינוך עצמאי יסגר. אני אולי הוזה, אבל בעיני סבא ירושלמי הוא חלק מהמערך הזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: