גם אני שואלת, הרי שעתיים ממילא יכולות לרדת על השתלמות,מה קורה אם אני לא רוצה שהתפילה תחשב על השהייה, כלומר רוצה שהייה.
מה קורה עם התפילה????
למה הכוונה דרישות מוגזמות?מי שיש לה גיסות בממ"ד כמו @בת צלופחד
או כל גישה אחרת למורות שכבר עובדות עם האופק-
אנא אספו לנו מידע!!
חושבת שכמה שיהיה לנו יותר מידע קונקרטי איך זה עובד שם-
תהיה יותר אופציה להתארגן יחד מול הדרישות המוגזמות
האם משהו מתאמץ לעשות דווקא באמצע יום??למה הכוונה דרישות מוגזמות?
אני עובדת באופק בממ"ד, ותפילה אצלינו נחשבת כחצי שהייה.
אם משובצות שעות שהייה בתחילת/סוף יום אף אחד לא ידרוש ממני חעשות אותו בבי"ס, אבל גם אף אחד לא יתאמץ לא לשבץ אותן באמצע המערכת.
לא. מסדרים את המערכת איך שנוח, ורק דואגים שלא יהיו חלונות מעבר לשעות השהייה.האם משהו מתאמץ לעשות דווקא באמצע יום??
אני עובדת באולפנה מז-י"ב, ככה שבכיתות ז-ט מלמדים לפי מבנה שבוע עבודה של חט"ב. לא רלוונטי לחינוך העצמאי.האם מורה אם בז'ח' משובצת 23 שעות?
לא תמיד בפרטני מוציאים תלמידות. היו לי שעות פרטני שבהם הייתי משובצת לעזור למורה אחרת בשיעור מעבדה (מורה למדעים), או לסייע בארגון של שעת פעילת (קבועה במערכת).ועכשיו סתם סקרנות- איך עובד הפרטני?
איך המערכת לא משתבשת?
האם כל המורים מוכשרים להוראה םרטנית?
האם מכל שיעור יוצאים תלמידים?
האם נדרשים להשלים את הנלמד?
אם ככה, לא רלוונטי כלל להשוואה.ני עובדת באולפנה מז-י"ב, ככה שבכיתות ז-ט מלמדים לפי מבנה שבוע עבודה של חט"ב.
אני עובדת בעמותה חרדית לפי אופק חדש. אין שום שעת שהיה מחוץ לכתלי המוסד. כל שעות השהיה הן אחרי יום הלימודים. יצאתי מוקדם, ירדה לי משכורת על שעת השהיה שפספסתי.גיסות שלי שעובדות בממד אמרו לי שהן מסיימו בשעה אחת וחצי! או מתחילות מאוחר! כלומר השעות שהייה שלהן מחוץ לבי הספר!
מדוע שאצלנו לא יבואו לקראתנו??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: