כל הפרטים על הצטרפות החינוה''ע ובני יוסף לאופק חדש

R112233

משתמש צעיר
שאלה
מה קורה אם אני לא רוצה שהתפילה תחשב על השהייה, כלומר רוצה שהייה.
מה קורה עם התפילה????

חיהחנה

משתמש פעיל
גיסות שלי שעובדות בממד אמרו לי שהן מסיימו בשעה אחת וחצי! או מתחילות מאוחר! כלומר השעות שהייה שלהן מחוץ לבי הספר!
מדוע שאצלנו לא יבואו לקראתנו??

בת צלופחד

משתמש צעיר
גם גיסות שלי שעובדות בממד גומרות מוקדם כי המנהל/ת מאפשרת ומעלימה ובעיקר כי משבצים להן שהייה בסוף יום מה שבחינוה"ע נראה לי ינצלו וישבצו דווקא באמצע...

חיהחנה

משתמש פעיל
נראה שבחינוה"ע עושים תחרות מי הכי הכי הכי יצליח לשמר את המורות 24/7:)

עמליה 098

משתמש מקצוען
מי שיש לה גיסות בממ"ד כמו @בת צלופחד
או כל גישה אחרת למורות שכבר עובדות עם האופק-
אנא אספו לנו מידע!!
חושבת שכמה שיהיה לנו יותר מידע קונקרטי איך זה עובד שם-
תהיה יותר אופציה להתארגן יחד מול הדרישות המוגזמות

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
מי שיש לה גיסות בממ"ד כמו @בת צלופחד
או כל גישה אחרת למורות שכבר עובדות עם האופק-
אנא אספו לנו מידע!!
חושבת שכמה שיהיה לנו יותר מידע קונקרטי איך זה עובד שם-
תהיה יותר אופציה להתארגן יחד מול הדרישות המוגזמות
למה הכוונה דרישות מוגזמות?
אני עובדת באופק בממ"ד, ותפילה אצלינו נחשבת כחצי שהייה.
אם משובצות שעות שהייה בתחילת/סוף יום אף אחד לא ידרוש ממני חעשות אותו בבי"ס, אבל גם אף אחד לא יתאמץ לא לשבץ אותן באמצע המערכת.

עמליה 098

משתמש מקצוען
למה הכוונה דרישות מוגזמות?
אני עובדת באופק בממ"ד, ותפילה אצלינו נחשבת כחצי שהייה.
אם משובצות שעות שהייה בתחילת/סוף יום אף אחד לא ידרוש ממני חעשות אותו בבי"ס, אבל גם אף אחד לא יתאמץ לא לשבץ אותן באמצע המערכת.
האם משהו מתאמץ לעשות דווקא באמצע יום??
האם מורה אם בז'ח' משובצת 23 שעות?
ועכשיו סתם סקרנות- איך עובד הפרטני?
איך המערכת לא משתבשת?
האם כל המורים מוכשרים להוראה םרטנית?
האם מכל שיעור יוצאים תלמידים?
האם נדרשים להשלים את הנלמד?

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
האם משהו מתאמץ לעשות דווקא באמצע יום??
לא. מסדרים את המערכת איך שנוח, ורק דואגים שלא יהיו חלונות מעבר לשעות השהייה.
האם מורה אם בז'ח' משובצת 23 שעות?
אני עובדת באולפנה מז-י"ב, ככה שבכיתות ז-ט מלמדים לפי מבנה שבוע עבודה של חט"ב. לא רלוונטי לחינוך העצמאי.
ועכשיו סתם סקרנות- איך עובד הפרטני?
איך המערכת לא משתבשת?
האם כל המורים מוכשרים להוראה םרטנית?
האם מכל שיעור יוצאים תלמידים?
האם נדרשים להשלים את הנלמד?
לא תמיד בפרטני מוציאים תלמידות. היו לי שעות פרטני שבהם הייתי משובצת לעזור למורה אחרת בשיעור מעבדה (מורה למדעים), או לסייע בארגון של שעת פעילת (קבועה במערכת).
הרבה פעמים גם מוציאים תלמידות, אבל זה לא תמיד עובד.
יש תלמידות שיוצאות קבוע בכל השיעורים במקצוע מסויים, ואז לא צריכות להיבחן בו, ויש תלמידות שיוצאות כל פעם משיעור אחר, כדי שלא יפסידו יותר מדי חומר שיצטרכו להשלים.
ולפעמים לא מצליחים למצוא זמן שבו גם המורה יכולה לתת פרטני וגם התלמידה שזקוקה לזה יכולה לצאת מהשיעור, ואז זה מתמסמס.
לרוב המורות אין הכשרה מיוחדת להוראה פרטנית, ואז הן מסייעות לבנות שמתקשות במקצוע שהן מלמדות.

בת צלופחד

משתמש צעיר
לפי סימולטור של המרת שעות מעולם ישן לאופק חדש שנשלח למנהלי המוסדות בחינוה"ע יצא שחוץ ממחנכות במשרת אם ומורות ז-ח ירדו לכל המורות שעות פרונטליות ובניית המערכת נהייתה מסובכת מאד למנהלות כי הן אומרות שפתאום הבי"ס במינוס שעות פרונטליות ואין מי שיחזיק כיתות ונוצר בלאגן,
בפועל כנראה צריך ליצור שיעורי הקבצות ובכך להשתמש בשעות הפרטניות ולכסות את המערכת אבל זו בטח עבודת נמלים...
מה שיצא מכך זו הוראה גורפת שכל השעות שהוסיפו למורות השנה מוקפאות עד להודעה חדשה.

וגם מורות ז-ח הן בעצם אלו שמקבלות הכי הרבה אחוזי משרה לפי ההמרה בסימולטור, האם נכון?

R112233

משתמש צעיר
ני עובדת באולפנה מז-י"ב, ככה שבכיתות ז-ט מלמדים לפי מבנה שבוע עבודה של חט"ב.
אם ככה, לא רלוונטי כלל להשוואה.
ובאמת מעניין מה קורה בממ"ד- כיתות א-ו. מידע מדויק יוכל לעזור מאד.
כמה שעות משובצות למורה?
היכן עושים את הפרטני? (בחדר מורות מלא???)
ושהייה? יש מחשב לכל מורה?

סחלבים

משתמש מקצוען
גיסות שלי שעובדות בממד אמרו לי שהן מסיימו בשעה אחת וחצי! או מתחילות מאוחר! כלומר השעות שהייה שלהן מחוץ לבי הספר!
מדוע שאצלנו לא יבואו לקראתנו??
אני עובדת בעמותה חרדית לפי אופק חדש. אין שום שעת שהיה מחוץ לכתלי המוסד. כל שעות השהיה הן אחרי יום הלימודים. יצאתי מוקדם, ירדה לי משכורת על שעת השהיה שפספסתי.

חיהחנה

משתמש פעיל
אני שמעתי שלוקחים את התפילה לחצי שעה מהפרטני! למה שייקחו מהשהיה? בכ"א מורה בתפילה מחזיקה כיתה לגמרי!
זה באמת לא הוגן!

jdn

משתמש פעיל
האם מישהו יכול לעשות סדר כמה אחוזים במשכורת מוסיפה תוכנית אופק חדש?
אני לא מדבר על חישוב פרטני פר מורה, אלא ברמה הכללית.
בהתחלה דובר על 30% - 40% למורה, אך כעת נשמעים מספרים בסדר גודל של 14%, ואם אכן זה תוספת כה זעומה, יש מקום לבדוק היטב שהנזק לא יהיה רב על התועלת

חיהחנה

משתמש פעיל
דחוףףףףףף-
למורת שילוב האם יש תוספת שעות פרונטליות כמו מורה רגילה?
כמה שהייה ? כמה פרטני?

חיהחנה

משתמש פעיל
צריכה תשובה דחוףףףףףףףףףף- מה עדיף לא להיכנס לאופק חדש? או להיכנס אבל להוריד פרטני או שהייה?

ש.ז.י.

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
מה פרוש להכנס ולהוריד פרטני או שהיה?
אפשר רק להוריד אחוזי משרה מעט מכל סוג

בת צלופחד

משתמש צעיר
למורת שילוב תוספת שעות הפרטני הן בעצם עוד שעות עבודה רגילות כמו פרונטלי כי ממילא היא עובדת פרטני או בקבוצות קטנות, מה ששונה זה השהייה, מורת שילוב יכולה להגיע בזמן תפילה ולחשב זאת כחצי שעת שהייה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה