אלחנן ותמר
משתמש חדש
יש כפל תוארמורת אם?
כפל תואר?
פרטים נוספים?
ובי אי
משרת אם
יש כפל תוארמורת אם?
כפל תואר?
פרטים נוספים?
רק למורה שיש לה משרת אם, כלומר גם ילדים עד גיל 14 וגם 79% משרה לפחותבע"ה כל החינוה"ע ייכנס לאופק, חלקם בתחילת שנה והיתר בהמשך לאחר החגים או באזור חנוכה
רציתי לדעת התוספת עבור מורה אם בהמרה לאופק רק לבעלי משרת אם או לכל מורה שיש לה ילדים עד גיל ארבע עשרה
וזאת מניין ?בע"ה כל החינוה"ע ייכנס לאופק, חלקם בתחילת שנה והיתר בהמשך לאחר החגים או באזור חנוכה
החינוך העצמאי לא נכנס או שגם מעיין החינוך התורני לא נכנסים?אז קבלתי את המידע החשאי, לא נכנסים באלול כלל, !!
האם יהיה תשלום כל שהוא רטרו צ"ע.
בעז"ה במהלך השנה כן יכנסו בצורה מסודרת
הלוואיי....
בעזרת השם.
לכאורה, הפרטים בקובץ המצורף. שיהיה בהצלחה!יש למישהו מושג לאיזה כתובת ניתן לשלוח תעודות בסעיף 2?
וכן להיכן לבוא או איך ניתן לקבוע פגישה במחוז - סעיף 3? ניסיתי לקבוע דרך האתר לא נותן לי
בבני יוסף שמרו על אחוז המשרה למורות ע"פ אחוז המשרה שעבדו כולל משרת האם.אני חושבת שבמעבר לאופק, אם מחוייבים למורות עם קביעות על אחוז משרה מסויים, לא מחוייבים להן לאחוז המשרה ע"פ משרת אם
סופי?אז קבלתי את המידע החשאי, לא נכנסים באלול כלל, !!
רוצים לדעת אם לשבת עכשיו להכין חומרי למידה או בשעות שהיהחברות יקרות!!
מה הלחץץץץץץץץץלחץ אופק, לא אופק, מ-ת-י ,מי, וכמה??
כולנו מאמיניםד-י בואו נשאיר ונסמוך על בורא עולם!
הוא יודע בדיוק כמה שעות נעבוד ומה הכי טוב לנו. פרנסה מאיתו יתברך!
אולי בלחץ של זה אנחנו יוצאים ידי חובה בזיעת אפך תאכל לחםמה שלא יהיה נשאר עם הקללה "בזיעת אפך נאכל לחם" והכל ממלא יכנס למינוס
הגיוני לגמרי. מי שמכיר את מערכת ההשתלמויות הן במגזר החרדי והן ההשתלמויות המוכרות לאופק חדש-שכר המורים החרדים יעלה ללא תוכנית הכשרה
יש כמה מרכזי פסגה חרדיםהגיוני לגמרי. מי שמכיר את מערכת ההשתלמויות הן במגזר החרדי והן ההשתלמויות המוכרות לאופק חדש-
מבנה שונה לחלוטין, הן בתוכנית הלמידה, הן בפיתוח התכנים ובפיקוח עליהם והן בעלויות והמשכורות.
זו עבודה לא פשוטה.
ולמי שממהר/ת להתרגש
חשוב לדעת שבמידה ואכן לא תהיה הכשרה, גם קידום בדרגות יתעכב.
אלא אם ילמדו במסגרות לא חרדיות, אבל קשה לי להאמין שהחינוך העצמאי יכיר בלימודים אלו.
זה לא תלוי בהם...אלא אם ילמדו במסגרות לא חרדיות, אבל קשה לי להאמין שהחינוך העצמאי יכיר בלימודים אלו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: