TYPE:{programmer}
משתמש סופר מקצוען
בלת"ק
ב"בני יוסף" הודיעו לעובדים ששנה הבאה עוברים ל"אופק חדש" (מידיעה)
ב"בני יוסף" הודיעו לעובדים ששנה הבאה עוברים ל"אופק חדש" (מידיעה)
מדויק.זה פשוט מטריף מה שקורה בחינוך העצמאי. כל החששות הקטנים שיש להם כל פעם, זה יגרום להרבה הפסדים
מידיעה בפעם הראשונה שנכנס עוז לתמורה שום סמינר לא רצה ללכת על זה, פיחדו מכל מיני השפעות וכו' ואז זה התחיל מכמה סמינרים קטנים שהצרפו, ואח"ז גדולים יותר הצרפו כמו גור ועוד, ורק אח"ז הסמינרים הליטאים. בפועל עוז לתמורה רק עזר למורות וללמידות וכן יהיה באופק חדש
מי שירים את הכפפה להתחיל להלחיץ את חינוך העצמאי ברכות יחולו על ראשו
למה לכעוס?תכל'ס
כנראה שחינוך העצמאי יישאר שוב מאחור
מה אפשר לעשות ?
אולי צריכות המורות להתאגד .ולעשות משהוא ?
מי כועס ?למה לכעוס?
תבינו יש כאן הפסד של מאות מיליונים ואולי מיליארד שקל בשנה. מי יכול להרים את הכפפה אצל שדרני הרדיו החדים ועוד שיבינו שזה נזק שאין לו כפרה כל שנה שלא נכנסים לאופק חדשתכל'ס
כנראה שחינוך העצמאי יישאר שוב מאחור
מה אפשר לעשות ?
אולי צריכות המורות להתאגד .ולעשות משהוא ?
בהחלט יש מחסור במורות!כבר היום הבנתי שבחלק מהמקומות יש מצוקה של מורות וחבל...
אם בחינוך הכללי לקח 4 שניםדיברתי בנושא עם אחד העיתונאים החרדיים, הוא אמר שדיבר עם הנהלת החינוך העצמאי ונאמר לו שעובדים על זה בכל המרץ. לדבריהם התהליך לא פשוט והוא ארוך ומורכב בחינוך הכללי לקח 4 שנים עד שכולם נכנסו לתכנית הזו...
לא תם שום עידן תכתבו לי בי"ס במרכז שיש מסרות פניותבהחלט יש מחסור במורות!
תם העידן שיש יותר מורות ממשרות!
כן ודאי משפיע, באחד השרשורים בעבר גם היה כתוב בדיוק את התנאיםיש למשהו מושג בהנחה שנכנסים האם זה משפיע גם על הממלאות מקום???????
לא תם שום עידן תכתבו לי בי"ס במרכז שיש מסרות פנויות
אין מחסור במורות!בהחלט יש מחסור במורות!
תם העידן שיש יותר מורות ממשרות!
זה בכדי שיהיה להם מה להבטיח בבחירות הבאות, יש כאלה שמבטיחים ומקיימים ויש כאלו שמבטיחים על מנת שיהיה להם עוד אפשרות להבטיח..... - על הגב שלנו....נורא ואיום שכך!
למה ?למה מורים צריכים להשאר עם המשכורת הזה בעוד שאפשר יותר..
נראה שאם היו רוצים לדחוף את זה היו יכולים וחצי!
מיותר לציין שבעולם הישן זה לא נכון כל החישוב הזה ויש על כך כבר אשכול שלם בפרוגשלום רב
גם אני קיבלתי מייל בעבר בנושא גמולים רפרפתי קצת והמשכתי הלאה עד שהחלטתי לבדוק את הנושא לעומק התייעצתי עם יועצי הוראה שהמליצו לסיים את כול הגמולים.
במהלך הזמן סיימתי את הגמולים אני חייבת לומר המשכורת שלי השמינה כך שאני' הורדתי שעות עבודה מהמערכת שעות שלי ולקבל משכורת יותר ממה שקיבלתי.
כול יחידת גמול מזכה את השכר בתוספת של: 1.2% עד לשיעור מקסימלי של 16 יחידות גמול. חישוב לדוגמא משכורת בסך 8000 ₪ העלאת שכר ב כ 16% כ 1280 ₪ נוסף כול חודש במשכורת.
בנוסף בעלי תואר ראשון יכלו להנות מתוספת שכר 24% מהמשכורת. חישוב לדוגמא משכורת עובד ההוראה בסך 8500 ₪ העלאת שכר 24% כ 1920 ₪ נוסף כול חודש במשכורת.
כיום אפשר לעשות 3 גמולים בשנה העלאת שכר ב 3.6% לדוגמא משכורת של 8500 ₪ העלאת שכר בחודש 306 ₪ בשנה 3672 ₪ .
עלות הגמולים 1650 ₪ הגמולים דרך סמינר הישן באזנה בטלפון להרצאות מרתקות וכנראה מפגשים בודדים.
רישום דרך הסמינר בסך 1800 ₪
פחות מחצי שנה לאחר הגמולים החזרתם את ההוצאה...
בדקו אותי איך שגם לכם המשכורת השמינה
זו הזדמנות אחרונה עקב כך שבקרוב רשת מעיין החינוך התורני אוטוטו עוברת לתוכנית אופק חדש כך שלא יהיה ניתן לעשות רק גמול אחד בשנה
ניתן לקבל במייל דוגמאות של תלושים עם השמנת השכר עקב גמולים.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לרישום ולכל שאלה /יעוץ/בדיקת גמולים שלכם וכו':
0583280239/ 025372022
תשובההעברה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: