והאפשרות למלא זה קישור למלם, והכניסה אליו זה דרך קבלת קוד לטלפון או למייל, וכיון שלהרבה מורות זה לא מעודכן אין אפשרות לשלוח את הטופס.החינוך העצמאי מאפשר למלא 101 רק ממחשבי ביה"ס
ולכן א"א למלא בבית
יש לך טעות.את הטופס 101 של החינוך העצמאי ממלאים רק מהמחשב של המזכיר/המנהל
כל עשו אצל המורים בת"ת וכך הסבירו לנויש לך טעות.
אולי היום זה כבר משהו אחר.
אבל לפני חודשיים או שלשה כשבקשו למלא את טופס 101 היה ניתן לעשות זאת מהבית באמצעות קוד גישה שהתקבל במייל של החינוך העצמאי ונשלח לכל המורות.
אני בכ"א עשיתי זאת מהבית וקבלתי הודעה שהטופס שלי אושר.
מסמך נוסף שנחשף - בשנת 2022 נציג משרד האוצר אמר כי על המדינה להסדיר את החוב, ומדובר סך הכל בהעברה מסעיף הכנסות להוצאות. ולמרות זאת הגיעו לאן שהגיעו.כיכר השבת:
מסמך מהאוצר חושף: העיקול לחינוך העצמאי - תקלה | בכיר חרדי: "שנאת חרדים טהורה"
במסמך שנכתב לפני מספר חודשים ועוד לא שזף את עין הציבור, מפרט בכיר במשרד האוצר את הסיבות שהובילו למשבר התקציבי עם החינוך העצמאי, לטענתו - מדובר בתקלה | בכיר חרדי שנחשף למסמך אומר ל'כיכר': "זה פשוט לא ייאמן, מדובר בשנאת חרדים טהורה, אני חושב שהמשבר המדומה שנערי האוצר יצרו במו ידיהם, הוא מכוון להפלת הממשלה והתעמרות בציבור המורים והמורות החרדים
אבל איך ירד כשני שליש המשכורת? אחוזי המס הכי גבוהים הם 47% מהשכר, אז איך ירד כ"כ הרבה? משהו לא מסתדר לי.כעת הם כתבו לי שהרבה מורות ומורים לא מילאו טופס 101 בתחילת שנה וכעת הכל ירד לי בניכוי מס. תבינו כמה צריך למלאות את הטפסים בזמן. כיום המילוי רק בצורה ממוחשבת בלבד. כך שיתכן ומזכירות בי"ס לא עשתה את עבודתה כתיקנה ומכאן התוצאה של היום. חבל....
יש קישור?אני כן הצלחתי בשעתו למלא את הטופס מהבית.
פלוס ביטוח לאומי והפרשות לפנסיה וקרן השתלמות אפשר להגיע לשתי שלישאבל איך ירד כשני שליש המשכורת? אחוזי המס הכי גבוהים הם 47% מהשכר, אז איך ירד כ"כ הרבה? משהו לא מסתדר לי.
.
ביטוח לאומי עוד 3.5%. פנסיה עוד 6%. קרן השתלמות אין. זה עדיין לא מגיע אפילו ל-60%.פלוס ביטוח לאומי והפרשות לפנסיה וקרן השתלמות אפשר להגיע לשתי שליש
אבל איך ירד כשני שליש המשכורת? אחוזי המס הכי גבוהים הם 47% מהשכר, אז איך ירד כ"כ הרבה? משהו לא מסתדר לי.
כל מה שכתבת כפול 5 חודשיםביטוח לאומי עוד 3.5%. פנסיה עוד 6%. קרן השתלמות אין. זה עדיין לא מגיע אפילו ל-60%.
מה הכוונה כפול 5 חודשים?כל מה שכתבת כפול 5 חודשים
הגיוני מאד
תודה.יש מקום לבדוק כמה מס נוכה לי המשכורת?לא אמרתי שניכו לך 47%, אבל ניכו לך סכום מסוים כפול 5 חודשים
וסתם אני לא מבין מה זה משנה לפי מה ניכו, תמלא 101 ויחזירו מה הבעיה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: