לדעתי ברור שיש רק לכאן אחד...במצב בו הממשלה הולכת להתפרק וחוק הגיוס נושף בעורף, הסיכוי להעביר את האופק די אפסי.
לדעתי בתוך זמן קצר יתבררו הדברים לכאן או לכאן.
אם יש כאן מי שמעוניינת לעבור לממ״ד לשנה הבאה (בת ים,במרחק 5 דקות מהרכבת הקלה) מוזמנת ליצור קשר איתי באישיכדאי לעבור לממ"ד
אחרי בדיקה של מורות שעובדות שם 20 ומעלה שנות וותק מגיעים 12500 שח ויותר. נטו . כיתות מופרדות
לא נראה לי שתם הטקס. ממש לא.לדעתי ברור שיש רק לכאן אחד...
אין שתי אופציות,
ולמי שעובד עדיין באופק חדש חבל על הזמן שלכם.
איזה תאריך ? ולמה רק אז?לא נראה לי שתם הטקס. ממש לא.
עדיין לא נאמרה המילה האחרונה,
יש סיכוי יותר מסביר שב8.10 יחתמו על התקנות,
והעסק התקוע ישתחרר סוף סוף.
מה זה התאריך הזה?אתם מתכוונים 10.8 ומאיפה הסבירות הנל?
הם אמרו בפירוש שאם משה"ח לא ישלם (ולמה שישלם) הם לא ישלמו על כך מעצמםלמרות שאני מאמין שאת השעות שמוסיפים עכשיו הם בכל מקרה ישולמו
אין דבר כזההם אמרו בפירוש שאם משה"ח לא ישלם (ולמה שישלם) הם לא ישלמו על כך מעצמם
בבית משפט זה וודאי יעמוד כי אין לזה שום תיעוד אפילו לא בתלושוזה לא יעמוד להם בבית משפט וודאי לא בדין תורה
זו לא תהיה התחמקות.אף אחד לא יוכל להתחמק מזה זה לא שטיבל
סליחה על הטעות.לא נראה לי שתם הטקס. ממש לא.
עדיין לא נאמרה המילה האחרונה,
יש סיכוי יותר מסביר שב8.10 יחתמו על התקנות,
והעסק התקוע ישתחרר סוף סוף.
כבר נכתב כאן אינסוף פעמים שאוטוטו חותמים על התקנות, עד שזה לא קורה זה לא קורה, מי שמעכב את החתימה זה היועמש''ים ופקידי האוצר ולהם אין דד ליין.שוב טעות..
ב 4 /8,
כלומר עוד כשבועיים
מנין לכם על פי מה קבעתם.?שוב טעות..
ב 4 /8,
כלומר עוד כשבועיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: