אין תקציב על עובדת שאין לה דרגה באופק, ככה שאם לא יכנסו כולם -לא יקבלו תקצוב על כולם...אני חושב שהחינוך העצמאי הודיע שאופק חדש ייכנס בפעימות וקודם רק הרי הפריפריה יכנסו לאופק חדש
וזאת למרות שלכאורה הם מתוקצבים על כל הארץ
אין תקציב על עובדת שאין לה דרגה באופק, ככה שאם לא יכנסו כולם -לא יקבלו תקצוב על כולם...אני חושב שהחינוך העצמאי הודיע שאופק חדש ייכנס בפעימות וקודם רק הרי הפריפריה יכנסו לאופק חדש
וזאת למרות שלכאורה הם מתוקצבים על כל הארץ
את באופק?מדובר בהרבה כסף והתשובה עדיין לא ברורה לי...
איך אדע כמה הם מתוקצבים ממשרד החינוך?
זה לא עמותה כמו החינוך העצמאי אלא בית ספר קטן מוכר כי יש לי תיק במשרד החינוך ומדווח השעות אך הם לא משלמים בהתאם לגמולים וב.א. איך אדע אם זה חוקי?
הגיע הזמן לומר לכל מי שמטפל בעניין שהציבור לא מקבל את המושג 'לא יהיה השנה',לאשתי הודיעו בהנהלה שלא יהיה השנה אופק חדש
שאלה טובה,השאלה עם המנהלים והעסקנים רוצים?
ותק תיקנו, היקף העסקה עדין לאבאתר משרד החינוך תיקנו היום את נתוני מורי החינוך העצמאי כמו ותק וכו', אולי יחוס?
כבר שברו פה על זה קלומוסיםמי יכנס ראשון בחינוך העצמאי?
היה היום אסיפת מנהלים בזום עם המנכל (הפורש) והודיעו למנהלים להיערך לאופק חדשמתי הודיעו ומי הודיע מקור?
מנהלת בית הספרמתי הודיעו ומי הודיע מקור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: