שגנץ יחלום שהחרדים יצביעו לו בממשלה הבאהרשת ב׳: גנץ, אייזנקוט וטרופר הצביעו נגד אישור התקציב ועזבו את ישיבת הממשלה.
העתיד שלו ניגמר!!!
שגנץ יחלום שהחרדים יצביעו לו בממשלה הבאהרשת ב׳: גנץ, אייזנקוט וטרופר הצביעו נגד אישור התקציב ועזבו את ישיבת הממשלה.
אני צריך להבין שסער ואלקין תמכו? זו דרמה ענקית?רשת ב׳: גנץ, אייזנקוט וטרופר הצביעו נגד אישור התקציב ועזבו את ישיבת הממשלה.
סער כבר הודיע שיתנגד,אני צריך להבין שסער ואלקין תמכו? זו דרמה ענקית?
השאלה מה הוא עשה, אני יודע שהוא הודיע. למה הדיווח רק על המחנה הממלכתי?סער כבר הודיע שיתנגד,
אלקין כנראה גם...
השלושה יצאו לפני שהסתיים הדיוןהשאלה מה הוא עשה, אני יודע שהוא הודיע. למה הדיווח רק על המחנה הממלכתי?
תפסיקו להצחיק. א"א לדעת איך זה ייגמר במלחמה כרגע בסקרים אנחנו נצרך לרדוף אחריו אבל הכל יכול להשתנותשגנץ יחלום שהחרדים יצביעו לו בממשלה הבאה
העתיד שלו ניגמר!!!
סקרים לא אומרים כלום בפרט עכשיו!!!תפסיקו להצחיק. א"א לדעת איך זה ייגמר במלחמה כרגע בסקרים אנחנו נצרך לרדוף אחריו אבל הכל יכול להשתנות
שגנץ יחלום שהחרדים יצביעו לו בממשלה הבאה
העתיד שלו ניגמר!!!
סקרים לא אומרים כלום בפרט עכשיו!!!תפסיקו להצחיק. א"א לדעת איך זה ייגמר במלחמה כרגע בסקרים אנחנו נצרך לרדוף אחריו אבל הכל יכול להשתנות
בנוסף, אושר תיקון החלטת ממשלה בעניין הכספים הקואליציוניים.תקציב המלחמה; ברוב גדול אושר עתה תקציב המלחמה בממשלה לסוף השנה, ברקת תמך בסוף, אקוניס נמנע.
אגב, אקוניס אינו ח''כ, התפטר במסגרת החוק הנורבגי.
התלוש האחרון מופיע עם ה14 אחוז אבל בלי תשלום בפועלמן הסתם בראשון לחודש לא יכניסו את המקדמה מכיוון שהתלושים נסגרים באיזור 24 לחודש.
קבלתי את התלוש מופיע שם שורה עם התוספת 14 אחוז אבל ללא התשלום בפועלמן הסתם בראשון לחודש לא יכניסו את המקדמה מכיוון שהתלושים נסגרים באיזור 24 לחודש.
לכולם היה ככה.קבלתי את התלוש מופיע שם שורה עם התוספת 14 אחוז אבל ללא התשלום בפועל
השקר של גנץ מהבוקר: אם ההסכם יעבור החרדים יקבלו תוספת של 40% מהשכר 'שלא על בסיס מערכת החינוך'.
קרי - תוספת רק לחרדים
גנץ, מבטיח לתרום לך את התוספת אם תמצא אותה
דברי גנץ:
בזמן שמאות אלפים במילואים (במדים או בחברה האזרחית), ענפים שלמים נסגרים, רבים יוצאים לחל"ת והגירעון גדל - צריך להראות דוגמה אישית. העלאה של 500 מיליון שקלים בתקציב הישיבות, הקצאה של מעל 400 מיליון ש"ח למשרד למשימות לאומיות שייעודם אינו ברור, והעלאת שכר המורים באופק חדש שלא על בסיס מערכת החינוך בסכום של 40% במקום 14% שעליהם הסכמנו - הם אצבע בעין לציבור.
גנץ הראשון שתומך בחינוך ראוי לחרדים כולל ההעלאה שסוכמה, בתקצוב מרכיבי ביטחון ביהודה ושומרון בנוסף ליישובי הספר, ובמקומות נוספים. זה לא מה שמובא היום לממשלה, ובעיקר - זו לא דוגמה אישית מול מיליונים שפרנסתם נפגעת, שפונו מבתיהם ומול האתגר הכלכלי והחברתי העצום שבפנינו.
יש להדגיש, מתוך למעלה מ-10 מיליארד של כספים קואליציוניים לשנה הקרובה, ההסטה שהציע שר האוצר עומדת על מיליארד ש"ח בלבד נכון לעת הזו ולא 70%. עדיין לא מאוחר לעצור ולעשות את הדבר הנכון. יש לכולנו אחריות לאומית
נתניהו אמש בסוף ישיבת הממשלה: פגשתי בשבוע שעבר מתנדבי זק״א חרדים שתארו לי את הזוועות הקשים (נתניהו תיאר כמה מהדברים המחרידים שנראו שם בפירוט גרפי) הייתי לוחם ולא ראיתי דברים כאלה ולא דברים שקרובים לזה. הזוועות האלה לא יעזבו אותם עוד הרבה זמן.
דווקא בעת הזו כשהציבור החרדי מתגייס באלפיו, זה לא יאומן שאנחנו מתעסקים בכלל ב-35 מל״ש לאופק חדש. זה פרומיל מהתקציב. מתוך 30 מיליארד שאנחנו מאשרים. הציבור החרדי לא ראוי ליחס הזה. אני מבקש מכם להיות מנהיגים ולהצביע בעד
נ.ב. כלפי האמת זה עוול וחילול השם לומר שהציבור החרדי מתגייס באלפיו ולכן מגיע לו תקציבים, כביכול בלי זה לא מגיע, אבל מגיע לו שכר שיחה נאה
35 מל״ש ???
לא מובן גם אבי מימרן אתמול טען שזה 35 מל"שזה כנראה טעות (כמו שהוא יודע 'לטעות')
בהחלטה שעברה יש 177 מלש"ח
ביבי גרם הרבה נזקים לציבור החרדי גם בתור שר אוצר, וגם כראש ממשלה ב2013 כאשר חבר לבנט ולפיד.שגנץ יחלום שהחרדים יצביעו לו בממשלה הבאה
העתיד שלו ניגמר!!!
עם עד אז המשיח לא יבואביבי גרם הרבה נזקים לציבור החרדי גם בתור שר אוצר, וגם כראש ממשלה ב2013 כאשר חבר לבנט ולפיד.
הנזקים היו משמעותיים ואת חלקם אנו מרגישים עד היום, אבל אף אחד לא זכר לו את זה וכמו ילדים גדולים נציגי החרדים המליצו עליו אצל הנשיא מאז (2015) ועד היום.
כל עוד הציבור החרדי הוא המיעוט אין לו את הפריווליגיה להחרים את מי שקם עליו ומי שחכם לא יצא בהצהרות שאין בכוחו לעמוד בהן.
נחכה ל2050 להתחשבן איתם אחד אחד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: